Селекцията на Левски-напускащи играчи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Турци напират за Георги Сърмов от Левски
Офанзивен халф,с 50% неточност в пасовете - нещо не ми се връзва.
Djack_84 написа:Офанзивен халф,с 50% неточност в пасовете - нещо не ми се връзва.
Искаш да кажеш 80% сигурно...
хах,да и то на 5-10 метра дистанция.
kartago написа:niki87 написа:Аз искам да се отървеме от Сърмов и да налагаме двойка халфове-Гаджев и Балтанов!
Ти както винаги "мноооого разбиращ" от футбол, какъв тип играч е Балтанов, Ники?![]()
![]()
![]()
Поправете ме ако греша, но според мен Балтанов по начало е дясно крило ( връщаха го и като десен бек понякога). ... започна да играе като опорен халф от немай-къде

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Old_death написа:Сега Тара ще отиде на сафари да отстреля някой носорог
Какво общо има това с темата

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Хора, не мога да разбера някои мнения. Сърмов все пак е на 24 години - какво очаквате да е като Виера или Зидан ли? Понякога има брак в играта, но е един от черноработниците в центъра. Ако "специалистите" го оставят на спокойствие, и разбира се ръководството не го продаде в Анкарагюджу за 400 000 - 500 000 след 1-2 сезона ще заформи убийствен тандем с Гаджев 

[offtopic]
[/offtopic]

Значи първо , Съмров беше офанзивен халф...
Второ, Гаджев също беше офанзивен халф...
Трето, Балтанов играе от дясно, крило...
Хичу играе от ляво, не от дясно...
Йовов горкия..аз вече не помня къде играеше , той толкова постове смени
И други....
Но естествено в Левски не им трябват играчи на всички постове, това да не е футбол?Ще преквалифицираме 1 играч на друга длъжност..извличаме максмиума!Все пак му се плащат 10 000 на месец , за тези пари трябва да може да играе навсякъде!А и добрата трансферна политика гарантира , че ако продадем Сърмов, след 2 години те ще ни го върнат на 4 пъти по-ниска цена , такава далавера никъде няма по света!
Вярно е, че половината от по-горе изброените не стават , но вместо да им се помага и поне да играят на удобната им за тях позиция ги налагат на други места , а понякога даже в световен план заради това даден играч играе сакато.Вобще проблемите в Левски са твърде,твърде много, всъщност сгреших , 1 е - Батков.
Второ, Гаджев също беше офанзивен халф...
Трето, Балтанов играе от дясно, крило...
Хичу играе от ляво, не от дясно...
Йовов горкия..аз вече не помня къде играеше , той толкова постове смени
И други....
Но естествено в Левски не им трябват играчи на всички постове, това да не е футбол?Ще преквалифицираме 1 играч на друга длъжност..извличаме максмиума!Все пак му се плащат 10 000 на месец , за тези пари трябва да може да играе навсякъде!А и добрата трансферна политика гарантира , че ако продадем Сърмов, след 2 години те ще ни го върнат на 4 пъти по-ниска цена , такава далавера никъде няма по света!
Вярно е, че половината от по-горе изброените не стават , но вместо да им се помага и поне да играят на удобната им за тях позиция ги налагат на други места , а понякога даже в световен план заради това даден играч играе сакато.Вобще проблемите в Левски са твърде,твърде много, всъщност сгреших , 1 е - Батков.
Old_death написа:
Сега Тара ще отиде на сафари да отстреля някой носорог
Какво общо има това с темата
Прочети постовете над моя

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
[offtopic]Браво на kartago, пак ми е изтрил поста!?...(Или някой като него?...)
Е, те това е свобода на словото и зачитане на чуждото мнение!
Чичко Сталин ряпа да яде!
П.П. Ако сте решили по този начин да ме накарате да се разкарам от форума не сте познали?!... Само ме амбицирате!
[/offtopic]
Приятен ден!!!...

П.П. Ако сте решили по този начин да ме накарате да се разкарам от форума не сте познали?!... Само ме амбицирате!

Приятен ден!!!...

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
TristaNNN написа:Хора, не мога да разбера някои мнения. Сърмов все пак е на 24 години - какво очаквате да е като Виера или Зидан ли? Понякога има брак в играта, но е един от черноработниците в центъра. Ако "специалистите" го оставят на спокойствие, и разбира се ръководството не го продаде в Анкарагюджу за 400 000 - 500 000 след 1-2 сезона ще заформи убийствен тандем с Гаджев
Е тук вече ме разсмя!