RING: Специално с Големите усти

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Re: RING: Специялно с Големите усти

Мнениеот Martines » 12 авг 2010 22:05

миле гърбавия написа:
Martines написа:Абе страшно много ме забавляват тези......денонощно да ги дават....ще ги гледам :mrgreen: :!:

Какво те забавляват,бе? Те бълват глупости,особенно тоя дебелия!

еми именно,с глупостите си ме забавляват...просто е страхотно!
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 12 авг 2010 22:12

Никога не бих си жертвал времето за да слушам/гледам този ненормалник ГА!!! На ринг студиата започват да стават толкова зле, да не говорим за ШиБански какъв коментатор е? Само мача и бегом на друг канал!
НЕ КОМЕНТИРАМ ОТБОРИ ПОД ЧЕРТАТА!!!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Мнениеот kent1914 » 12 авг 2010 22:13

Това предаване,трябва да го преместът от ринг в БТВ комеди,супер забавниса тея болни глави :lol: :mrgreen: Незнам кой им е дилара,но трябва да го сменът,че им е разказал играта с тея на***ци които им дава :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 12 авг 2010 22:16

Пише се специАлно. :x

Мен лично двамата много ме забавляват и със удоволствие ги гледам и слушам.А такива "умници" като вземат като развален грамофон да повтарят едно и също "болни мозъци,болни мозъци,болни мозъци" яко ме дразнят.Поне се научи да пишеш правилно и тогава казвай на кой му е болен ,и на кой здрав мозъка!!! :x ....
Заради някои от статиите му във интернет до сега ми беше неприятен Георги Атанасов.От както го гледам 3-4 пъти по Ринг Бг виждам че много от нещата които говори ги казва с ирония и има много добро чувство за хумор.Като цяло и двамата са интелигентни хора които имат много знания и информация на тема футбол.Подкрепям Ринг Бг да продължава да ги кани.

По нищо не са по лоши от Ники Александров и Томислав Русев ( на пример) ...
Последна промяна от sl321 на 12 авг 2010 22:29, променено общо 1 път.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 12 авг 2010 22:20

Ж.Михайлов е ПРО-Сираков,Стоилов и АНТИ-всички останали,които работят в Левски,т.е. АНТИ-Левски на Гонзо,Батков,Я.Петров!АНТИ-Левски,който отстрани Дъндолк,Калмар,би ЦСКА,Локо Сф...АНТИ-Левски,който за 6 мача вкара 18 гола.Пълен боклук!!!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 12 авг 2010 22:24

deepblue1963 написа:Ж.Михайлов е ПРО-Сираков,Стоилов и АНТИ-всички останали,които работят в Левски,т.е. АНТИ-Левски на Гонзо,Батков,Я.Петров!АНТИ-Левски,който отстрани Дъндолк,Калмар,би ЦСКА,Локо Сф...АНТИ-Левски,който за 6 мача вкара 18 гола.Пълен боклук!!!

Няма Левски на Гонзо,Сираков,Баткоff,Стоилов и т.н Има само Левски!!!!Нашия Левски.Ако не са хората дето си отделят от залъка да ходят да ги пече слънце или да ги вали дъжд и да се ядосват или радват с отбора, Левски няма да го има!!!!!!!!Левски е на хората които го обичат!!!!!!!!А всички от изброените по горе са имали привилегията да са част от Левски!!!!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Мнениеот alexpk » 12 авг 2010 22:37

Пичове и това доживях-ГА да хвали ЛЕВСКИ!!!
Баткоff вън

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: RING: Специално с Големите усти

Мнениеот Deliba6 » 12 авг 2010 23:00

sl321 написа:Пише се специАлно. :x

Мен лично двамата много ме забавляват и със удоволствие ги гледам и слушам.А такива "умници" като вземат като развален грамофон да повтарят едно и също "болни мозъци,болни мозъци,болни мозъци" яко ме дразнят.Поне се научи да пишеш правилно и тогава казвай на кой му е болен ,и на кой здрав мозъка!!! :x ....

Извинявам се за печатната грешка в заглавието на темата! :oops: Оправено е по заслуга на medenka, която ми писа на ЛС!... А вие със "здравите мозъци" по-полекичко, че нещо много станахте!... :evil: Ще ви дадат ефир и на вас!... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Re: RING: Специално с Големите усти

Мнениеот rocknrolla » 12 авг 2010 23:15

Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 12 авг 2010 23:21

sl321 написа:
deepblue1963 написа:Ж.Михайлов е ПРО-Сираков,Стоилов и АНТИ-всички останали,които работят в Левски,т.е. АНТИ-Левски на Гонзо,Батков,Я.Петров!АНТИ-Левски,който отстрани Дъндолк,Калмар,би ЦСКА,Локо Сф...АНТИ-Левски,който за 6 мача вкара 18 гола.Пълен боклук!!!

Няма Левски на Гонзо,Сираков,Баткоff,Стоилов и т.н Има само Левски!!!!Нашия Левски.Ако не са хората дето си отделят от залъка да ходят да ги пече слънце или да ги вали дъжд и да се ядосват или радват с отбора, Левски няма да го има!!!!!!!!Левски е на хората които го обичат!!!!!!!!А всички от изброените по горе са имали привилегията да са част от Левски!!!!

За Ж.Михайлов,Левски започва и свършва със Сираков и Стоилов!Това исках да кажа.Всичко се пречупва през "призмата" на:"Когато другите направят това,което те направиха..."
"Ако не са хората дето си отделят от залъка да ходят да ги пече слънце или да ги вали дъжд и да се ядосват или радват с отбора, Левски няма да го има!"
Ако ПФК Левски чака на постъпленията от тези хора-жална му майка!Колко са приходите на Левски от билети и карти за миналата година,според теб?И стига с тези лозунги:"Левски-на феновете!"Имам чувството,че съм на конгрес.Валенсия е на феновете,защото се издържа от членски внос и фирми,създадени от фенове,които подпомагат клуба.Я ми обясни пак за Левски как стоят нещата?Но темата тук е друга.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Левски”