Мнениеот POPCORN » 03 май 2010 17:58
Angoff написа:Алоооо детската градина ... не ме кефи , не го искам
Айде по-сериозно , Павел Дочев е професионалист и няма как да не е след толкова време в Германия. Дисциплината ще е водеща при него и това е много много важно нещо защото сегашните футболисти нямат психика и при първата издънка и ще сдадат психически !
Зафиров има потенциал но нека първо изкара лицен да се учи като помощник треньор и той и Мето Деянов и след време ще им бъде даде шанс и на 2-та . Не става така от нищото и треньор на ЦСКА , това не е Банско или Беласица ... искат се резултати и постоянство а не 5-6 мача излагация следват 2 победи и айде край остава треньор !
видяхме със супер строга дизциплина какво стана.наказани играчи, позикараха се едни с други, нямаха желание за игра.литекс ни поведе с 4 точки на полусезона.Айде стига с тая дизципилна, да не сме в казармата.Павел Дочев бил еди какъв си онакъв си.Кога сте го виждали бе алоо?Какво знаете за него?Някой гледал ли му е мач като е ръководил някой?Колкото и Андоне беше много влеик тренер!Не ми трявбат таквиа тренири!Искам да има разбирателство межу тренер и фуболисти има ли го това играем добре.Няма ли го духаме супата както казваше един човек!Така че за момента това е най-добрият избор!Няма после да ми се оправдават еми ние не сме му поставили цели сега няма и година откакто е в ЦСКА а те ще го изгонят на 5-тия месец!Нека да си седят Пенев и Зафиров.Зафиров нямал хабер.То и Кокала нямаше хабер ама направи Левски шампиони..докато такива тренири като Вуцов и Ратко където си имат много хабер от футрбол виждаме какво правят!Не ми говорете глупости!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !