Представянето на ЦСКА в групите на Лига Европа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

phate
Контакти:

Re: Представянето на ЦСКА в групите на Лига Европа

Мнениеот phate » 14 авг 2010 13:55

Edinstvenoto hubavo neshto, koeto moje da vi se sluchi ot tuk do dekemvri e po niakakva prichina da se otarvete ot Kostadinov. Ne vijdate li, che tam stava vapros za vsichko drugo, no ne i za football. Kakvo znachenie ima, dali ste vlezete v grupite ili ne, kato tam prosto niama kakvo da pokajete ( za spravka spomnete si nashia otbor minalata godina ). Uspeh vse pak, zashtoto kato izkluchim 200 - 300 kreslivi narkomana v sektor G i B, normalnite fenove niamame omraza i imame nujda edin ot drug.

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 14 авг 2010 14:02

Arda-Tur написа:Ще се учудите, защо пускам тази тема но по мое му ЦСКА няма да има проблеми да смаже предстоящия си Улелски противник в плейофите.. За това ви питам ще се представи ли достойно ЦСКА в групите... :? По мое му ЦСКА ще игае стабилен футбол още от днес ще видим ново лице на ЦСКА а до две три седмици ЦСКА ще е там където му е мястото сред първите в България и достоен упонент на големите в Европа

УМОЛЯВАМ ФЕНОВЕ НА ПФК ЛЕВСКИ ДА НЕ ПИШАТ В ТАЗИ СТАТИЯ.. ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРЕН, ЗАЩОТО ЛЕВСКИ ИМА ИНТЕЛИГЕНТНА ПУБЛИКА...

Всичко ти е хубаво,само че "опонент" не се пише с "у" ~!

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 14 авг 2010 14:04

batebo написа:Верно...много са дразнещи такива комент. Аз лично имам приятели левскари и с тях коментираме всичко ,касаещо двата отбора ,без нерви и тъпи заяжданици.Без ЦСКА и Левски к'во ни остава да гледаме ...Ганчевите пред 2000 да ни правят мексиканска вълна ...божкеееййй :-).Дано се класират и двата отборе и да попаднат в силни групи ,че иначе ще си гледаме наше село \m/

+1 Колега.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 14 авг 2010 14:04

Вие ако се притеснявате дали си отстраните тия после какво ще правите в групите :shock: Тия ги отстранявате без проблем ама в групите с тая игра просто не знам а от 1 и 2 урна има такива отбори, че ако в хванат в такава форма като са свят ще ви се завие :? Дано да си оправите формата дотогава, че иначе в групата може да се получат доста конфузни резултати, но смятам, че дотогава ще влезете в форма и ще се представите прилично ;)

Потребителски аватар
pajin_84
Контакти:

Мнениеот pajin_84 » 14 авг 2010 14:17

Първо ви желая успех срещу уелсците(просто ги смачкайте) ;) пък после в групите жребия че няма да е лесен няма....но всичко става 8-) Успех и на 3-те отбора!!!

Потребителски аватар
Tomislav_Fan
Контакти:

Мнениеот Tomislav_Fan » 14 авг 2010 14:33

Ще си позволя да драсна два реда по темата, въпреки че автора ми е "забранил" да правя това ;)

Мисля, че ЦСКА няма да има абсолютно никакви проблеми с ТНС и ще влезе в групите. А относно жребия за групите, мисля че който и да се падне, ще ви е много трудно ако не си оправите играта. УСПЕХ !!

Излишно е да споменавам, че се надявам и Левски да отстрани АИК, но дано наистина и трите отбора да трупат победи и коефициент, защото догодина като ни сметнат коефициентите за 5 години назад и като отпадне онази силната 2005 и всички ще сме непоставени. А това означава да гледаме групи почти през крив макарон !!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 авг 2010 16:53

Angoff написа:
naiki написа:
david_villa написа:Ще бием ТКЗС-то, но после очаквам един противник от нашата черга и два по-добри отбора. Трудно се минават групите, но знае ли се... В последните години когато ЦСКА имаше най-добри изгледи да направи нещо, или жребият бе ужасен, или не играехме добре.

+1.И тая година не мисля да храня надежди,с оглед на играта ни...трябва яко да резнат лекетата в отбора,малко Дойчланд дисциплинен

Демек да резнат българчетата в отбора , защото такива плачковци и примадони никъде няма ако взимаме играчи от България поне да са с характер а не такива , като сливенските "перли" , Иван Иванов и Караджов и Делев.Точно от тези индивиди идват кризите в играта от безхарактерните мекотели в отбора и при първата по-стабилна тренировка и пищят,като малки деца!

Ако им наложат солени глоби и им се даде да разберат,че ЦСКА не им е отборчетата от , където идват и , че ако не играят , както трябва и побеждават не ги чака нищо друго освен заточение някъде из отборите в средата на таблицата !
Те тогава може и да направим нещо в Европа

Кои бе, Ангофф, да вземете(не да купите, нали ;) )?Като са такива слабохарактерни, от какъв зор сте ги привлекли?Щом не ти харесват играчи от "отборчетата" попълвайте си отбора само с кадри от школата, но май нещо издиша и тази връзка ;)
Добрите играчи струват пари, които трябва и да се плащат, а не само да се обещават и разсрочват с години.Трябва и търпение, почти постоянен състав, с не повече 3-4 нови играча, но които да са наблюдавани, а не такъв турбо тунел, какъвто сте в момента.Големите успехи на ЦСКА бяха постигнати с играчи, което играеха поне 2 години заедно, без големи сътресения в състава на отбора.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ЛАЗО ЛЕВСКАРА
Контакти:

Мнениеот ЛАЗО ЛЕВСКАРА » 14 авг 2010 18:14

Ако Павел Дочев не хване самозабравилите се "звезди"за топките,представянето ви ще бъде трагично.Надявам се да успее,така ще съм сигурен,че на пролет дербито на Георги Аспарухов ще бъде истинско.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 15 авг 2010 00:48

ЛАЗО ЛЕВСКАРА написа:Ако Павел Дочев не хване самозабравилите се "звезди"за топките,представянето ви ще бъде трагично.Надявам се да успее,така ще съм сигурен,че на пролет дербито на Георги Аспарухов ще бъде истинско.

Ypsurd! ЪпсурД!

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 15 авг 2010 11:35

От това,което видях вчера,искрено се притеснявам,че няма,да елиминирате уелсците.
Все пак ви пожелавам успех.

Върни се в “ЦСКА”