Какви са възможните изходи от създалото се положение ..

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Re: Какви са възможните изходи от създалото се положение ..

Мнениеот alexpk » 16 авг 2010 10:36

alexpk] [quote="Yoda написа:АЗ НЕ ИСКАМ ШАМПИОНСКА ТИТЛА СЪС 28 ПОБЕДИ .... ТОВА ГО ПРАВЕШЕ ЛИТЕКС И ЗА ТОВА СИ ОСТАНАХА ЕВРОАНОНИМНИЦИ И БЯХА БЪРЗО РАЗКРИВАНИ ОТ СЕЛСКИТЕ ОТБОРИ НА ЕВРОПА ....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: А И ТРЯБВА ЗАЩИТАТА ДА СЕ ОБИГРАВА ПОД НАТИСК, ЗАЩОТО ТОВА Е И БЪДЕЩАТА ЗАЩИТА НА НАЦИОНАЛНИЯТ НИ ОТБОР !!!!

Напълно си прав.[/quote]
Баткоff вън

ivaylo70
Контакти:

Мнениеот ivaylo70 » 16 авг 2010 10:38

shamana1912 написа:
ivaylo70 написа:Първо искам да кажа, че според мен не може Черноморец да са мерило за силата на Левски, те винаги са били и ще си останат едно средняшко отборче. Аз не мисля, че снощи те показаха нещо стойностно, цялата им игра се състоеше в ено кюскане, блъскане, джаскане, лежане по терена, симолиране, провокации, особено от влезлия на смяна Фернандес. Искам да попитам "европееца" Балъков, това ли е красивият европейски, нападателен футбол? Та значи според мен след като казах какво мисля за Черноморец и за играта му снощи срещу нас излиза, че Левски е сбъркал някъде за да позволи на един посредствен отбор да се възползва от двете колективни грешки в защита и да го попеди. Освен обаче грешките в защита Левски допусна и една много фатална тактическа грешка, която не знам на треньора или на състезателите е. Тя е много простичка и се знае от всички, които малко разбират от футбол. Просто срещу такива отбори от кюскачи, които са се затворили в собственото си наказателно поле се играе с много удари от далечно разстояние. Все някой влиза, става гол и..... те гонят, след това им вкарваш още два гола на бързинка, защото са се оголили и мача свършва. Другото важно , е че срещу отбори като Черноморец се играе със захождания по крилата и центрирания към централният нападател. Втози мач според мен Левски имаше едно крило на име Жоазиньо и него го пазеха трима. Думата ми е за Дани Младенов прави ми впечетление, че нищо не играе не само снощи, а и с Цска, не го видях да направи един пробив, бяга от единоборства, явно го е страх да не се контузи. Та питам кому е нужно да играем с 10 човека, като прибавим към това и ужасяващо слабата игра снощи на Дарко Тасевски и много слабия мач на Гара Дембеле, като сложим и грешките в защита какво се получава? Че просто с тази игра снощи нямаше как да попедим, защото Сашо Александров, Жоазиньо и Милдер не стигат. Дано обаче отбора си разбере грешките осъзнае ги и ги отстрани и повече да не се повтарят, особено срещу Аик. А като играем с други отборчета, като Черноморец просто трябва да ги почнем още от първата минута с ударите да им вкараме гол и после мача да ни стане лесен. САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!!!

Ти си готов за треньор.Като изгоните Ясен направо поемай Левски и започвайте да мачкате "посредствените" отбори като Черноморец
Бъди сигурен, че ставам за треньор, а дали ще изгоним Ясен и кога мисля, че не е твоя работа. Бъди така добър и влез във форума на "посредственият" отбор от който си и там давай мнение. А че с Ясен, с мен или с когото и да е там ще мачкаме "посредствените" отбори като Черноморец можеш да си убеден.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 авг 2010 10:45

Аз нещо не разбирам. Какво положение се е създало? Страшни трагедии, само след една загуба, спокойно бе хора.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 16 авг 2010 10:46

Истиския Футбол не е само защита и Контра.Играе се по равно халфове, защитници и Нападатели а не 9 защитника и 2ма нападатели.Левски игра по-добре а Черноморец чакаха на контра.А и Според мене Тока спря нарочно, ако не беше спрял щеше да има друг край на мача.1 загуба какво толкова важното е че сме над Чорбарите дето нямат и 1 победа :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.Нека им
Последна промяна от Kerer на 16 авг 2010 10:47, променено общо 2 пъти.
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 16 авг 2010 10:47

Deliba6 написа:Според мен Младенов трябва да седне на пейката! Вчера играхме с 10 души, заради него... Киров втори мач го пускат, ама и той не знае за какво?!... Вчера Иса трябваше да влезне отще на полувремето на мястото на Младенов... Тасевски?!... Тасевски?!... А бе, ще си затрая, че ще ме баннат!!! :evil: Гаджев нещо се помисли за плеймейкър?!... :roll: Що не пуснат "музиканта", може па да му върже тази година?!... :cry:
Аре, стига ми толкоз, че почвам да се ядосвам за тоя що духа! :mrgreen: Важното е в четвъртък!!!...
Само "Левски"!!!

