Представяне на младежките формации на Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Представяне на младежките формации на Черно море

Мнениеот blue avalanche » 04 сеп 2010 16:03

f0rbidden написа:Пък аз да се похваля с два гола в турнира :)

И ние играхме на турнира в Албена (98 набор) и бихме на финал Берое с 2:1. :)
В груповата фаза имахме тежък мач с Аполон (Кипър), завършил с успех за нас - 4:3 след обрат от 1:3.
Последва Берое с 1:0, а след това Левски се отърваха само с 1:1 след голямо съдийско рамо за софиянци.
На финал пък топката беше в 80% от времето в наше владение и показахме чудесна игра. :)
http://varna-sport.com/?pg=ViewNews&New ... 1282900271

"... след това Левски се отърваха само с 1:1 след голямо съдийско рамо за софиянци..."
Това е мотото!Ей това ще те направи идол на "зелените" во веки веков!Браво!Така се пише!Научил си си урока.Хич може ли някой да направи хикс на Ч.море(Реал М) без съдийско рамо?Сакън!

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 04 сеп 2010 16:12

blue avalanche написа:

В груповата фаза имахме тежък мач с Аполон (Кипър), завършил с успех за нас - 4:3 след обрат от 1:3.
Последва Берое с 1:0, а след това Левски се отърваха само с 1:1 след голямо съдийско рамо за софиянци.
На финал пък топката беше в 80% от времето в наше владение и показахме чудесна игра. :)

"... след това Левски се отърваха само с 1:1 след голямо съдийско рамо за софиянци..."
Това е мотото!Ей това ще те направи идол на "зелените" во веки веков!Браво!Така се пише!Научил си си урока.Хич може ли някой да направи хикс на Ч.море(Реал М) без съдийско рамо?Сакън!

A бе ти сякаш си варненец,кво се нервиш за "софиянски"отбор?
Тебе кой те вкара в "синята идея"?

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 04 сеп 2010 21:02

blue avalanche написа:

Koлега, аз не съм бил на мача и отношение не мога да взема. Предполагам, че и ти не си бил там. Не виждам тогава какво право имаш да се усъмниш в изказване на пряк участник в мача!

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 04 сеп 2010 23:00

Аз бях на мача и да ви кажа, тоя съдия беше толкова неадекватен, че незнаеше и кой отбор да побутва... нито сини, нито зелени.. ужас някакъв :lol: f0rbidden, момчето дето изгониха от Черно море, просто поддаде на провокацията... а това от Левски пък само дето не го ритаха, за да го изкарат от терена.. то не бяха псувни, не бяха средни пръсти, не бяха премятания, ритници във въздуха.. ужас.. Ама нищо, днес Локо Сф ги оправи с 3:1 :lol: :lol: :lol: Иначе '97 Черно море биха 2:1 Пирин, '96 Черно море - 5:0 срещу Шумен, а сутринта '95 са били пак с 5:0, но не разбрах кой.. :oops: :lol:
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 04 сеп 2010 23:10

Браво на малките моряци отново,3 мача-3 победи,2 пъти с по 5:0,така символичния резултат :mrgreen: .Ако не друго,то поне имаме корава школа с която да се гордеем 8-)
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 04 сеп 2010 23:17

Ето малко по-изчерпателна информация:
В 3-ия ден на 5-ото издание на детския футболен турнир в памет на Петър Боянов в курортния комплекс Албена , станаха ясни финалистите в 2 от 4-ите възрастови групи. При родените през 1995 г варненския Черно море с треньор Емануил Луканов разгроми Локомотив Пд с 5:0 и след 3 поредни успеха ще срещне на финала връстниците си от ЦСКА , които след 2:0 срещу Шумен също са с пълен актив. В другите двубои тук Спартак Вн – Спартак Пд 1:5 и Ботев 2002 – Септември 3:0. При най-малките родени през 2000-ата год на финала ще се срещнат 2-ата тима на Славия надиграли съответно Литекс с 9:0 и Спартак Вн с 4:2. Тук младите морячета водени от Тодор Марев се справиха с Изида с 3:0 , а тези на Стархил Байчев отстъпиха със същия резултат на Ботев. При родените пред 1996 г Черно море с наставник Иван Николов спечели групата си след 5:0 срещу Шумен. В другите мачове Литекс – Локомотив Сф 1:0,Левски – Локомотив Пд 0:0 и Ботев 2002-Септември 6:0. При набор 1997 г моряците на Валентин Русинов също продължават без грешка след 2:1 срещу Пирин, а Локомотив Сф -Левски с 3:1.
Страхотни са нашите деца!!! Поклон!!
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 05 сеп 2010 19:46

Черно Море бие Литекс като гост!!!
В дербито на 5-ия кръг на Елитната ни юношеска група до 17 г варненския Черно море победи като гост коравия тим на Литекс с 1:0. 1-ото полувреме на изкуствения терен в Ловеч бе напълно равностойно, като и двата отбора имаха своите възможности. В началото на 2-ата част моряците започнаха по агресивно и в 50-ата мин голмайстора им Атанас Илиев отбеляза гол шедьовър, като от пеналтерията с красив удар от въздуха прати топката под гредата. След това домакините не без помощта и на съдиите опитаха натиск ,но срещнаха организираната отбрана на варненци . Така възпитаниците на треньора Тодор Каменов заслужено записаха 5-а поредна победа и са еднолични лидери с пълен актив от 15 т .
---------------------------------------------
Пореден триумф на младите моряци!!!Най-добрата школа в България!!!
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

f0rbidden
Контакти:

Мнениеот f0rbidden » 05 сеп 2010 21:03

97 играят утре финал с Локо София от 10:30 на Албена.
95 играят утре финал с ЦСКА от 12:00 на Албена.

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 06 сеп 2010 12:17

Нов тежък шамар за критиците :mrgreen:
Черно Море размаза академията на Стоичков при 19 годишните
В дербито на 6-ия кръг на Елитната ни юношеска група до 19 г варненския Черно море надигра с класическото 3:0 тима на Чавдар Етрополе. Двубоят се игра на спортния комплекс под Аспаруховия мост в морската ни столица. Домакините започнаха по активно и логично поведоха в 23 –ата мин след попадение на юношеския национал Илиян Капитанов. Гостите от Етрополе които са миналогодишни шампиони се държаха достойно до 55-ата мин , когато Капитанов се разписа за 2-и път след хубава контраатака. Точка на спора в 76-ата мин сложи Румен Николов и така върна моряците водени от треньора Венци Маринов в битката за 1-ото място.
------------------------------------------
Уууууупссссс,още една прехвалена школа(тази в Евтрополе) е прегазена от младите моряци!Отново безмилостен Капитанов с 2 гола и протягаме ръка и към това 1-во място,след като сме лидери при 17 годишните!!!АЛОООО,СПОРТЛАЙНОТО,ЕДНА СТАТИЙКА ЗА ДЮШ НА ЧЕРНО МОРЕ??????????

f0rbidden
Контакти:

Мнениеот f0rbidden » 06 сеп 2010 12:29

Мисля, че трябва да се ползват нашите юношески формации и да си набавяме футболисти от школата, а не да вземаме умрели звезди, които да съживяваме. :)

Върни се в “Черно море”