Атлетико Мадрид-Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Атлетико Мадрид-Ливърпул

Мнениеот JackPackage » 23 апр 2010 00:11

Мерси :) така е, аз и затова не изпадам в някаква еуфория, защото знам че и ние играем доста слабо напоследък, както и Пуул, така че всичко може да се реши от една ситуация на реванша и късмет естествено... :|
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 23 апр 2010 00:15

Е то без късмет неможе. Без грешки също. Това е футбола. Анфийлд е нашият дом трябва да натиснем там ;) Каут е вадил не малко мачове в отсаствието на Торес. А Джерард е капитана....
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
lpool1892
Контакти:

Мнениеот lpool1892 » 23 апр 2010 00:43

е*ати безличната игра,никво желание,никъв дух...се едно 90минути само чакаха да свърши мачът и да си ходят...

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 23 апр 2010 12:17

В този двубой играчите на Ливърпул с нищо не показаха, че заслужават да играят за този клуб. Според мен основните два фактора за толкова слабата игра на червените са двубоя в понеделник и дългото пътуване. Не се забеляза свежест в нито един от играчите, не покриваха пространствата и определено лиспваше движение в атакуващ план. Определено Нгог разочарова с изявите си. Вярно е, че той е млад, но французина не показа никакво желание за игра. Нито се бореше, нито бягаше, абсолютно никакъв хъс, а с такива изяви определено няма да привлече привържениците на своя страна. Единствения играч, който изигра двубоя на средно ниво бе Пепе Рейна. Все пак надеждата остава, надежда за незабравима вечер на "Анфийлд" и пореден финал в европейските турнири.

beloto_boro
Контакти:

Мнениеот beloto_boro » 23 апр 2010 17:29

Незнам дали останаха отбори които не са побеждавали Ливърпул този сезон. :lol:

Върни се в “Ливърпул”