Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
the_red_devil
Контакти:

Re: Белгия - България

Мнениеот the_red_devil » 12 май 2010 00:11

ще дават ли мача по телевизията ?

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 12 май 2010 00:15

Въпреки че е приятелски мач мисля че ще бием.Успех на националите!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 май 2010 00:37

За да победим някой трябва да вкара гол.
Хайде сега дай да видим от нападателите ни кой колко мача има през сезона и колко гола е вкарал.
Изображение

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 12 май 2010 08:51

Ще бием да! Центъра ще бием! :lol: :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 12 май 2010 10:11

crap написа:Твърда единица! :oops:

Най-твърдата,в тиража на Еврофутбол.А и при останалите букита. ;)
Само Черно море.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 12 май 2010 10:27

pomiqrat написа:Те и Ливърпул си подкрепят 20 години отбора и не викат Бенитез оставка, ама...

...имат успехи,от време на време.5 купи през 2001г.,ШЛ през 2005.Има на какво да се радват.Какво като нямат титла на Англия?А Бенитез,има много гласове срещу него,напоследък.Вземи и статията на Ники Александров,в Гонг,преди няколко дни.Що се отнася до подкрепата,Мъри я има във форума,в някаква степен.Щом дори и колегата acmilan,се разочарова напоследък,все пак я има.А аз съм разочарован тотално,мача ни с Ейре тук.И в тази връзка,една препратка към Картаго.Добре е да се поддържа отбора,но...след Ейре тук,моля те,кажи ми на какво да се радвам?На загубите от Кипър и Полша ли?На факта че,300 души гледаха мача с Грузия,които не искаха да играят.На победата над Малта и равния с третия тим на Шахтьор(Донецк).Че всеки ни прави смешни и като гледаш играта на отбора,все едно имаш чувството че,Беласица(без да ги обиждам) играят с Челси(ние сме в ролята на Беласица).Това не е отбора който може да ме накара,да седна пред телевизора и да стискам палци за Бербо и компания. ;)И да се вълнувам,за националния тим.
PFC Litex,съчувствам ти най-искренно че,на 3.март,са ти развалили празника. :oops: Аз си знаех,какво ни чака и гледах без да се вълнувам,само последните 25-30 минути на мача.(колкото да имам очи,да коментирам тук).И спечелих малко на Еврофутбол от нашата загуба.(само с десятка,но нямах повече да сложа).
Само Черно море.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 май 2010 13:01

Ако мислиш, че Бенитез е прочел статията на адаша се лъжеш много. Купата на Уефа и ШЛ бяха чист късмет опсобено финала с Милан е 1:1000000000 да се слуи пак.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 12 май 2010 13:12

PFC Litex написа:За да победим някой трябва да вкара гол.
Хайде сега дай да видим от нападателите ни кой колко мача има през сезона и колко гола е вкарал.

Е не е нужно нападател да вкара ... може я защитник, я вратар от дузпа да я мушнат :)
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 12 май 2010 15:54

david_villa написа:Това, което искам, е нашите момчета да покажат желание да защитават цветовете на фланелката. Не ми пука за резултат от този мач, макар че е престижно да ги бием като гости отново. Надявам се, че футболистите ни ще се подготвят добре, за да побеждават в официалните мачове - тогава, когато е необходимо. Мисля, че всички ще се съгласни с това мнение.

Съгласна съм.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 12 май 2010 19:50

Ако ще и с Танзания да играем,а Вили Вуцов да ни е треньор,въпреки всичко винаги си викам за националния отбор и ще съм много радостен,ако спечелим.Дано тези две престижни контроли,които ни предстоят да бъдат давани по някоя тв,или поне мачът с Белгия,който все пак е в Европа ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Архив”