Сезон 2010/11 - посещаемост
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сезон 2010/11 - посещаемост
Според в.Марица - 4000 зрители.
Много се кефя, като прочета как някой буфер е влязъл в тази тема да злобее и да ни обяснява колко малко сме били...
Мрете, хейтърчета, мрете! Винаги сме били и винаги ще бъдем в ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ВАС!!!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
- TheUsualSuspect
- Контакти:
Не, не злобея, щото вие сте ми през оная работа, просто сте ми смешни как се напъвате изкуственоа да създадете някфи факти, които изобщо не са така.
Важното е да си вярвате, че сте номер едно в Пловдив

TheUsualSuspect написа:Не, не злобея, щото вие сте ми през оная работа, просто сте ми смешни как се напъвате изкуственоа да създадете някфи факти, които изобщо не са така.
Бе те вашите все "не им пука за нас" и все сте по нашите теми да ни се обяснявате... как става тва? Що не пишете в темите на Академик София примерно, предполагам и за тях не ви пука, та сме равни по интерес в очите ви?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- TheUsualSuspect
- Контакти:
Като гледам не са много хората, които пишат в вашите теми избощо като изключим разни жълти безделници, които имат по 10 ника и сами си отговарят за да ви върви форума
Разберете, че малко хора ги интересува какво се случва с фашето аматьорско отборче на мачове с разни копачи от В група.
Толкова са ви замъглени погледите, че неможете да прозрете колко смесно изглеждате отстрани в напъните си да се изкарате най-великите, най-мнoгoбройните, най-верните и т.н.
Разберете, че малко хора ги интересува какво се случва с фашето аматьорско отборче на мачове с разни копачи от В група.
Толкова са ви замъглени погледите, че неможете да прозрете колко смесно изглеждате отстрани в напъните си да се изкарате най-великите, най-мнoгoбройните, най-верните и т.н.

Ами то ние сме си най великите няма какво да го доказваме, а ти бягай по бързо към полянката да не ти изгори курбана днеска
TheUsualSuspect написа:Като гледам не са много хората, които пишат в вашите теми избощо като изключим разни жълти безделници, които имат по 10 ника и сами си отговарят за да ви върви форума![]()
Е нали ти бяхме "през оная работа", пък си се загрижил как изглеждаме в очите на другите?!? Аре хващай си я въпросната "работа" и се замъкни в пустеещия форум на Локомотив, тук само спамиш!!!
TheUsualSuspect си взе дълъг отпуск оттук! Предупреждавам че това ще е съдбата на всеки, който пише тук само с цел да обижда отбора на Ботев и неговите фенове

- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
TheUsualSuspect написа:Като гледам не са много хората, които пишат в вашите теми избощо като изключим разни жълти безделници, които имат по 10 ника и сами си отговарят за да ви върви форума
Хахахахахаха.... Сега това ли е актуалното при вас? Че в нета има повече неща за нас, защото пишем с по 10 ника???
Леле, каква трагедия сте, не е истина... Абиати е прав - голям кеф е да видиш как някой буфер идва да си показва жалката душичка във форума на Отбора на Пловдив
За две години тук имаше цифром и словом една тема свързана с вас, а при вас през седмица има обсъждане за нас - говори ми после кой какъв е. Да не говорим в лпуткала какво става...
Не натискайте ТУК!
Наистина, хита че сме всички с по 10 ника е як
И на стадиона слагаме манекени, че да изглеждаме повече, дано не ни хванат 
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!