Кризата се задълбочава! Но проблемът не е в играчите

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Кризата се задълбочава! Но проблемът не е в играчите

Мнениеот danko_sot » 09 авг 2010 13:23

TheClub написа:,

Мога да ти кажа ЕВАЛА! Нека подкрепяме отбора, стига сме го плюли!

Имам един въпрос към теб. Как се подкрепя един отбор според теб? Като пишем положителни неща по форумите, като ходим на стадиона или как? Моят отговор е като си кажем каквото мислим и виждаме. Ето аз до онзи ден бях на едно мнение, днес съм на малко по-различно. Все още държа на думите си от предишните дни, но няма как вчерашните медийни изяви най-вече на някои хора, не толкова самия мач, да не променят мнението ми. Все още съм зад Дочев. Добър-лош трябва да му се даде повече време. Малко по-резервиран съм към Титан. Докато за Костадинов и Живков мисля, че ако продължават така нещата, те трябва да напуснат кораба първи
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 09 авг 2010 13:25

Така не ни е забавно на нас Левскарите.Когато единия е слаб и другия ще е слаб !!! Само че тука проблема е съвсем друг и съм напълно съгласен с повечето....проблема не е в треньора и във футболистите.ПРоблема е или организационен или ...има вмерисана глава ! Предпочитам ЦСКА да е слаб и да го биеме на резултат, а не да си има проблеми и да изпада в дълбоки коми.Миналата година ни се смяхте, колелото се завъртя.Кое е най-важното обаче ? Въпреки тоновете помия и хилядите проблеми и мал шанса който ни сполетя миналата година ...имахме 2 пъти повече спокойствие от колкото Вие имате в момента !!! Гонзо колкото и да казвате че е тъп той си е на мястото знае какво му трябва на отбора и прави всичко възможно то да е така.Емо Костадинов според мен се изявява като манекенка...просто ви трябва друг човек там....Батковото какво направи когато отбора не вървеше?...отиде на сафари.Просто ви трябва човек ...СИЛЕН човек и не такъв който да Ви е лоби в бфс-то, а такъв който да "отстранява проблемите" и думата да му се чува ! Много хубав пример с Чичо Митко.Жалко че го въртат от тука там и обратно....

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 09 авг 2010 13:30

Kolec написа: Паднахме от Подуене и Черноморец но играхме нали... смачкахме и 2та отбора, а представи си какво ще стане като се сработят..

Ха-ха-ха-хаа! :lol: Готин, ти изби рибата! :lol: Вие падате от нас, когато ни "мачкате" по твоите думи. :lol: Ти представяш ли си, какъв побой ви чака, когато не ни "мачкате"! :mrgreen: Питам аз и отговор не искам, Панчарево. :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 09 авг 2010 13:42

Captain Stottlemeyer написа:
Kolec написа: Паднахме от Подуене и Черноморец но играхме нали... смачкахме и 2та отбора, а представи си какво ще стане като се сработят..

Ха-ха-ха-хаа! :lol: Готин, ти изби рибата! :lol: Вие падате от нас, когато ни "мачкате" по твоите думи. :lol: Ти представяш ли си, какъв побой ви чака, когато не ни "мачкате"! :mrgreen: Питам аз и отговор не искам, Панчарево. :mrgreen:
Нали знаеш че "сините приказки" винаги свършват с печален край.....посмей се на наш гръб сега,пък след някое време футболното колело пак ще се завърти

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 авг 2010 13:57

Добре де, не знам защо смятате, че две загуби означават задължително задълбочаване на криза?? Защо не се отчита факта, че играем без основни играчи и състав, който за пръв път е в този си вид и дори на фона на това самата игра очевидно не е съвсем трагична? Нали разбирате, че ако гредата на Тонев беше гол сега въобще нямаше да има подобни трагедии! Верно, АКО не играе, но все пак трябва да отчетете че съвсем не сме толкова далеч от истината колкото се изкарва. Нека минат мачовете с уелсците и тогава да се правят изводи. Ако се случи най-логичното - да ги отстраним, мненията тук ще се обърнат на 180* и веднага ще се почне - "излизаме от кризата"! А то всъщност точно нищо няма да се е променило освен това, че ще сме в по-оптимален състав и това ще си даде резултат.
Искам само да кажа нещо за първия гол на Черноморец, за който всички са убедени, че Еспозито е главен виновник. Според мен се прави същата грешка в преценката като при гола на Левски - обвинява се някой защото не е поправил грешката на друг. В предния мач основният виновник беше Апостол. А при гола на Черноморци вчера аз виждам така ситуацията - в момента на центрирането или само миг преди него Хаири се намира на повече от 5 метра от Еспозито. Нашият е последен в защитата, оня е на дъгата на наказателното. А кой от нашите трябва да пази противника на дъгата? Някой от халфовете или дори Димитър Илиев! След центрирането Хаири се втурва напред, но този, който го пази къде е? И ето това е основната грешка - някой не си пази човека! И Хаири остава сам и засича топката на 1 метър пред италианеца. А в крайна сметка за да я отиграе нашия или топката трябва да стигне до него или той да тръгне към нея и да я избие. Първото очевидно не може да стане защото паса е прекалено къс, за второто може би може да бъде винен, но основната вина е на този, който остави човека си сам още в момента на центрирането. Нека гледаме малко по-широко на ситуациите.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 09 авг 2010 14:01

