Влади Гаджев се ожени днес!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Re: Влади Гаджев се ожени днес!!

Мнениеот levskarinvt » 06 юни 2010 21:50

vwgolf3gtl написа:това ме изненада,пък аз си мислех че е гей...

Гей е ,да.Редовно ви пълни и ще ви пълни дупенцата с любов!Аман от охлюви! :evil:

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 06 юни 2010 21:53

levskarinvt написа:
Boksiorcheto написа:Като играч е кръгла 0,но иначе да е жив и здрав човекът и много да се обичат.

От бокс може и да разбираш,ама от футбол НЕ!Ако Гаджев за тебе като футболист е "кръгла 0" за всички останали футболисти в България трябва да използваш отрицателни числа докато ги характеризираш.По твоята логика.

Аз си казвам мнението и не мога да разбера защо ме нападате ;)!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
bacedesko
Контакти:

Мнениеот bacedesko » 06 юни 2010 21:54

Честито!
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Мнениеот levskar forever » 06 юни 2010 22:10

Boksiorcheto написа:
levskarinvt написа:
Boksiorcheto написа:Като играч е кръгла 0,но иначе да е жив и здрав човекът и много да се обичат.

От бокс може и да разбираш,ама от футбол НЕ!Ако Гаджев за тебе като футболист е "кръгла 0" за всички останали футболисти в България трябва да използваш отрицателни числа докато ги характеризираш.По твоята логика.

Защото нали си чувал поговорката-Едно ла..но зарваля цяла каца с мед!?Тук честитим на младоженците щастлив живот,а някой си смешник плюе по негов адрес,ако не ти харесва не му е сега времето за това.Стой си в кочинката и мълчи!
Честито и от мен,да са живи и здрави и дълъг семеен живот!!!
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 06 юни 2010 22:25

levskar forever написа:
Boksiorcheto написа:[
.

Защото нали си чувал поговорката-Едно ла..но зарваля цяла каца с мед!?Тук честитим на младоженците щастлив живот,а някой си смешник плюе по негов адрес,ако не ти харесва не му е сега времето за това.Стой си в кочинката и мълчи!
Честито и от мен,да са живи и здрави и дълъг семеен живот!!![/quote]

Аз му честитих. Друг е въпросът,че не ти достига умствен капацитет за да разбереш това,което съм написал. Колкото до кочинката - по - добре да не коментирам....
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Мнениеот levskar forever » 06 юни 2010 22:31

Ти на мен за умствен потенциал не ми говори,защото нито ме знаеш къде съм,нито с какво се занимавам.Такива утайки,като теб са срам за България и винаги ще бъдат.Сигурно си от някое селце,където обичайното занимание е да плюете по Левски.Айде сега върви си в кръчмичката и се хвали колко си велик.Със здраве смешнико и си мизерувай в България!!!!!!!!!!!!!!!
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 06 юни 2010 22:33

Честито на младоженците.
За да има любов в България, трябва да се уважава Левски, за да има любов във футбола, трябва да се уважава "Левски", за да има любов Влади в дома си, трябва да уважава Лили.
Бъдете щастливи!

bafetimbigomis
Контакти:

Мнениеот bafetimbigomis » 06 юни 2010 22:36

Честито, Влади, не само си прекрасен човек, а и великолепен футболист!!! Нека Мъри се замисли малко и те викне в националния, заедно със Стилиян ще дадете пълна сигурност в центъра.Здраве, щастие, късмет и успехи в бъдеще !!

Потребителски аватар
nautilus
Контакти:

Мнениеот nautilus » 06 юни 2010 22:38

взимай си редовно лекарствата

ivakoro
Контакти:

Мнениеот ivakoro » 06 юни 2010 22:51

Защо решихте че надъхано левскарче и добър футболист е еднозначно?Иначе честит му празник и щастлив семеен живот!
...а ние сме ЦСКА,ЦСКА,ЦСКА

Върни се в “Левски”