gugushito написа:толкова му е акъла.....това ще е бахти простотията,да се навре при агентите...но той си знае,не съм чувал играчи да са извървяли пътя от армията към подуене и да са успяли .... майната му !!!
Пресен пример... Станислав Ангелов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
gugushito написа:толкова му е акъла.....това ще е бахти простотията,да се навре при агентите...но той си знае,не съм чувал играчи да са извървяли пътя от армията към подуене и да са успяли .... майната му !!!
UltraBlue написа:gugushito написа:толкова му е акъла.....това ще е бахти простотията,да се навре при агентите...но той си знае,не съм чувал играчи да са извървяли пътя от армията към подуене и да са успяли .... майната му !!!
Siegfried написа:UltraBlue написа:gugushito написа:толкова му е акъла.....това ще е бахти простотията,да се навре при агентите...но той си знае,не съм чувал играчи да са извървяли пътя от армията към подуене и да са успяли .... майната му !!!
Асен Букарев , Станимир Стоилов ...
Old_death написа:Данчо може да отида да играе в Левски само ако е с изтекъл договор и премине като свободен агент.Иначе Борат няма да даде нито една стотинка за трансфер,а и Динев няма да го даде за една мустаката усмивка
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
venom написа:Никога няма да играе в Левски. Тоя човек всички сме го виждали как плаче за ЦСКА. Това са поредните спекулации.
emi_loko_plovdiv_usa написа:venom написа:Никога няма да играе в Левски. Тоя човек всички сме го виждали как плаче за ЦСКА. Това са поредните спекулации.
добре а как ще си обясните всички вие как ръководството постъпи с Киро Котев и с Данчо Тодоров. Случайно или не и двамата никога няма да играят в ЦСКА повече защото ЦСКА е затворена страница за тях. Веном, виждали сме го но нещата се промениха след игноването на Данчо от ЦСКА същото и на Киро.
Потребители, разглеждащи този форум: danko_sot и 20 госта