NIE POMNIM 7-1,7-2 A VIE?????????

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
А_У_А
Контакти:

Re: NIE POMNIM 7-1,7-2 A VIE?????????

Мнениеот А_У_А » 28 окт 2008 19:52

RED_FOX написа:БЕГАЙ ДА СЕ ДРУСАШ!

това ли можа да ти изхвърли гладкото мозъче? верно си лисица червена.. ;)[/quote]
НЕ ПРОСТО КОНСТАТИРАМ, ЧЕ ЗА БОЛЕСТТА ТИ ВЕЧЕ НЯМА ЛЕЧЕНИЕ....ИЗПУСНАЛ/А СИ МАЙ ПОСЛЕДНИЯТ ВЛАК, ТАКА ЧЕ ПРОДЪЛЖАВАЙ...[/quote]

пиши по темата бе шизофреник? отговори на зададения ти въпрос. аз отговорих. некви симпатии ли имаш към мене, та се занимаваш с мене? явно страдаш от объркана сексуалност, пич. не мога да ти помогна, както и докторите. това е състояние на духа. :D

Потребителски аватар
RED_FOX
Контакти:

Мнениеот RED_FOX » 28 окт 2008 20:05

А_У_А написа:
RED_FOX написа:БЕГАЙ ДА СЕ ДРУСАШ!

това ли можа да ти изхвърли гладкото мозъче? верно си лисица червена.. ;)

НЕ ПРОСТО КОНСТАТИРАМ, ЧЕ ЗА БОЛЕСТТА ТИ ВЕЧЕ НЯМА ЛЕЧЕНИЕ....ИЗПУСНАЛ/А СИ МАЙ ПОСЛЕДНИЯТ ВЛАК, ТАКА ЧЕ ПРОДЪЛЖАВАЙ...[/quote]

пиши по темата бе шизофреник? отговори на зададения ти въпрос. аз отговорих. некви симпатии ли имаш към мене, та се занимаваш с мене? явно страдаш от объркана сексуалност, пич. не мога да ти помогна, както и докторите. това е състояние на духа. :D[/quote]

ТЕМАТА Е ИЗЧЕРПАНА, БЕЗПОЛОВО СЪЗДАНИЕ.....БИЛИ СМЕ ВИ ДОСТАТЪЧНО МНОГО ПРЕЗ ГОДИНИТЕ, ЗА ДА НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ВИ СЕ ДОКАЗВАМЕ ПОВЕЧЕ...В СЛУЧАЯ ЗЛОБАТА МИ Е ПРОВОКИРАНА ОТ ВИЗАНТИЙСКАТА ВИ ПОСТЪПКА ТАЗИ ГОДИНА, КОЕТО ВСЪЩНОСТ СИ Е ВАША ХАРАКТЕРНА ЧЕРТА. ЗАТОВА ЩЕ БЪДЕТЕ И НАКАЗАНИ В СЪБОТА...ТОВА Е....А СЛЕД ТОВА ОТНОВО ЩЕ ПОТЪНЕТЕ В МИМАНСА И НИКОЙ НЯМА ДА СЕ ЗАНИМАВА С ВАС ПОВЕЧЕ...

Потребителски аватар
Sedrik777
Контакти:

Мнениеот Sedrik777 » 28 окт 2008 21:05

Haresa vi temata gledam:))izbihte si 4ervenite kompleksi,podmokrihte i nasrahte ga6ti4ki i se pokrihte v ko4inkite vi :lol: jalki praseta.

Потребителски аватар
RED_FOX
Контакти:

Мнениеот RED_FOX » 28 окт 2008 21:10

Sedrik777 написа:Haresa vi temata gledam:))izbihte si 4ervenite kompleksi,podmokrihte i nasrahte ga6ti4ki i se pokrihte v ko4inkite vi :lol: jalki praseta.

Момче, за пореден път ти казвам да се прегледаш...познавам хора, които могат да ти помогнат....наистина...диагнозата ти е сериозна....

TERES
Контакти:

Мнениеот TERES » 28 окт 2008 21:11

Бате с тоя никнейм на оня френски травестит мога само да ти кажа че пак ше го ядете и този път :!:

Върни се в “Футбол - България”