Мач №25: ГАНА- АВСТРАЛИЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: Мач №25: ГАНА- АВСТРАЛИЯ

ЦСКА си е ЦСКА!
Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!
Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!
Red_Pride написа:много ясно,след като ЮАР вече нямат шансове за класиране ще лансират други маймунино споко Вермахта им е приготвил газови камери за следващия мач
Всяка атака на Гана е голова не знам защо плачете толко

По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа
Верно е, но се броят головете, а не атаките.
ЦСКА си е ЦСКА!
Не съм съгласен с тези които казвате че не е за червен картон. Спира чист гол и волно или не си е картон. Друг е въпроса че може да се промени правилника за тези ситуации.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
айде еж волейбол 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Аз не съм видял досега играч да играе с ръка на голлинията и съдията да му даде само жълт картон.Няма умишлено неумишлено а предотвратява гол а за Розети тои е най добрия съдия и ако няма европейски отбор на финала сигурно той ще го свири.
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Чист червен картон.Гана са ми любимци ,но и иначе бих казал ,че няма спор относно картона.А да не говорим ,че секунди преди това трябваше да има също дузпа, където някакъв австралиец събори един от ганайските играчи.

Еми 1 на 0 за БНТ - те това е резултата 
ПС - и браво на Австралия де!

ПС - и браво на Австралия де!
Последна промяна от jul на 19 юни 2010 18:53, променено общо 1 път.
ЦСКА си е ЦСКА!
- ZinedineZidane
- Контакти:
Браво на "озитата", заслужена точка!Малоумните, прехвалени африканци нямаха идея какво да правят с подареното им предимство!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
ZinedineZidane написа:Браво на "озитата", заслужена точка!Малоумните, прехвалени африканци нямаха идея какво да правят с подареното им предимство!
Добре че Шварцер имаше идея как да спаси удара на Куинси,а и други преди него.Но като цяло справедлив резултат.