Наистина се радвам,че има все още реалисти,които не са се поддали на истерията срещу Бербатов,напротив.Относно Рууни ще кажа,че е един отличен реализатор с,търсещ гола с хъс и стръв на ловджийско куче.Но е факт,че аз съм видял много малко голови положения създадени от него за него или за други.Общо взето положенията се гласяха единствено за него или по изключение,когато го пазеха плътно,тогава навлизаха други.С едно изречение ще го кажа-Рууни без голов пас е равно на нулев резултат- виждали сме го по времето на Роналдо в МЮ.Тогава къде беше головата машина Рууни-отговора е-правеше
чадъри или подаваше на Роналдо.Сега говорят,че Рууни бил израснал като футболист и бил навлязъл във страхотна форма.Говореха и друго-тандема Рууни/Берба работи все по-добре.Ала-бала.Ако го нямаше Бербатов,тогава Тевез щеше да се състезава с него и щеше да играе в наказателното поле,както играе сега хем зад Адебайор,хем си вкарва голове.Тогава как щеше да блесне Рууни.Затова Тевез,въпреки качествата си,не остана в МанЮнайтед,затова взеха Бербатов,затова и той играе така.Целта е да изпъкне Суперзвездата и да се уверят всички,че ако не е той,отбор няма.Някой тук беше прозрял истината-сега Рууни струва близо 100 млн. и балъка Реал ще ги даде,или ще даде 80 + Бензема.А Бербо за какво да го продават-първо той има железен договор/ и затова е тази психоатака за да се откаже и да му писне/,второ- и да го продадат,след тази антиреклама,това ще е супер подарък за всеки отбор,който го вземе.

А да сме видяли дъртия да се е минал досега,аз лично не знам такъв случай,Някой споменават Верон,ако се вгледаме по детайлно във фактите,ще видим една и съща тактика,само че някъде минава,някъде не.Бербатов е българин-да,но в него общо взето има много малко българско,а има много интелект и финес,има перфектно докосване,перфектно отиграване,перфектно чувство за ориентация,перфектно подаване и перфектен завършващ удар.Един отбор с двама като него ще прави Барса с Меси на смешна.Не се изхвърлям,защото всичко това е факт и ако имаше някой да му подаде що годе пас последните мачове с Челси,тогава щеше да имаи съответно толкова голове.Но се вижда ясно,с малко парици са купени футболисти от "класата" на Парк,Валенсия,Обертан,Оуен,Македа-общо взето футболисти за отбори от втората половина на таблицата на Премиър лийг.Останалите са ветераните Гигс,Скоулс,Ван дер Саар,които са пътници.От другата страна са собствениците и огромния им дълг.А сега вече имаме логичен отговор защо САФ е несменяем и каква е целта му и тактиката му.За мен общо взето Манчестър Юнайтед никога не е играл по-грозен,безмислен тактически и изнервящ футбол,това не е отбора,който харесвам.И честно,не съм сигурен дали изобщо на някой от босовете на клуба,вкл и САФ им дреме,че са изпуснали Шампионската лига,Титлата и т.н.На някого направи ли му впечатление хитрото и спокойно изражение на СЪР АЛЕКС през последните 4 мача.То казва:СПОКОЙНО,ВСИЧКО ВЪРВИ ПО ПЛАН. 100 милиончета са нещо сериозно.Жалко,много жалко>Затова са и жълто-зелените шалчета.Аз също бих си сложил,ако не си носех вече трикольора.Желая Ви все пак повече радости идващи откъм стадионите