Павел Дочев напусна ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Уволниха Дочев!
Момчета, може да съм левскар, ама ми става жал за ЦСКА... Аман от некадърници и идиоти в БГ футбола...
Какво сега Дочев е виновен, че ЦСКА играе слабо ?!? Да се огледат във футболистите бе... Може ли треньора да няма думата кой да се привлече, ми Ем.К. да гледа разни футболистчета на DVD и да ги привлича на "Армията" ?!? Смешно е, но в същото време е мнооого жалко... Но както знаем, основният виновник винаги е треньора... И сега пак той ще си го отнесе, но който и да го замести положението няма да се промени !!! Трябва и материал за добро представяне, а това го НЯМА в ЦСКА в момента... Костадинов и Лупи се опитаха да затъркат ЦСКА преди години и неможаха.... е, сега Емил може сам да опита ... Проблема ви не е в тренера

baltimore написа:Много ми е интересно да чуя позицията на Дучето.
Какво да каже, нищо няма да каже. Той и тия 20-30 фенчока около него тровят атмосферата на цскето.
Това го няма никъде по света, при загуба да се търси шеф на фен клуб, ебати смеха.
От как почна да издига плакати още от времето на МУЛТИ сте на това дережде.
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.
Жалко е това което се случва в двата най-обичани и велики отбора в България в последните 10 год. ! Просто е жалко ! Първо ние,после вие,а резултатът е,че българския футбол умира ! Ама с тези управници - толкова ! А българите като футболна нация имаме потенциал което е най-жалкото...

Ще ни шибат по-всички фронтове,докато Титан управляват клуба!!
За 2 години сменихме ПЕТ треньора, няма такъв отбор просто... Какво е виновен сега Дочев, че тея лекета не искат да играят... Баси как ме е яд... 

Поне да имат доблеста да излязат и да кажат официално
То не бяха-вечеринки,срещи,събирания,седенки.....Цял ден стоим и ровим по сайтовете като "малоумни"
Ама от тия пернишки гавази-кво ли може да се очаква..

- Lauta-Army
- Контакти:
Дочев е виновен , защото ги кара да тичат и да спазват режим , а ние знаем , че нашите балерини не обичат това и почват да бойкотират и да неиграят както трябва 

[quote="Blue_Lion"]Жалко е това което се случва в двата най-обичани и велики отбора в България в последните 10 год. !
И какво толкова се е случило.
Ето заради такива мрънкачи като тебе сме на това дередже.
Толкова са велики и обичани че като паднат 2 мача и 600 зрители на мач веднага.
Я виж един НОТИНГАМ бе.
2 пъти подред ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН и си игра 3 години във "В" група, при 25000 на домакински мач.
Тука всичко живо реве за всичко.
10 лева билет и веднага бойкот.
Батков е сам, нормално е при изнервена обстановка да прави грешки, та на последното дерби цялата агитка на Левски обърна лъва вие искате 1 човек да не греши.
Левски влезна в шампионска лига с Батков , 1/4финал за УЕФА пак с него.
И след един слаб сезон оревахте всичко живо. Е такива фенове не трябват на никой отбор.
Я виж един НОТИНГАМ бе.
2 пъти подред ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН и си игра 3 години във "В" група, при 25000 на домакински мач.
Батков е сам, нормално е при изнервена обстановка да прави грешки, та на последното дерби цялата агитка на Левски обърна лъва вие искате 1 човек да не греши.
Левски влезна в шампионска лига с Батков , 1/4финал за УЕФА пак с него.
И след един слаб сезон оревахте всичко живо. Е такива фенове не трябват на никой отбор.
Последна промяна от drakata на 15 авг 2010 20:09, променено общо 1 път.
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.
С малката разлика че пичовете там се раздават на терена и "умират" за фленелката на клуба-как да не ти е кеф да подкрепяш такива футболисти? И веднага направи сравнение с нашите "лекета" и "балерини"...как да отидеш с кеф на мача и да подкрепяш такива мухльовци-които дори и да падат,да се раздават на терена.Аз поне такова нещо не съм видял скороdrakata написа:Blue_Lion написа:Жалко е това което се случва в двата най-обичани и велики отбора в България в последните 10 год. !
Я виж един НОТИНГАМ бе.
- infallible
- Контакти:
Така, ако наистина го уволнат треньор траа да бъде Пенев.. АМА ЛЮБО!
ЕДНА ЛЮБОВ!