Камбуров почва с Локо София утре

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Камбуров почва с Локо София утре

Мнениеот зеления » 20 юни 2010 19:26

Гарфид, много точно го каза!!! ;)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 20 юни 2010 19:39

Не знам защо всички си мислите ,че Камбура е бил трансферна цел на Левски :? и едва ли не някой му лижел гъза ... Као чета коментарите на феновете на морето - ми се струва , че друг му лиже гъза . Камбуров си затвори вратата на "Герена" още когато Мъри го поиска и той отказа - от тогава Камбуров е НЕЖЕЛАН на "Герена". ;)

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 20 юни 2010 20:12

kokic1986 написа:Не знам защо всички си мислите ,че Камбура е бил трансферна цел на Левски :? и едва ли не някой му лижел гъза ... Као чета коментарите на феновете на морето - ми се струва , че друг му лиже гъза . Камбуров си затвори вратата на "Герена" още когато Мъри го поиска и той отказа - от тогава Камбуров е НЕЖЕЛАН на "Герена". ;)

Типичният фен на ''Левски'' никога не признава провален трансфер :mrgreen: вечно си мислите, че всеки играч, който е поискан от ''Левски'' трябва да се отзовава на секундата там и едва ли това ще е сбъдната мечта за него :mrgreen: , но ако не стане трансфера е само и единствено, защото ''Левски'' не го е искал :lol:
Последна промяна от Mourinio на 20 юни 2010 20:19, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 20 юни 2010 20:17

Mourinio написа:
kokic1986 написа:Не знам защо всички си мислите ,че Камбура е бил трансферна цел на Левски :? и едва ли не някой му лижел гъза ... Као чета коментарите на феновете на морето - ми се струва , че друг му лиже гъза . Камбуров си затвори вратата на "Герена" още когато Мъри го поиска и той отказа - от тогава Камбуров е НЕЖЕЛАН на "Герена". ;)

Типичният фен на ''Левски'' никога не признава провален трансфер :mrgreen: вечно си мислите, че всеки играч, който е поискан от ''Левски'' трябва да се отзовата на секундата там и едва ли това ще е сбъдната мечта за него :mrgreen: , но ако не стане трансфера е само и единствено, защото ''Левски'' не го е искал :lol:

А на теб кой ти каза , че Камбуров е искан в Левски ??? Провалени трансфери бяха Генков , Макриев , Жонатан Асус и Борносузов и Бандаловски , Камбуров и Данчо Тъча никой не ги е искал в Левски ;)
[offtopic]Гледайте си морето и не се занимавайте с Левски - оставете на нас левскарите тая работа , защото на вас това ви единствената надеждица и радост в живота - не морето да успее , а Левски да се провали ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 20 юни 2010 20:20

Кокиц,не сме единствените,ние от Тича,да желаем Левски да се провали. ;)
Само Черно море.

urkoto

Мнениеот urkoto » 20 юни 2010 20:46

бе стига с тоя лефски бе, всяка тема лефски че лефски че лефски
не разбрахте ли, че света не се върти около тоя отбор със средна възраст 36 години и никой не го интересува какво става там освен т.нар. му привърженици (всичките 800 от тях които посетиха мача с Пирин)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 20 юни 2010 22:32

garfild8 написа:Кокиц,не сме единствените,ние от Тича,да желаем Левски да се провали. ;)

Това казвам - до там сте я докарали , че ако слуачайно някой ден Черно Море стане шампион няма да се радвате толкова колкото , ако Левски остане извън ЕКТ ;) Липсата на каквито и да било успехи в любимия ви клуб ви кара да се радвате на чуждите неуспехи ...
както и да е ! Не искам да споря с вас - мисълта ми беше , че нямате право да коментирате трансферите около Левски и каквото и да било събитие на "Герена" без да има връзка с вашия отбор поради простата причина , че сте привърженици на друг отбор - тъпо е ! Все едно аз да започна да ви коментирам треньора , играчите , селекцията и да обсъждам въпроси "моряшки" които не ме късаят като левска. Нека всеки да коментира собствения си отбор , а не слухове за чуждите отбори "пускани" от безработни и некадърни "журналисти" .
Със здраве и наздраве !

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 20 юни 2010 23:51

тая тема е за триене :evil:
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

sandokan100
Контакти:

Мнениеот sandokan100 » 21 юни 2010 00:29

nikola79 написа:ЖАЛКИТЕ КАФЕВИ ЕКЛЕРЧЕТА КАК СИ ВЯРВАТ! КАМБУРОВ В ЕКЛЕРГИБИ?! ЖАЛКИ ПСЕВДОФЕНОВЕ ,СЛЕЗТЕ НА ЗЕМЯТА,БИЙТЕ СИ ПО ЕДНА ЗЛОБАРКА И СИ ЛЯГАЙТЕ,КАКВО СА МЪЧИТЕ ТУКА -НЕ МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ КОНСИСТЕНЦИЯТА НА ПЪЛНЕЖА ЛИ?КАМБУРОВ ЩЕ ДОЙДЕ ПРИ ВАС КАТО СА ПЕНСИОНИРА,ДА ВИ МАРКИРА ТЕРЕНА Т.Е. ИГРИЩЕТО,КЪФ ТЕРЕН.

Тополче,ти кой беше ,че да коментираш Черно море?Я си гледай новосформираното отборче Тополи-спетакус(Вн).

vesat
Контакти:

Мнениеот vesat » 21 юни 2010 07:02

Значи ще го посрещнем "подобаващо"... :twisted:
Ще му покажем "любовта си "... :evil: Ще го нахраним с вафлички... :mrgreen:
и ще го "изпратим" да си ходи през задния вход... :arrow: :o

Върни се в “Локо София”