Сряда 18:00 Ботев Пд - Свиленград

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Сряда 18:00 Ботев Пд - Свиленград

Мнениеот rump_shaker » 05 авг 2010 18:52

vhpvhp написа:От дълго време не съм писал поради отсъствие от Пловдив , вчера за пръв път гледах Отбора и съм много обнадежден ! Личи си , че с тия момчета се работи , в разговор с аверите , които са гледали предишните контроли , смятат , че Отбора израства от мач на мач ! А дано ! :) Иначе вече съм спокоен - може да сме във "В" , но това е нашия си БОТЕВ , истинския , обичания от феновете. Не случайно вчера имаше поне 2 000 човека , духът е налице ! Браво ! Другата информация , която получих , относно организационните неща също е добра. Работите се движет , поставени на правилна основа и това неминуемо ще даде резултати ! Средства има и ще има! Всички видни фактори , които познавате като ботевисти помагат за това. В това число и Бареков , който не бива да бъде обиждан и руган. Няма добри и лоши ботевисти , всички милеят за славния ни Клуб ! Успех канари , стискаме палци за светкавично завръщане в Елита ! :)

+1

Първо добре дошъл отново! ;)

За вчерашният мач няма какво да кажа освен БРАВО. Без значение, че говорим за В група, вчера показахме изключетолно добра игра. Не си правя илюзиите че като сме били някой слабак, това значи изключителна игра. Напортив. Аз наблюдавах движението, палсирането, подаването и погледа на отбора ни. А всичките комппоненти бяха на лице вчера. Ето няколко неща които забелязах вчера:

- Най-важното: Отбора играеше като едно цяло. Бе колектив!
- Комплексно придвижване по терена. Всеки който владеше топката имаше опция за пас във всяка посока. Това е много важно за да се осъществи натиск.
- Огромна креативност от страна на атакуващите халфове и крила. Нямаше безмислени центрирания и изсипани топки.
- Повечето пасове бяха точни и лесни за овладяване от получателя.
- Атакуваше се от всички зони което говори за равнопоставеност по постовете.

И накрая. Много добро впечетление ми направи Св. Асенов (ако не се лъжа лявото крило), както и десният бек (Рахов ли е, Гуджев ли е незнам). Също така Недко игра много силно а Площака показа, че е далеч по добър от Запрян Иванов. И не напоследно място, много ме изненада Ридван Хаджифейзула. Освен двата си гола показа мнго пъргавост и определно създаде трудности на играчите на Свиленград.

stanislav89 написа:Мда 500 човека бяхме , но беше айляк , без простотии , не съм бил на такъв мач от много време.

Второ наистина бяхме може би над 1000 човека. Просто 500 човека са полвин пълен сектор точно. А ми се струва че бяхем бая над полвин сектор!!! Да речем че ако се бяхме сгушили в 1 сектор щяхме да го напълним. Така че 1000 без да се изхвърляме ;)
ИзображениеИзображение

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 05 авг 2010 19:31

Отбора вчера игра в схема:
-----------------------Николов-----------------------
Фанев----Рахов----В.Байрев----В.Гуджев-------
---------Танчовски-----Миленов------------------
Костадинов------Д.Байрев-----Асенов---------
----------------Площаков--------------------------

Тези започнаха в тази схема , после влезе някакъв ляв бек , който не познавам и Гуджев мина в средата (танчовски бе изваден) , Ридван зае мястото на Д. Байрев , Запрян Иванов смени Площаков , Илиян Христов замени Асенов и си смениха местата със Стефан Костадинов,Стоичков замени Ноколов още на полувремето , Васил Василев замени Рахов.Илиян Енчев замени Петко Фанев(за това не съм 100% сигурен).Докато тоя Роналд Донев незнам кога е влязал на мястото на кой е влязал и дали въобще е вярна информацията че е влязал.
Докато за публиката не ставайте смешни , какви 1 000 души ви гонят , жалко че немога да намеря снимка.
Но на стадиона си мислех може би 300-400 души , после с консултации се съгласих на 500.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 05 авг 2010 19:39

Добре де, наиситна не трябва да се изхвъркляме, но иди преброй седалките в едно секторче! 22 реда по 50 седалки прави 1100 места. Аз съм сигурен че всички ако се бяхме сместили гъз дио гъз щяхме да го напълним секторчето ;) Както и да е... .тва е маловажно
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 05 авг 2010 19:45

stanislav89 написа:Мда 500 човека бяхме , но беше айляк , без простотии , не съм бил на такъв мач от много време.

А без простотии не мина...
Псувни срещу собствените ни играчи/те са наши,на нас феновете/,грозна работа...нямам думи...но има и по-лошо.
Значи седим си ние с едни приятелчета,митничарчета/съчитали пътуване за София с мача/,в ляво на централната трибуна,зад нас един "голям фен"взе да псува всички които са гласували за новата емблема и ,какви били овце,като са гласували за нея...колко грозна била,от кой била изкопирана и т.н. Всичко това на висок глас да го разбират всички около него какъв голям "герой" е... Просто ми идваше да потъна в земята от срам.От срам два пъти.Единия път,че има "фенове" коити си псуват емблемата и втори път,че не мога да стана и да направя цирк/да заприличам на него/,защото предполагам,че щеше да се стигне до сбиване...От това по-гадно е само мисля,селската гад.И това след коментарите на митничарите,че сме поставили ново начало за развитието на футбола в България/Дай Боже!/,че сме си избрали сами емблемата,че,че и т.н и т.н.
Не го пожелавам на никой този срам...
Последна промяна от nik_bg1 на 05 авг 2010 19:49, променено общо 2 пъти.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 05 авг 2010 19:47

Мърша сред всички има, все пак сме в България. Дето има един лаф за македонците, той бая повече важи за нас - един македонец - юнак, двама македонци - чета, трима македонци - чета с предател. И при нас, трима човека да сме, пак третия ще е против първите двама...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 05 авг 2010 19:59

vhpvhp написа:От дълго време не съм писал поради отсъствие от Пловдив , вчера за пръв път гледах Отбора и съм много обнадежден ! Личи си , че с тия момчета се работи , в разговор с аверите , които са гледали предишните контроли , смятат , че Отбора израства от мач на мач ! А дано ! :) Иначе вече съм спокоен - може да сме във "В" , но това е нашия си БОТЕВ , истинския , обичания от феновете. Не случайно вчера имаше поне 2 000 човека , духът е налице ! Браво ! Другата информация , която получих , относно организационните неща също е добра. Работите се движет , поставени на правилна основа и това неминуемо ще даде резултати ! Средства има и ще има! Всички видни фактори , които познавате като ботевисти помагат за това. В това число и Бареков , който не бива да бъде обиждан и руган. Няма добри и лоши ботевисти , всички милеят за славния ни Клуб ! Успех канари , стискаме палци за светкавично завръщане в Елита ! :)

Добре дошъл отново тук.

Това, което на мен ми прави страхотно впечатление е, че колкото и хора да влизат на смени, нито се променя ритъм, нито схема на игра, нито някакви други промени, освен по-добра игра...

Дано не се намерят злобни играчи, които да изпочупят краката на нашите футболисти, защото отборчето не е лошо...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 05 авг 2010 20:11

