Футболистите на ЦСКА с обръщение към феновете!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Футболистите на ЦСКА с обръщение към феновете!

Мнениеот soilwork » 18 авг 2010 15:21

TheClub написа:Едно не разбирам ЗАЩО ТРЯБВАШЕ ДА ИЗРИТАТ ДОЧЕВ! Говоря за футболярите ни... На думи и аз съм силен и мога да смая, кой ли не.. Но на действия.. Маке.. Нищо..
Защо така не говореха при Дочев? Щото сигурно е дошъл шефа и е казал ще взема парите.. Ах ПАРИТЕ! Тези, които изгониха Дочев, дано напуснат ЦСКА най-скоро време!
Ако бяха ревнали така собствениците при Павката сега той щеше да е тук! Както и да е, той е затворена страница в историята на ЦСКА :cry:
А сега по темата, не мога да съм на стадиона, но ще го гледам в нета ако не ще го слушам по ДАРИК!
Ако трябва да съм честен настръхнах като четях думите "написани" от футболярите ни! Тошко накарай ги да играят! Караджа опази я таз врата!!! Спасе изори терена, изяж тревата, но вкарай гол, че може и два! Румен Трифонов - играй както досега и се отбележи! Боби Галчев , както му казваше Дочев (явно го и харесваше доста), направи халфовете на ТНС шантави! Маркиньош искам гол ! За другите няма да пиша, защоото не е ясно кои ще са..
ИСКАМ ЧИСТА ПОБЕДА, А И ТОВА ПРЕДРИЧАМ!
ЦСКА 4:0 ТНС!
Румен Трифонов 1:0
Делев 2:0
Делев 3:0
Янчев 4:0
Маркиньош 3 асистенции !
Все пак ако размислиш в последния момент-те чакаме на стадиона!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 18 авг 2010 15:31

soilwork написа: Все пак ако размислиш в последния момент-те чакаме на стадиона!

Не съм в София, а и няма как да съм и да бях :cry: Изкълчих си глезена и ходеето ми е проблем :cry:

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 18 авг 2010 15:32

Колко мислите, че ще се съберем?

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 18 авг 2010 15:35

MuroCSKA написа:Колко мислите, че ще се съберем?

Максимално много, но това ще рече от 3 до 5 хиляди! Дано греша!

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 18 авг 2010 15:36

TheClub написа:
MuroCSKA написа:Колко мислите, че ще се съберем?

Максимално много, но това ще рече от 3 до 5 хиляди! Дано греша!

За жалост и аз това си мислех. Като се взе,е предвид и разправията между отделни фракции.............

Jazzting
Контакти:

Мнениеот Jazzting » 18 авг 2010 15:39

Приятно е написано. Със сигурност не от тях. Те футболистите вместо да ми се делят на групи, на фалшиво контузени и незнам си още какво, трябваше по рано да се замислят. Сега , когато привържениците взехме да се побъркваме от гафове и слаба игра тогава се сещат.Подписано: От футболитите. Кои от вас, с малки изключения разбира се сте футболисти достойни за ЦСКА? Титаните им писна и са ги заплашили с орязване на заплати и гонене и веднага писъмцето. Елате утре щото незнам си кво там хан Кубрат, Крали Марко и Хитър Петър. Сега писъмца, а като бият - давай към Син сити , че масите са наредени. Ако бият де.

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 18 авг 2010 15:42

Пичове и аз съм там,поне се надявам де,освен ако не изникне нещо ново.Иначе ,The Club и аз питам същотоу,но няма кой да отговори.Иначе добре е написано,важно е утре да излязат с желание и колкото могат.Незнам,ако това са им възможностите като в мача с Видима,не искам да съм черноглед и песимист,но трудно.Въпреки това смятам,че като евробоец ще се стегнат,макар и това да звучи доста смешно.Надявам се да бием,а ако дойдем и повечко фенове-най-добре!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 18 авг 2010 15:46

Roger_Federer написа:Пичове и аз съм там,поне се надявам де,освен ако не изникне нещо ново.Иначе ,The Club и аз питам същотоу,но няма кой да отговори.Иначе добре е написано,важно е утре да излязат с желание и колкото могат.Незнам,ако това са им възможностите като в мача с Видима,не искам да съм черноглед и песимист,но трудно.Въпреки това смятам,че като евробоец ще се стегнат,макар и това да звучи доста смешно.Надявам се да бием,а ако дойдем и повечко фенове-най-добре!

Ако бяха вкарвали головете Видима щяха да отнесът 5-6 парцала! Утре победата е задължителна!

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 18 авг 2010 16:02

TheClub написа:
Roger_Federer написа:Пичове и аз съм там,поне се надявам де,освен ако не изникне нещо ново.Иначе ,The Club и аз питам същотоу,но няма кой да отговори.Иначе добре е написано,важно е утре да излязат с желание и колкото могат.Незнам,ако това са им възможностите като в мача с Видима,не искам да съм черноглед и песимист,но трудно.Въпреки това смятам,че като евробоец ще се стегнат,макар и това да звучи доста смешно.Надявам се да бием,а ако дойдем и повечко фенове-най-добре!

Ако бяха вкарвали головете Видима щяха да отнесът 5-6 парцала! Утре победата е задължителна!

Така е,съгласен съм,че е задължителна,ама тя и срещу Видима беше и те какво направиха?При това не виждам ако играем така как ще бием.Тези ТНС може да се окажат корави...добре,че не ни се падна някой по-труден съперник,че щеше да е трудно за гледане.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 18 авг 2010 16:19

Joni_ написа:Както е написано това все си мисля ,че това обръщение идва на от футболистите, а от преслужбата на ЦСКА !!!
Все пак всички на стадиона да подкрепим името ЦСКА, а не палячовците които играят в момента !!!

На тези които се съмняваха ето и Обръщението с подписите на футболистите!! http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=152555

Върни се в “ЦСКА”