Вечното дерби !
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Вечното дерби !
Я кажи за автогола, че тая теория от бая време ме забавлява. Дай ми една ретроспекция на последните 15 секунди преди голаа, би трябвало да си го гледам, щом си така отворен по темата 

- deepblue1963
delpi написа:И както казва тпроданов, от последните 20 години е още по-приятна за окото...
От сезон 1989/90 насам:
А гр. 17-14-10 61-50
Купи 10-1-2 23-8
Това е равносметката.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- edmon_dantes
- Контакти:
miros написа:tprodanov написа:delpi написа:И както казва тпроданов, от последните 20 години е още по-приятна за окото...
Това е щото сме подкрепяни от комунизма
Абе смешко,а автогола на легендата аз ли го отмених.Или всичко е ОК когато е в полза на Левски?
Или такива неща не ги коментираме щот се помнят?
И за накрая продължавай да си ползваш заучените фрази с комунистите.
Ех, този прословут автогол на Легендата, стана легенда в "чорбарските" глави. Държи ли ви влага, а? От злобичката, която лъха от този "червен" фен, отговора със сигурност е положителен.
За дербито - аз пък очаквам да стане оспорван и хубав мач с доста голове. Естествено, головете в мрежата на Караджов/Чавдаров трябва да са двойно повече.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Ех, този прословут автогол на Легендата, стана легенда в "чорбарските" глави. Държи ли ви влага, а? От злобичката, която лъха от този "червен" фен, отговора със сигурност е положителен.
За дербито - аз пък очаквам да стане оспорван и хубав мач с доста голове. Естествено, головете в мрежата на Караджов/Чавдаров трябва да са двойно повече.[/quote]
Къде видя злоба?
За дербито - аз пък очаквам да стане оспорван и хубав мач с доста голове. Естествено, головете в мрежата на Караджов/Чавдаров трябва да са двойно повече.[/quote]
Къде видя злоба?
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА
tprodanov написа:Я кажи за автогола, че тая теория от бая време ме забавлява. Дай ми една ретроспекция на последните 15 секунди преди голаа, би трябвало да си го гледам, щом си така отворен по темата
Кое те забавлява?
Атанас Узунов призна за грешката.Ако мислиш ,че си повече опит от него и съответно по компетентен,аз немога да споря с теб.
miros написа:tprodanov написа:Я кажи за автогола, че тая теория от бая време ме забавлява. Дай ми една ретроспекция на последните 15 секунди преди голаа, би трябвало да си го гледам, щом си така отворен по темата
Кое те забавлява?
Атанас Узунов призна за грешката.Ако мислиш ,че си повече опит от него и съответно по компетентен,аз немога да споря с теб.
Да видя къде е признал, щото не съм забелязал

Но в този мач забелязах вдигнатата ръка с флага,точно в момента на паса, много преди легендата да достигне до топката. Забелязах също и тогавашния правилник, в който нямаше пасивна засада и се свиреше винаги. Това ГА май е пропуснал да ти го спомене

- edmon_dantes
- Контакти:
miros написа:Ех, този прословут автогол на Легендата, стана легенда в "чорбарските" глави. Държи ли ви влага, а? От злобичката, която лъха от този "червен" фен, отговора със сигурност е положителен.
За дербито - аз пък очаквам да стане оспорван и хубав мач с доста голове. Естествено, головете в мрежата на Караджов/Чавдаров трябва да са двойно повече.
Къде видя злоба?[/quote]
А няма ли?
1. Отправяш обида към човека, въпреки че той не е отправил подобна към теб.
2. Какво общо има този автогол на Бисер Иванов с настоящата тема? И не е ли малко странно да се връщаш 10г. и повече назад за някакво си положение.
Хайде сега ми обясни какво е?
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

tprodanov написа:miros написа:tprodanov написа:Я кажи за автогола, че тая теория от бая време ме забавлява. Дай ми една ретроспекция на последните 15 секунди преди голаа, би трябвало да си го гледам, щом си така отворен по темата
Кое те забавлява?
Да видя къде е признал, щото не съм забелязал![]()
Но в този мач забелязах вдигнатата ръка с флага,точно в момента на паса, много преди легендата да достигне до топката. Забелязах също и тогавашния правилник, в който нямаше пасивна засада и се свиреше винаги. Това ГА май е пропуснал да ти го спомене
Ако ти покажа къде го е казал,ще се съгласиш ли, и ще признеш ли,че е бил редовен гол?
edmon_dantes написа:miros написа:Ех, този прословут автогол на Легендата, стана легенда в "чорбарските" глави. Държи ли ви влага, а? От злобичката, която лъха от този "червен" фен, отговора със сигурност е положителен.
Къде видя злоба?
А няма ли?
1. Отправяш обида към човека, въпреки че той не е отправил подобна към теб.
2. Какво общо има този автогол на Бисер Иванов с настоящата тема? И не е ли малко странно да се връщаш 10г. и повече назад за някакво си положение.
Хайде сега ми обясни какво е?[/quote]
Не го обиждам, а го наричам смешко,защото говори за статистики за 5 години,за 20,години, ама със комунизъм кво е било,без комунизъм кво е и т.н.
Това са много субективни мнения, и всеки може да направи извадки за определен брой години удобни за неговата теза.
(Няма спор,че Левски има повече победи в дербито)
Когато ми покажеш, правилото за пасивна засада в тагавашния правилник, и ако ми намериш клип, в който флага не е вдигнат още преди паса - тогава ще напиша каквото си пожелаеш. Може и да дойда с тебе на дербито в Г и да викам каквото кажеш.
Останалото са само приказки.
И още нещо - тая статистика е във ваша вреда, независимо от периода, за който е избрана. Смешното е рязката й промяна след комунизма обаче, промяна която с удоволствие искам да ми обясниш.
Останалото са само приказки.
И още нещо - тая статистика е във ваша вреда, независимо от периода, за който е избрана. Смешното е рязката й промяна след комунизма обаче, промяна която с удоволствие искам да ми обясниш.