ЦСКА-ТНС 19.08.2010
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- FOREVER CSKA
- Контакти:
Re: CSKA-The New Saints
100 % Ще се класираме с новите !!!
ЦСКА задължително трябва да отстрани ТНС. По-добра възможност от ози отбор на този етап в ЛЕ нямаше как да има. Мисля, че ТНС е единсветният полупрофесионален отбор достигнал тази фаза на турнира.
- FOREVER CSKA
- Контакти:
friday написа:ЦСКА задължително трябва да отстрани ТНС. По-добра възможност от ози отбор на този етап в ЛЕ нямаше как да има. Мисля, че ТНС е единсветният полупрофесионален отбор достигнал тази фаза на турнира.
+1
Много добър жребий, най-накрая и ние да имаме късмет при жребия. Трябва да играеме добре, да не ги подценяваме и спокойно межем да влезем в групите на ЛЕ! 

-
- Контакти:
Тия щом са им шампионите, не ми се мисли последния от класирането с къв коенфицент ше е 

Имат официален двубой с Liverpool в първия предварителен кръг на ШЛ през сезона 2005/2006: http://en.wikipedia.org/wiki/2005%E2%80 ... ying_round
П.С.
пиша това относно спора в студиото
П.С.
пиша това относно спора в студиото
Супер жребий-браво на чичо Митко!! Тия са като Клифтънвил-само 7 са професионални футболисти.Останалите бачкатори като нас
По известни имена: Джейми Ууд-капитан на национ.отбор на Каймановите острови,Матю Бъркли-национал на Сейнт Китс и Невис,Пол Харисън,Матю Уилиъмс,Дани Холмс,Стив Евънс....със доста стаж във Конферънс. Ще трябва да ги бием

ЦСКА - ТНС (Уелс) в плейофа на Лига Европа
Всъщност не знам много за тях, ама май Пенев пак си свърши работа при жребия по най-добрия начин! 

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- mistreated
- Контакти:
Интересното е още нещо, в момента Литекс и ЦСКА са с най-високите коефициенти в 4-та урна (ако се класират за групите). Това означава, че всяка изненада в плейофите ще дръпне нашите отбори в 3-та урна, което ще бъде доста добре. На Левски им трябват 6 изненади, за да минат във втора урна, което не е невъзможно, но по-малко вероятно.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
ЦСКА няма право на грешка в този мач все пак говорим за полупрофисионалисти от Уелс.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.