SAMP написа:delqnski47 написа:storm написа:soliwork Баце незнам от къде ти идва увереността ,че сте с класи над нас .Може би от супер трансферите на отбора или от това ,че нямате никакви задължения и сте на печалба .Може и от супер успеха над ПАОК ли ?
Еми аз не съм виждал досега цесекар или левскар да не е уверен за победата на отбора си,на дербито

Ето...колегата SAMP предлага залог до 50 лева!Това ако не е увереност от негова страна

Предлагам нарочно,защо някои теърдят "ще ви смажем"

Аз примерно казвам:
-Надявам се да ви смажем

Явно има много сигурни фенове на Цска и нека да подплатят увереноста си с някой лев.Все пак е криза,пък и парите са си сигурни,щом ще ни смазвате

Е ти казваш,ама има и други дето редовно казват преди дербито ''Ще смажем ЦСКА'' или обратното...!Чисто и просто от фенска гледна точка!Аз,примерно,ако се избия ''червената'' идея от главата си,ще заложа на резултати 0:0 или 1:2(за един от двата отбора)!Според мен ще стане хубаво дерби и ще бъде много оспорвано,защото Левски взе добри футболисти(за ЦСКА нямам мнение,въпреки че им гледах почти всички контроли),особено Дани Младенов,който,за мен,ви е трансферен удар!Така Левски,със сигурност, ще е по силен от последния и най вече,от предпоследния път,когато беше дербито

Ето написах нещо като аргумент,въпреки че във футбола аргументите не важат изобщо!
Това е моето лично мнение!