Не се превъзбуждайте много приятели! Свиленград са развалина. Само 3 от миналия сезон. Марица ги би миналата седмица със седме гола. Това не бе отбор !
Иначе, като направя равносметка от мачовете които съм гледал до момента:
1. Вчера ли хареса Петко Фанев ( десен бек) и левия бек през второто полувреме Огнянов ,който от два пробива я достави за два гола. Гуджев е много обешаващ, както и братята и Асенов. Площаков има поглед и ако е малко по сериозен и се влага ще вкарва редовно. За първи път ми хареса Недко от позицията на която беше. Там му е мястото.
Дълбоки съмнения за Стефан костадинов при положение ,че имаме Христов ( бързак от класа) с който трябва да се работи. Ботев винаги е бил със силни крила. Роналд Донев за мен е попадение. Много атлетичен с добър къс и дълъг пас и висок ръст. Типичен дефанзивен халф.
2. Опитните футболисти са ни "гола вода". Танчовски вчера по нисък от ниско окосената ни трева. Кръстев няма да играе още два месеца. Караматев гледа мача от трибуните, а Васко си е за селските мачове. Гледах Нафтата, там опитните са м класа над нашите.
3. Кога ще се обявят спонсорите? Имаше анонс от ръководството, че ще стане веднага след легитимирането на клуба във групата. Чувам, че банката не е сред тях. Тогава кои са ? Могат ли да осигурят в дългосрочен план издръжка и ремонт на стадиона ни който е пред разпад. Вчера гледах ,че има по 2-3 см пукнатини на централната трибуна, дано не стане беля.Очаквам Баклаов да даде пресконференция по въпроса.
4. Как ще задържим футболистите които ще се развият през сезона? Такива момчета има и има ли някакви идеи по въпроса и мисли ли се по него? Все пак сме аматьори и всеки може да отмъкне талант от нас.
5. Какво ще стане с школата на Павлов? Защо при декларирано сливане с Ботев се води Ботев 2002 и кого устройва това? Има ли Неделев предварителен договор с Левски? Не трябва ли Ботев да защитава интересите на футболистите пред БФС или Андрей си играе игрички за сметка на Ботев?
Това са въпроси на които все някой тябва да даде отговор и то много скоро.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 05 авг 2010 20:17

Yellow major написа:5. Какво ще стане с школата на Павлов? Защо при декларирано сливане с Ботев се води Ботев 2002 и кого устройва това? Има ли Неделев предварителен договор с Левски? Не трябва ли Ботев да защитава интересите на футболистите пред БФС или Андрей си играе игрички за сметка на Ботев?
Това са въпроси на които все някой тябва да даде отговор и то много скоро.

Преди отново да стане "схема" (странно как само ние откриваме схеми къде ли не измежду нашите хора), отговарям за Ботев 2002. От БФС са обявили, че право за участие в Елитната юношеска лига има Ботев 2002, не и ПФК "Ботев" Пловдив. Изборът е бил - или Ботев 2002, или никой.

Много ми е интересен този въпрос за спонсорите. Хайде чисто теоретично да предположим, че такива няма. Тогава какво? Спираме да ходим на стадиона ли, горим си фланелките може би, какво? До вчера БФС не припознаваше Ботев като отбор, участващ във ЮИ "В" група. Не знам дали разбираме колко дълбока е разрухата след онзи урод, както на ниво клуб, така и на ниво фенове и всичко останало...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 05 авг 2010 20:34

Всичко разбирам докъде ни докара този мръсник, но сега когато има пари ( за което съм сигурен че има за В група) , не е ли правилно да се обявят споснорите или ще я караме като в затъмнението при Христолоф?
Приятел мен ме интересува дали не се закърпва само положението или се мисли за година напред когато стадиона трябва да тговаря на изискванията за професионален футбол.
Трябват ни много пари за да се изправим на крака и ако банката се е отказала, не би ли трябвало да го разберем?

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 05 авг 2010 20:41

Yellow major написа:Всичко разбирам докъде ни докара този мръсник, но сега когато има пари ( за което съм сигурен че има за В група) , не е ли правилно да се обявят споснорите или ще я караме като в затъмнението при Христолоф?
Приятел мен ме интересува дали не се закърпва само положението или се мисли за година напред когато стадиона трябва да тговаря на изискванията за професионален футбол.
Трябват ни много пари за да се изправим на крака и ако банката се е отказала, не би ли трябвало да го разберем?

Не се знае дали е отказала, не ме разбирай погрешно, но в крайна сметка ние, като фенове, трябва да дадем максимума от себе си, за да помогнем на отбора. Дори и да е отказала банката, то не пречи, ако заедно създадем конвертируем продукт, с него да търсим и други спонсори, нали?
Не натискайте ТУК!

Върни се в “Ботев”