Руи Мигел вече не е футболист на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Re: Руи Мигел вече не е футболист на ЦСКА
Да ни е честито, стига да е истина, че знаели човек. Пожелавам му успех с новия му отбор и много успехи с него независимо където и да е. Благодаря му за всичко което направи за ЦСКА. Помни ни с добро!
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
lacho_trepacho написа:vaskonti написа:Защо имам чувството, че ще отиде в Локо Пловдив или Черно Море и там ще влезе в чудна форма?
Както Здравко Лазаров или Кирил Котев влязоха във форма, айде не ни разсмивай :D
А какво ще кажеш за Миро Манолов и Ангел Йошев? Недей така избирателно да ми даваш примери.
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
Най-накрая го махнаха това недоразумение но смешното е ,че не го махат заради това че е трагичен ами за неспазване на режима.Следващия трябва да е Коста Янев!Иначе Мигел очаквам трудно да напусне София! 

ruash написа:Гуу написа:Кашчей написа:Слагате Й където трябва и не трябва, та да се чуди човек каква граматика сте учили по Български в училище?
Кои ние ?
Тук няма журналисти от "Спортал" (поне аз незнам за такива), както виждаш авторът просто е пейстнал материала.Не е обърнал внимание (както и аз преди да ни кажеш),че е написано Руи, а не Руй.
http://football.sportal.bg/news.php?news=255405
НЕ ЗНАМ се пише отделно! Ако може и Муши да го пратиме някъде, ще почерпя!
Прав си, имам техническа грешка.
Дано след 3-4 месеца не кълнете и тези, които сега възхвалявате

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
POPCORN написа:pehopeho написа:POPCORN написа:най-после.. доживяхме...днеска ще пия затова![]()
сега ако се махне и коста янев ще стане много добре
![]()
И двама навремето бяха желани от Левски, ама тогава зор да ги вземете първи. Сега ще черпите само дано се махнат. Е не ви разбирам. Ама трансферната политика не ми е силна страна.
П.С. Нищо не казвате за Мишел Платини?
какво общ има едното с другото?Това че сме искали, не значи, че те ще играят уникално!Тогава в другите отбори играха нещо, в момента са пълни дупки!Нормално е да се радваме като ги гониме, защото хем не правят нищо добро за клуба, хем заемат пари и хем заемат мястото на някое по-кадърен от тях!
Пуканка, е те това ви е сбърканата трансферна политика(заедно с Левски)-играл 2-3 мача(дали срещу вас, или срещу Левски) и веднага е обявен за трансферна цел номер 1.Няма значение, че не е гледан допълнително, че не се знае дали ще пасне на игровата схема-вземаме го ние, за да не го вземат ония(или за да не играе срещу нас пак)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- benquick
- Контакти:
pehopeho написа:POPCORN написа:най-после.. доживяхме...днеска ще пия затова![]()
сега ако се махне и коста янев ще стане много добре
![]()
И двама навремето бяха желани от Левски, ама тогава зор да ги вземете първи. Сега ще черпите само дано се махнат. Е не ви разбирам. Ама трансферната политика не ми е силна страна.
П.С. Нищо не казвате за Мишел Платини?
Ми то и Г.Христов идва при нас 3-пъти на проби ма Стоичо не го взе,ама вие нали го изкарахте голям та търчи да го купите.А ся си го бийте от главата

vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си
- lacho_trepacho
- Контакти:
vaskonti написа:lacho_trepacho написа:vaskonti написа:Защо имам чувството, че ще отиде в Локо Пловдив или Черно Море и там ще влезе в чудна форма?
Както Здравко Лазаров или Кирил Котев влязоха във форма, айде не ни разсмивай :D
А какво ще кажеш за Миро Манолов и Ангел Йошев? Недей така избирателно да ми даваш примери.
Прав си, че има играчи, който са си вдигнали формата след напускането на ЦСКА. Дадох за пример тия двамата, понеже по на скоро се разделихме с тях. Иначе един Йордан Йоруков да кажем изигра един много силен сезон с моряците. Обаче за Йошев не съм съгласен. Не мисля да е направил нещо запомнящо се като игра. Има доста по-добри примери от него.
Последна промяна от lacho_trepacho на 24 авг 2010 20:59, променено общо 1 път.

Ооо, шампиони обичаме ви ЦСКА!
Да дават на Kaраджата и Виданката по 3 заплати и сме готови!
- benquick
- Контакти:
Koceto81 написа:Да дават на Kaраджата и Виданката по 3 заплати и сме готови!
+1
vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си
Е,най-после някой от вашите се сети да разкара тоя некадърник.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.