Аз мисля че се пропускат много важни факти. Като за начало трябва да се вземе впредвид факта че "Черноморец" играе вече две години с този състав. При контрите им се видя че се намират без да се гледат. А нашия отбор е нов и за сажаление все аще не е сработен. Което е нормално, това не става за един или два месеца. Иначе сам сагласен че "Левски" играе с десет човека на терена. Дани Младенов тръгна добре и спря. Нямаме дясно крило, а само с Жо не става. Трябва силен футболист и за другото крило. Отдавна вече се знае, че със затворени отбори се играе със захождания по крилата, за да се разтегли защитата. Не мисля че се е случило нещо фатално, няма непобедими отбори. Отбора има потенциал и с времето ще се сработят и ще мачкат. За това обаче трябва време, мачове, и най - вече търпение, защото на всички е ясно че ще има още загуби, но те не трябва да ни отчайват и да правим от всяка трагедии. Та нали това го преживяхме вече веднъж. Първо падахме от посредствени отбори, после приказка в Европа. Време, търпение, любов, и най - вече подкрепа за Любимия отбор!!! Това ни трябв а сега!!!