Мнениеот POPCORN » 30 юли 2010 14:44
kokic1986 написа:POPCORN написа:lisynger написа:Вчера Висла яко се издъниха от някакви азери, ако отпаднат се качваме с едно место

споко е братле, и да не сме поставени пак ще ги биеме

по-добре така, не отпаднаме от някой бате борисовци жилини и некви такива.миналата година като бяхме поставенни кво?изтеглихме най-тежките..всеки път е така
както вижадаш "батетата" играха шампионска лига и пак може да играят и играха и в групите на ЛЕ - така , че хич не са слаб отбор - както и Жилина - Литекс вървят по нашите стъпки ... Вие в каквато форма сте , ако ви хване БАТЕ - на разлика ще ви качи (както стана и Литекс) , така че не си мислете ,че са слаби отбори ...
а такива на изуст не ми говори....братле.. ще ни качи ала бала то и вие щехте вчера да качите калмар с няколко гола ама виде какво стана..докато нямам пряк двубой с нас няма какво да ми говориш.. играха шампионска лига , защото вие се насрахте ей затова играха шампионска лига...после литекс ги реанимира за лига Европа!Благодарение на Левски и Литекс Бате Борисов играе в някакви турнири!Да не говориме з двата мача и на литекс и на Левски как играха батето!Цял мач у защитата...После Жилина в момента не са тая Жилина където бяха!И пак Нищо особенно не играха когато ви остраниха!Незнам за какви сносни отбори ми говориш.... представям си ако отпаднете от калмар какво ще кажеш, че и те са доста сносен отбор...
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !