Англия - България 03.09.2010
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нашата агитка на Уембли
Мача е икс,в София ги удряме и кеф ти европейско 

Това е чувството,което в нас гори ..

- tihomir_rs
- Контакти:
Станаха ясни началните часове на първите две европейски квалификации на българския национален отбор. На 3 септември (петък) трикольорите гостуват на Англия като срещата на "Уембли" ще стартира в 22:00 часа българско време. Четири дни по-късно България приема Черна гора на националния стадион "Васил Левски" от 20:30 часа.
makarona написа:Купих си билет за мача на Уембли. Това ще ми е първия мач на националите извън БГ. Ще съм с трима приятели в българския сектор.
Нещо обаче се притеснявам какво правим след мача. Искам да попитам хората с повече опит в гостувания дали има опасност да бъдем набити/. Какво да правим, за да мине всичко нормално след самия мач? Живял съм 8 години в Лондон и след мач на техните национали винаги е пълно с пияни и неадекватни запалянковци.
Зависи колко ще сте на стадиона , зависи как се развие мача , много зависи от наща публика ... Всичко е субективно ! Ако ни бият мирно и кротко изцепки няма да има , клетката за гости винаги се избира на място където има близък транспорт далеч от другите сектори , поне така е в цивилизованите държави ... Никога не си застрахован , че в англия няма да те нападнат преди или след мач , това си е начин на живот . Въпреки , че всичко вече се промени много ! Всеки случай изцепките им са повече на клубно ниво , така че можеш да бъдеш спокоен

makarona написа:Купих си билет за мача на Уембли. Това ще ми е първия мач на националите извън БГ. Ще съм с трима приятели в българския сектор.
Нещо обаче се притеснявам какво правим след мача. Искам да попитам хората с повече опит в гостувания дали има опасност да бъдем набити/. Какво да правим, за да мине всичко нормално след самия мач? Живял съм 8 години в Лондон и след мач на техните национали винаги е пълно с пияни и неадекватни запалянковци.
Купи си и презерватив ако освен боя им дойде на ъкъла и нещо друго да те правят да не вземеш да забременееш!КАТО ТЕ БИЯТ БИЙ ГИ И ТИ БЕ!
makarona написа:Нещо обаче се притеснявам какво правим след мача. Искам да попитам хората с повече опит в гостувания дали има опасност да бъдем набити/. Какво да правим, за да мине всичко нормално след самия мач? Живял съм 8 години в Лондон и след мач на техните национали винаги е пълно с пияни и неадекватни запалянковци.
По-голяма глупост не съм чувал

Всъщност, как може да плащаш за да гледаш оплешивялата тиква на "мъри" и педала наско?! Това не е национален отбор, а сбирщина от сини ултраси упражняващи правилна трансферна политика.
YA GUNNERS YA
crap написа:makarona написа:Нещо обаче се притеснявам какво правим след мача. Искам да попитам хората с повече опит в гостувания дали има опасност да бъдем набити/. Какво да правим, за да мине всичко нормално след самия мач? Живял съм 8 години в Лондон и след мач на техните национали винаги е пълно с пияни и неадекватни запалянковци.
По-голяма глупост не съм чувал![]()
![]()
![]()
Всъщност, как може да плащаш за да гледаш оплешивялата тиква на "мъри" и педала наско?! Това не е национален отбор, а сбирщина от сини ултраси упражняващи правилна трансферна политика.
А как можеше да си плащаме,за да гледаме тиквите на Стоичков,Марков,Младенов и много други твои идоли?!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Re: Англия - България 03.09.2010
Ами разбира се, че ще ги гледаме, те са КЛАСИ над "мъри" и никой не е обслужвал толкова очевадно мениджърите в синьо. Не виждам защо задаваш този въпрос, при положение, че трябва да страним от мениджърската сган. Все тая е кой ще е треньора, след като сините мениджърски корени са забити надълбоко в структората на БФС, разбира се без помоща на сините агенти на комунистическата държавна сигурност това нямаше как да се случи.
YA GUNNERS YA
crap написа:Ами разбира се, че ще ги гледаме, те са КЛАСИ над "мъри" и никой не е обслужвал толкова очевадно мениджърите в синьо. Не виждам защо задаваш този въпрос, при положение, че трябва да страним от мениджърската сган. Все тая е кой ще е треньора, след като сините мениджърски корени са забити надълбоко в структората на БФС, разбира се без помоща на сините агенти на комунистическата държавна сигурност това нямаше как да се случи.
Синьото БФС... Има проблем с мениджърите,но не вярвам да са само "сини"!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Да, верно, на ИИ не му е там мястото, но поне има хляб в него...
ПП Напоследък се забелязва, че и Гришата има пари за мениджъри.
ПП Напоследък се забелязва, че и Гришата има пари за мениджъри.
YA GUNNERS YA