Батков, Гонзо, оставки кога?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Gretna

Re: Батков, Гонзо, оставки кога?

Мнениеот Gretna » 07 юни 2010 18:02

bono написа:Човеко разбери, че аз лично изключително много уважавам Георги Иванов - човека, футболиста - но Георги Иванов директора е съучастник в убиването на Левски - съзнателно или не - докато работи с Бай Ганьо и постоянно дава ЛЪЖЛИВИ обещания за селекция! Никога лошо няма да кажа за Георги Иванов в другите му качества, продължавам да ги уважавам изключутелно много, но когато Левски потъва, не мога да си кривя душата :idea: Левски е над всичко и всички, само да уточня че не съм фен на Сираков и не го искам в Левски :idea:

Аз пък никога не съм харесвал нито футболистът Гонзо Лакъта, нито каквото и да е негово превъплащение в последствие.

Гонзо е нискоинтелигентен посредствен футболист които с малко подпиране от страна на съдиите направи име в мачовете с ЦСКА. Големият гонзо щеше да класира Левски един път в ШЛ а не да отпадаме на косъм всеки път.

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 07 юни 2010 18:05

phd написа:Абрамович, Анчелоти, оставки, кога? Там изпуснаха Джо Коул, не можели заплатата да му плащат (!) и не са обявили нито един нов (!). Докога ще ни лъжат? Коя година вече - и никаква селекция ? :mrgreen:

Мрънкачи, кухари, в "Г", кога? Там се радват на селекция, която не е реално да бъде платена, на заплати, от които само първата може да се изплати, на чужденци, които си тръгват след втория кръг, на нахлувания, на шамари по магистралите и на псуване на легендите. Кога пък толкова бързо успяхте да препишете?! :shock: :shock: :shock:

Опа, ти за Челси малко прибързваш. Не съм чул че на 9.06 в Челси ще представят новите. Дочух друго. Абрамович щял да дава тази година. Все пак се изпариха преди две и сега са малко по-внимателни.

Аиде и ние да дадем до 01.08 - 10 000 000 евра за селекция и млъквам. Ще си посипя сол на главата и ще хода с тениска - отпред Батков отдзад Гонзо ( все пак Батков е шефа)

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 07 юни 2010 18:05

Гретна, категорично не съм съгласен с теб, но да не изместваме темата.

Потребителски аватар
IORGOS PAPADOPULIS
Контакти:

Мнениеот IORGOS PAPADOPULIS » 07 юни 2010 18:06

Сещам се за израза на Наско Сираков преди няколко дни :

"ЛЪЖАТ ВИ"

Той не е човек който ще приказва празни приказаки.

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 07 юни 2010 18:11

Аиде и ние да дадем до 01.08 - 10 000 000 евра за селекция и млъквам. Ще си посипя сол на главата и ще хода с тениска - отпред Батков отдзад Гонзо ( все пак Батков е шефа)

Съжалявам, ама това си е баш чорбарство. Дайте милиони, дайте 15 футболисти, пък на полусезона още толкова.......... Там в Г много ще ти се зарадват. Не разбрахте ли, че
5 хил евра е таванът в Левски, кой ще дойде да рита за тая сума?
Или не ти харесва Батков и искаш да си спретнем преврат по чорбарски - с тякой индиец начело голям просперитет..... А може би искаш праните пари на Черепа или Гришата, а?

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 07 юни 2010 18:12

bono написа:Гретна, категорично не съм съгласен с теб, но да не изместваме темата.

Ти представяш ли си да беше съгласен с мен! Аз съм върл Гонзо hater от почти от началото. Просто не ми хареса. Не ми легна на сърцето. 15 гола срещу ЦСКА е супер ама не ме кефи. Кървав гол, браво, ама не и не. Антипатичен ми е. Това е мое мнение. Не очаквам всички да кажат Гонзо е слабак. Хората за това са хора. Аз харесвам Искренов и Сираков, Костов и Гунди. Сега ми харесва Дарко. Харесвах Кривия и Илиан. Просто Гонзо ми е малко "в тъча".
Какво да направя. И сега като започна да се тика и там където се мисли и направо умирам.

