Славия - ЦСКА (тема за мача)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Славия-ЦСКА
0:3 

edmon_dantes написа:POPCORN написа:edmon_dantes написа:Твърда единица, Вуцата ще ви накаже.
едно е да ти се иска друго е да стане нали знаеш?
Разбира се, че е така. Но Славия напоследък са доста стабилни и ще ви бъде много, ама много трудно. Вуцата знае как да ги надъха срещу вас
Вие тоя Вуцов го изкарахте българският Мауриньо

САМО ЦСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Славия - ЦСКА - 0 : 2
САМО ЦСКА!!!!!!!!!!!!!!!

САМО ЦСКА!!!!!!!!!!!!!!!
само не ми казвайте че славия има шанс за 3тото място.те да имат шанс трябва да ни бият с минимум 3:0,защото зимата ги бихме с 2 на 0
dindan написа:Какво ще кажете за дузпата
според мен имаше дузпа,Томаш за къф х.й го държи за фланелката

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Red_Pride написа:dindan написа:Какво ще кажете за дузпата
според мен имаше дузпа,Томаш за къф х.й го държи за фланелкатаИмаше дузпа и предната ситуация
+1 2 дузпи трябваше да има

болят ме пръстите много щраках, препих, преядох, не ставам...не приемам извинения от типа – малко сме преуморени, един ми ходи назад, друг настрани, трети ми скача надолу.
dindan написа:Какво ще кажете за дузпата
Какво мога да кажа, все пак се видя ясно, че дузпата беше 100 %, камерата показа много ясно, че защитника на Славия задържа за фланелката Гранден, като нямаше как той да стигне до топката. Освен това имаше и още една чиста дузпа преди това, когато Трифонов също беше задържан, но тогава тя не беше свирена.
Всъщност дузпата е дадена за да се замажат очите на феновете,не забравяйте че мача е продаден.Всичко е част от сценария,даже и ревът на Вили след мача 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]