Литекс - Жилина (Шампионска Лига) 1:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

bonedeep
Контакти:

Re: Литекс срещу Биркиркара или Жилина

Мнениеот bonedeep » 17 юли 2010 05:32

bonedeep написа:
evgenimilenov написа:Но Бигче ...... неееее ! Очакваше се Левски да се бяха издънили и ти първи с PFC Litex да поченете да товарите левскарите и да се правите на големи всезнайковци , защото на 20 години веднъж ставате шампиони ! Но ето , Левски биха 6:0 . Що не те чувам сега ? А и по-хубаво . Аз и не искам да имам нищо общо с хора като вас , чиито предци така славно са предали апостола :shock:

То пък един отбор е вашия съперни драги ми говедце.

И скъпи ми левскаче не се сравнявайте с апостола. Защото той е дал животаси за България, а вие сте турски отбор в момента ДПС.

Потребителски аватар
andre agasi
Контакти:

Мнениеот andre agasi » 17 юли 2010 09:06

Темата ще е актуална едва след реванша ,иначе може да излезе че слагаме тигана преди да сме хванали рибата .Приемлив жребий за нашите отбори -успех на всички и приятни изживявания на феновете независимо дали са 200 или 200000.

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 17 юли 2010 12:11

евгени когато аз плюя по твоя отбор и пиша въобще в тема за него моля те тогава си изказваи тапото мнение в теми за шампиона на България ! радвам се че бихте 6-0 това дори малко вдига и без това малкият ни коефициент в европа . а ти помисли каде ще играете мачовете от евротурнирите след 18 месеца че маи Батков ще се моли на Ганчев за стадиона :lol:
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

urkoto

Мнениеот urkoto » 17 юли 2010 18:18

Ей, Евгени, сладур неземен новопазарски, върви си гледай Ботев (Нови пазар) и не се намесвай в теми дето нито имаш работа, нито имаш свестен коментар. Отделно ще те помоля да спреш да говориш за ПФК Левски във форума на Литекс и въобще да не обръщаш всяка една тема на тема свързана с ПФК Левски щото НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА. Както също така никой не го интересува кой си, за какво се бориш, какво мислиш за Литекс, какво мислиш за играта им и колко точно обичаш ПФК Левски. Интересува ме обаче да не виждам жалките ти, неадекватни и изпълнение с провокации мнения във форумите на шампиона на България.

Капиш?
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 19 юли 2010 11:26

Делегатът на УЕФА Дейвид Петриашвили похвали публиката на Литекс, че е поставила неофициален рекорд в Шампионската лига. На официалната страница на надпреварата бе отбелязано, че на стадиона е имало близо 7000 зрители. "За първи път една трета от един град е на мач от Шампионската лига", отбеляза грузинецът след справка в бумагите. В момента в Ловеч живеят около 22 000 души, отбелязват градските списъци. Преди мача той очакваше на срещата да има не повече от 2500 зрители, но когато към 25-ата минута стадионът се напълни, Петриашвили похвали президентът на домакините Трифон Попов за страхотната организация на срещата.
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 19 юли 2010 19:24

evgenimilenov написа:Странно...... не си личи :|

Какво не си личи бе остроумник? Това са 1 пр. кръгове ко искаш? Левски по същото време миналата година да не е играл с Ман Юнайтед? С някви келнери от Андора май беше, а после с някъв "гранд" от Азербайджан! Какво ми остроумничиш тука? Като влезем в групите ще си проличи закъде си са разбързал?

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 19 юли 2010 23:24

runnersa написа:

Какво не си личи бе остроумник? Това са 1 пр. кръгове ко искаш? Левски по същото време миналата година да не е играл с Ман Юнайтед? С някви келнери от Андора май беше, а после с някъв "гранд" от Азербайджан! Какво ми остроумничиш тука? Като влезем в групите ще си проличи закъде си са разбързал?

Ама Левски би с 4:0 и 5:0 а вие с 1:0 :oops:

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 19 юли 2010 23:33

evgenimilenov написа:
runnersa написа:

Ама Левски би с 4:0 и 5:0 а вие с 1:0 :oops:

Ама ние не играем с келнери бе смешник пак ми остроумничиш :oops:

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 21 юли 2010 02:48

Ама Левски би с 4:0 и 5:0 а вие с 1:0 :oops:[/quote]
Ама ние не играем с келнери бе смешник пак ми остроумничиш :oops:[/quote]

А с какви играхте ? С миньори , които копат рудници :P

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 21 юли 2010 12:02

evgenimilenov написа:Ама Левски би с 4:0 и 5:0 а вие с 1:0 :oops:

Ама ние не играем с келнери бе смешник пак ми остроумничиш :oops:[/quote]

А с какви играхте ? С миньори , които копат рудници :P[/quote]
Абе простак това е отбор от сръбската школа бе минъор си ти! :evil:
Искаш да кажеж, че отборите от минъорски градове и те са пълни с минъори по професия ли? Да не би Шалке и Шахтъор като им викат минъори и те да не са професионални футболисти? :shock:
Последна промяна от runnersa на 21 юли 2010 13:26, променено общо 1 път.

Върни се в “Литекс”