Алмерия - Реал (Мадрид) 15.04.2010 21:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

IGRACHA
Контакти:

Re: Алмерия - Реал (Мадрид) 15.04.2010 21:00

Мнениеот IGRACHA » 16 апр 2010 15:03

Madridist написа:Рено, аз точно това си мислих снощи след мача. Нали знаеш как е при бокса за световната титла. Двамата най-силни се бият и който спечели двубоя той става световен шампион. Барса спечели този двубой и логично да е шампион. ;) Другата година, се надявам отборът да е сработен и да покажем по-голяма мобилизация във важните двубои, особено за мачовете в Европа 8-)

:) :) :) :) :) :) :)

IGRACHA
Контакти:

Мнениеот IGRACHA » 16 апр 2010 15:13

RENAULT написа:
IGRACHA написа:
RENAULT написа:Честито на всички фенове на Реал заслужихме си победата.......защитата ни е под всякакава критика :) :)

Бяха МИ СМЕШНИ Реал и едновремено жалки,не ме разбираите погрешно това е мое мнение

Ставаш смешен,по-добре мЪлчи.Приятели колкото и да ни боли Барса заслужава повече титлата ;) ;)

Ей ти си голяма трагедия.Аман от простотия.

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 16 апр 2010 15:46

RENAULT написа:
Madridist написа:Рено, аз точно това си мислих снощи след мача. Нали знаеш как е при бокса за световната титла. Двамата най-силни се бият и който спечели двубоя той става световен шампион. Барса спечели този двубой и логично да е шампион. ;) Другата година, се надявам отборът да е сработен и да покажем по0голяма мобилизация във важните двубои, особено за мачовете в Европа 8-)

Много правилно казано(но все пак колкото и смешно да ти прозвучи,все още тая надежда за титлата)Просто както ти каза трябва ни сработване и ЗАЩИТА.Вчера на мача направо беше плачебна :cry: :cry: :cry: Иначе Реал се представи доста добре този сезон.Движим се на 3 точки зад Барселона ,която играе вече 2 година заедно като екип,а ние сме няма и година и искаме титли.Може би и ние Феновете прекалихме в очакванията ;) ;) ;) ;)

Едва ли има фенове на Реал които не се надяват Барса да се издъни, въпреки, че заслужават повече да са шампиони.
И аз като Ван дер Ваарт, ще съм фен на Еспаньол утре вечерта :)
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 16 апр 2010 16:00

IGRACHA написа:
Madridist написа:Ти не знаеш ли,че в бЪлгарския език сЪществува буквата Ъ. Крайно време е да го научиш :geek: :geek: :geek: За кое са ни помагали сЪдиите. Ей смешна работа, имаме над 85 гола в Примера и пак някои си говорят наизус. Да гледах мача и според мен Реал заслужаваше да спечели с оглед на положенията и играта която показа. И точно заради такива хейтЪрчета като теб има някаква пЪрвична омраза между Реал и Барселона. Гуардиола и Раул почти всяка седмица вечерят заедно със семействата си, Шави и Касиляс също са пЪрви приятели. Такива,като теб които не показват уважение към съперника, никога няма да го получат, ама ти си прекалено ограничен и трудно ще го разбереш. Реал в момента са по-слаби от Барселона, но ако смяташ, че играят трагично смени спорта и се ориентирай към някой,който не се играе с топка. И научи вече правописа , не е толкова трудно,колкото изглежда :lol:

А ти знаеш ли ,че имаш нужда от лекар,последно се обръщам към теб-сложно ти е да разбереш някой неща,а бе ти да не си геи.

Почваш вече да досаждаш и дразниш. 8-) Ако искаш да ти се обръща внимание на глупостите не си уцелил форума и хората :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 16 апр 2010 16:34

Преди ми беше смешен.СЕГА започна да ме дразниш.Както и твоята култура.Научи се да пишеш ,защото така не излагаш само себе си но и България,то се е видяло,че от футбол не разбираш :) :) :)
Последна промяна от RENAULT на 16 апр 2010 20:04, променено общо 1 път.
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 16 апр 2010 19:59

RENAULT написа:
Ставаш смешен,по-добре мЪлчи.Приятели колкото и да ни боли Барса заслужава повече титлата ;) ;)

Преди ми беше смешен.СЕГА започна да ме дразниш.Както и твоята култура.Научи се да пишеш ,защото така не излагаш само себе си но и България,то се е видяло,че от футбол не разбираш :) :) :)

Тва се разбра от първия му пост
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Реал Мадрид”