ЦСКА-Литекс

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
orgi
Контакти:

Re: ЦСКА-Литекс

Мнениеот orgi » 19 апр 2010 13:56

POPCORN написа:
orgi написа:според мен литекс ще играе така както и срещу славия.аз пък съм си оптимист.разбирам да сме падали,ние играем твърде много равни.

точно няма кой да ни вкарва положенията.там е проблема, не че играем чак толкова зле!просто нямаме добри нападатели!имаме най-много равни в А група заедно с пирин!А сме падали само три пъти!Само Литекс имат 3 загубени мача!

точно така е.все пак да не забравим,че иванов спаси перник.и те имахе шанцове,но не уцелиха вратата.сега само славия да не падне и победата е сигурно.само попов ще играе на макс срещу нас(нали помните като взеха купата,вместо да се радва той пя: к*р за цска)

jony
Контакти:

Мнениеот jony » 19 апр 2010 13:59

Батков не лъже ли? Първо нито съм прост нито наивен! Трябва да се проумее че няма кой да ни купи и да излива купища пари без да има възвръщаемост. А такава в нашия футбол няма! Не са последователни и мен това ме дразни и смятам че трябва да има среща между феновете и тях в най-скоро време и да кажат каква им е визията за развитие на клуба и този път сериозно и честно. Да стане ясно колко пари има, какъв е възможния бюджет и да се реши как ще се вместим в този бюджет. Никъде не е розово положението, нито в Литекс, Локото, Левски. Криза е и никой няма да ни купи, това е сигурно, а ако нямаме собственик който да ни издържа загиваме. Това трябва да влезе в главите на всички. Титан покри много дългове и е време да започне да плаща редовно на играчи, служители и тн.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 апр 2010 14:00

orgi написа:
POPCORN написа:
orgi написа:според мен литекс ще играе така както и срещу славия.аз пък съм си оптимист.разбирам да сме падали,ние играем твърде много равни.

точно няма кой да ни вкарва положенията.там е проблема, не че играем чак толкова зле!просто нямаме добри нападатели!имаме най-много равни в А група заедно с пирин!А сме падали само три пъти!Само Литекс имат 3 загубени мача!

точно така е.все пак да не забравим,че иванов спаси перник.и те имахе шанцове,но не уцелиха вратата.сега само славия да не падне и победата е сигурно.само попов ще играе на макс срещу нас(нали помните като взеха купата,вместо да се радва той пя: к*р за цска)

точно смешкото от ловеч!дано да ги бием и пак да мълчи като пукал и кишишев и той!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 19 апр 2010 14:15

Х,по две причини.1-во,ЦСКА и да искат няма как да бият,2-ро...Литекс няма да се напъват много,като и 1т. им върши работата,а и предвид дербито с Локо,умората ще се усети 8-)

kenneth
Контакти:

Мнениеот kenneth » 19 апр 2010 14:18

И аз съм за X.

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 19 апр 2010 14:19

Литекс ако загубят мача ще е от собствената им глава. След победата снощи над Локо Сф може да не подходят сериозно на мача и да прояват стария манталитет да играят слабо в София. Все пак ЦСКА е достатъчен дразнител за да си позволят да не подходят сериозно. Като се има предвид, че Левски няма да сбъркат до края на първенството, мача ще е жизнено важен за ЦСКА. Защото после следват мачове с Локо Сф, Черноморец и т.н.

Прогноза: 1Х

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 19 апр 2010 14:36

Не знам кой може да спре окриления Литекс, но няма да е ЦСКА.
Прогноза 0-2.

Потребителски аватар
zino
Контакти:

Мнениеот zino » 19 апр 2010 14:50

Ако не ни пореже тоя престъпник със свирката отново,бием с 1 гол на Гранден.Литекс са безобразно слаби извън Ловеч
болят ме пръстите много щраках, препих, преядох, не ставам...не приемам извинения от типа – малко сме преуморени, един ми ходи назад, друг настрани, трети ми скача надолу.

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 19 апр 2010 15:53

100% победа за ЦСКА.Всичко различно от 1 ца ще бъде голяма изненада

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 19 апр 2010 16:18

zino написа:Ако не ни пореже тоя престъпник със свирката отново,бием с 1 гол на Гранден.Литекс са безобразно слаби извън Ловеч

Имат 4 равни навънка и само 2 загуби, така че не мисля, че са толкова слаби.
Да играят по пасивно навънка, но то кой не играе още повече че сега няма да им и трябва задължителна победа.

Всичко зависи от мача Локо Сф - Славия.
Ако Славия измъкне точка или ги победи Литекс няма да си дават много зора, но ако Локо бие нещата пак стават както преди снощният мач - 4 точки.

Върни се в “ЦСКА”