vaskonti написа:Добре де, не знам защо смятате, че две загуби означават задължително задълбочаване на криза?? Защо не се отчита факта, че играем без основни играчи и състав, който за пръв път е в този си вид и дори на фона на това самата игра очевидно не е съвсем трагична? Нали разбирате, че ако гредата на Тонев беше гол сега въобще нямаше да има подобни трагедии! Верно, АКО не играе, но все пак трябва да отчетете че съвсем не сме толкова далеч от истината колкото се изкарва. Нека минат мачовете с уелсците и тогава да се правят изводи. Ако се случи най-логичното - да ги отстраним, мненията тук ще се обърнат на 180* и веднага ще се почне - "излизаме от кризата"! А то всъщност точно нищо няма да се е променило освен това, че ще сме в по-оптимален състав и това ще си даде резултат.
Искам само да кажа нещо за първия гол на Черноморец, за който всички са убедени, че Еспозито е главен виновник. Според мен се прави същата грешка в преценката като при гола на Левски - обвинява се някой защото не е поправил грешката на друг. В предния мач основният виновник беше Апостол. А при гола на Черноморци вчера аз виждам така ситуацията - в момента на центрирането или само миг преди него Хаири се намира на повече от 5 метра от Еспозито. Нашият е последен в защитата, оня е на дъгата на наказателното. А кой от нашите трябва да пази противника на дъгата? Някой от халфовете или дори Димитър Илиев! След центрирането Хаири се втурва напред, но този, който го пази къде е? И ето това е основната грешка - някой не си пази човека! И Хаири остава сам и засича топката на 1 метър пред италианеца. А в крайна сметка за да я отиграе нашия или топката трябва да стигне до него или той да тръгне към нея и да я избие. Първото очевидно не може да стане защото паса е прекалено къс, за второто може би може да бъде винен, но основната вина е на този, който остави човека си сам още в момента на центрирането. Нека гледаме малко по-широко на ситуациите.

Много съм съгласен че грешката не е на италиянеца! Също така и гола на левски не беше породен от италиянска грешка. Грешките бяха отборни.
[offtopic]Евалата вече си променил тарифата :lol:[/offtopic]
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

powerkroky

Мнениеот powerkroky » 09 авг 2010 14:03

Captain Stottlemeyer написа:Вие падате от нас, когато ни "мачкате" по твоите думи.

Това е футбол ,теле . Случва се да паднеш и когата мачкаш . Особено когато играеш срещу съдии .
Вярно е че клуба има даста проблеми , те няма да се решат с истерии .
Това е състава с който ще играем тази година , трябва спокойствие и подкрепа . Играчите играха с желание за играи двата мача , вчера с 9 човека натискаха до края . Това е важно , след няколко мача отборът ще тръгне нагоре .
Питам , има ли власт
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 09 авг 2010 14:11

powerkroky написа:
Captain Stottlemeyer написа:Вие падате от нас, когато ни "мачкате" по твоите думи.

Това е футбол ,теле . Случва се да паднеш и когата мачкаш . Особено когато играеш срещу съдии .
Вярно е че клуба има даста проблеми , те няма да се решат с истерии .
Това е състава с който ще играем тази година , трябва спокойствие и подкрепа . Играчите играха с желание за играи двата мача , вчера с 9 човека натискаха до края . Това е важно , след няколко мача отборът ще тръгне нагоре .

[offtopic]:lol: :lol: :lol: Невероятен подпис :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 09 авг 2010 14:18

Искам да помоля феновете на ЦСКА не обиждайти Дочев. Човека още не може да се приспособи, говори и прави, каквото трябва и резултатите ще дойдат. Притеснявам се единствено да не стане, като Достанич: голямо желение за работа, но слаби резултати, равно на уволнение. Не разбирам и трансферите! Този италианец 22 номер нещо не можеше да се движи, като футболист, а Тибони не отправи дори слаб удар към вратата. Другото лошо е, че шефовете ни лъжат за трансфера на Шеридън, вече съм обеден. Но дори да стане той не е месия, все пак е на 22 години. Удар по треньора е продажбата на Гранден, защото той доказа, че е футболист от класа. Като гледах мача с Черноморец/на стадиона/ ми направи впечатление, че само Тошко Янчев се бореше до последно, можеше да вкара гол и беше навсякъде по терена. За 34 годишен играч пробяга киламетри повече от останалите взети заедно. Все пак аз все още вярвам в успеха и в Павел Дочев и няма в този тежък момент да изоставя отбора. Има ли сме и по-тежки моменти, но сме били заедно и сме ги преодолявали, затова ЦСКА е повече от отбор!

АРМЕЕЦ
Контакти:

Мнениеот АРМЕЕЦ » 09 авг 2010 14:24

Мисля че ако феновете боикотират нещо то това не е играта на отбора , а по скоро високите цени на билетите. Днес прочетох за цените на билетите,които феновете на Левски трябва да платят за да гледат отбора си срещу Локото. Там става въпрос за цени от порядъка на 5,6 и 8 лева. Докато ние за да гледаме своя любим отбор трябва да плащаме по 10,12 и 15 лева. Разликата е огромна почти 2 пъти.Видяхте ли снощи отчаяните погледи на момчетата когато излязоха на терена и видяха сектор "Г" празен. Нека обаче попитат шефовете си защо не пуснаха билети за секторите "Б" и"Г" и защо не ги отвориха. Тези господа се опитват да си върнат много бързо инвестираните пари в клуба и то за наша сметка. Така обаче няма да стане.Нужно е време и търпение.Трябва момчетата да заиграят добре и да върнат феновете на стадиона, но и цените трябва да са нормални. Иначе както казват старите хора..."Лакомо дупе очи затрива." Стандарта ни на живот не е чак толкова европейски.А какво да кажем за феновете на Черноморец които имат свободен вход на почти всеки домакински мач или пък ако има цени то те са символични 1- 2 лева. Не живеем ли в една държава?

Върни се в “ЦСКА”