Ти луд ли си?..........Киров се включи чудесно!!!И другия мач трябва да е титуляр,аз съм много доволен от него!
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Мнениеот alexpk » 16 авг 2010 10:48

rhaegar написа:Аз нещо не разбирам. Какво положение се е създало? Страшни трагедии, само след една загуба, спокойно бе хора.

От тази загуба трябва да се направят съответните изводи!
Баткоff вън

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 16 авг 2010 10:48

По принцип така ще бъде! Не само Черноморец и други почти всички отбори така ще игаят срещу Левски. Повече изобретателност в средата на терена и владеене на топката, което неминуемо ще дразни противниците. Удари от далеч, трябва повече точност и повече да се наблегне на този елемент. Разнообразни атаки по крилата през центъра. Това е рецептата стила на Барселона!
ВДинев

ivaylo70
Контакти:

Мнениеот ivaylo70 » 16 авг 2010 10:50

invader10 написа:
ivaylo70 написа:Първо искам да кажа, че според мен не може Черноморец да са мерило за силата на Левски, те винаги са били и ще си останат едно средняшко отборче. Аз не мисля, че снощи те показаха нещо стойностно, цялата им игра се състоеше в ено кюскане, блъскане, джаскане, лежане по терена, симолиране, провокации, особено от влезлия на смяна Фернандес. Искам да попитам "европееца" Балъков, това ли е красивият европейски, нападателен футбол? Та значи според мен след като казах какво мисля за Черноморец и за играта му снощи срещу нас излиза, че Левски е сбъркал някъде за да позволи на един посредствен отбор да се възползва от двете колективни грешки в защита и да го попеди. Освен обаче грешките в защита Левски допусна и една много фатална тактическа грешка, която не знам на треньора или на състезателите е. Тя е много простичка и се знае от всички, които малко разбират от футбол. Просто срещу такива отбори от кюскачи, които са се затворили в собственото си наказателно поле се играе с много удари от далечно разстояние. Все някой влиза, става гол и..... те гонят, след това им вкарваш още два гола на бързинка, защото са се оголили и мача свършва. Другото важно , е че срещу отбори като Черноморец се играе със захождания по крилата и центрирания към централният нападател. Втози мач според мен Левски имаше едно крило на име Жоазиньо и него го пазеха трима. Думата ми е за Дани Младенов прави ми впечетление, че нищо не играе не само снощи, а и с Цска, не го видях да направи един пробив, бяга от единоборства, явно го е страх да не се контузи. Та питам кому е нужно да играем с 10 човека, като прибавим към това и ужасяващо слабата игра снощи на Дарко Тасевски и много слабия мач на Гара Дембеле, като сложим и грешките в защита какво се получава? Че просто с тази игра снощи нямаше как да попедим, защото Сашо Александров, Жоазиньо и Милдер не стигат. Дано обаче отбора си разбере грешките осъзнае ги и ги отстрани и повече да не се повтарят, особено срещу Аик. А като играем с други отборчета, като Черноморец просто трябва да ги почнем още от първата минута с ударите да им вкараме гол и после мача да ни стане лесен. САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!!!

Ето такива "посредствени отбори" ще ви клецат на партер.

Гледай от "посредствени отбори" да не станете на тъпани от бой и внимавай да не ви изтърбушим, че тогава ще роните крокодилски сълзи. А за клецането, гледай да не се изклецате сами.

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 16 авг 2010 10:50

Аз мисля че се пропускат много важни факти. Като за начало трябва да се вземе впредвид факта че "Черноморец" играе вече две години с този състав. При контрите им се видя че се намират без да се гледат. А нашия отбор е нов и за сажаление все аще не е сработен. Което е нормално, това не става за един или два месеца. Иначе сам сагласен че "Левски" играе с десет човека на терена. Дани Младенов тръгна добре и спря. Нямаме дясно крило, а само с Жо не става. Трябва силен футболист и за другото крило. Отдавна вече се знае, че със затворени отбори се играе със захождания по крилата, за да се разтегли защитата. Не мисля че се е случило нещо фатално, няма непобедими отбори. Отбора има потенциал и с времето ще се сработят и ще мачкат. За това обаче трябва време, мачове, и най - вече търпение, защото на всички е ясно че ще има още загуби, но те не трябва да ни отчайват и да правим от всяка трагедии. Та нали това го преживяхме вече веднъж. Първо падахме от посредствени отбори, после приказка в Европа. Време, търпение, любов, и най - вече подкрепа за Любимия отбор!!! Това ни трябв а сега!!! ;)

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Мнениеот alexpk » 16 авг 2010 10:53

vladomin_ написа:По принцип така ще бъде! Не само Черноморец и други почти всички отбори така ще игаят срещу Левски. Повече изобретателност в средата на терена и владеене на топката, което неминуемо ще дразни противниците. Удари от далеч, трябва повече точност и повече да се наблегне на този елемент. Разнообразни атаки по крилата през центъра. Това е рецептата стила на Барселона!

[quote]Това е слабост на ЛЕВСКИ от 35г.
Баткоff вън

Върни се в “Левски”