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 07 юни 2010 18:14

phd,

Аз ли казвам, че на 9. юни ще имаме 5-6 нови попълнения, които ще вдигнат класата на отбора? Повтарям ДЕВЕТИ ЮНИ, днес СЕДМИ ЮНИ мина и НЯМАМЕ ЕДНО НОВО попълнение, а иначе си продължавай с глупостите, макар че ме задушаваш с идиотията си :idea:

И за да не бъда голословен:

http://gong.bg/view_article.php?article_id=137123

Георги Иванов: Почти всичко с новите футболисти е уточнено
Стефан Стоянов / 24 май 2010 12:50

Левски трябва да прави селекция, за да стане шампион. Всичко върви по план. Направен е планът за тренировка между Ясен Петров и треньор по кондиция. Има футболисти, които няма да останат в Левски. На някои им изтичат договорите, това са нормални неща, ще видите на 9 юни. Няма да е нещо изненадващо. Смятаме да вземем пет – шест нови футболисти. Те ще са на необходимите позиции
Последна промяна от bono на 07 юни 2010 18:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 07 юни 2010 18:19

phd написа:

Съжалявам, ама това си е баш чорбарство. Дайте милиони, дайте 15 футболисти, пък на полусезона още толкова.......... Там в Г много ще ти се зарадват. Не разбрахте ли, че
5 хил евра е таванът в Левски, кой ще дойде да рита за тая сума?
Или не ти харесва Батков и искаш да си спретнем преврат по чорбарски - с тякой индиец начело голям просперитет..... А може би искаш праните пари на Черепа или Гришата, а?

Не бе не ме разбра. ТИ си дал 45 лева или повече за мач от ШЛ нали. 50 000 по 45 лв = 2 250 000 на мач по 3 = 6 750 000 билети. Плюс още 2 000 000 от предишни кръгове + още 3 000 000 от Уефа + 10 трансфера по 100 000 евра = 2 000 000 лв + 6-7 000 000 евра за класиране в ШЛ + 3-4 000 000 Евра за класиране до 1/4 финал на Уефа + 2 000 000 евра а влизане в групите на Уефа тази година + още няколко трансфера за около 2 000 0000 евра.

Всичко 46 000 000 лв за 4 години. За тези пари на герена дойдоха Дарко + трима бразилци от които двама ги прдадохме вече. А забравих и Рабех. Всичко друго е безплатно.

Е ОК парите са на Батков ама отборът не е крава да се точи до посиняване.

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 07 юни 2010 18:23

bono написа:phd,

Аз ли казвам, че на 9. юни ще имаме 5-6 нови попълнения, които ще вдигнат класата на отбора? Повтарям ДЕВЕТИ ЮНИ, днес СЕДМИ ЮНИ мина и НЯМАМЕ ЕДНО НОВО попълнение, а иначе си продължавай с глупостите, макар че ме задушаваш с идиотията си :idea:

Аз викам да изхвърлиме баткоф да сложиме некакфи пернишки мутри и дилари - ше има кинти, ше дават десет хиляди евра заплата, ше напраат пруект за ноф стАдион и шъ върнът Наско! Шъмпиони!
Така повече ли ти харесва, опитах се и правописно да ти падна на нивото. Само в едно не успях - да мрънкам, вместо това написах какъв е единственият начин да стане вашето. Дано измислиш по-добра логика. Айде със здраве.

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 07 юни 2010 18:25

Gretna написа:
Daniel Levski написа:Стига вече с безмислени теми, като подадат оставка какво ще стане, сигурно според теб Сираков ще ни оправи. На БЪЛГАРСКИ език беше казано започваме подготовка на 9 юни, тогава ще видите новият ЛЕВСКИ. Стига вече сте плакали и всявали смут. Вие не сте никакви ЛЕВСКАРИ. Само чорбата обича да мрънка, аз съм ЛЕВСКАР откакто съм се родил но за 40 години за първи път срещам такива мрънкачи, както последните 5-6 месеца.

ОК на 9-ти ще видим новият Левски. Дано само новото да не е помошника на Джими щото тогава лошо. Няма лошо хората да оптимисти. Няма лошо и да казват на другите какво да правят. Лошо е когато водата е до ушите да си мислиш че е до коленете, защото докато в мозъка се качи сигнала за опасност отдавна ще си се удавил.

Аз съм Левскар от 35 години не броя първите 2,3 а цял живот съм мрънкал за нещо.
Мрънкал съм когато ни би ЦФКА с 5-0, мрънкал съм когато паднахме от Антверпен, мрънках когато Гиби отиде да играе при "звездичките", мрънках и когато паднахме от Олимпия ( първият път), после мрънках против Лафчис, после мрънках против съдиите, полсле против Наско(когато беше в Салвия), мрънках и когато тренер ни беше ония руснак Грозни, после мрънках когато паднахме от турците два пъти ( галатасарай и бешикаш), мрънках когато не можахме да бие едни туристи там а тук ги убихме с 8-0(или 8-1) не помня вече, помрънквах когато ни се падна Челси и Барса в ШЛ, после много мрънках когато паднахме от Тампере и като се замисля от тогава не съм спрял да мрънкам за нещо. Това ми е най-дългият период на мрънкане. Трябва да се запознаем. Така ще се обогатиш и вече ще познаваш мрънкащ Левскар.

Може би и ти си прав - важното е,че си ЛЕВСКАР

Върни се в “Левски”