Малко спомени...Plovdiv Fans of the "Market square"in Bruggе

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Re: Малко спомени...Plovdiv Fans of the "Market square"in Bruggе

Мнениеот Един град-един отбор » 06 апр 2010 00:57

Оставете Локумите ... има видов ден :) нека си мислят, че са ОТБОРА НА ПЛОВДИВ ... в голяма грешка сте, приятели ;) Колкото и над Ботев да сте в момента в игрови план и развитие на отбора ЛЮБОВТА НА ХОРАТА В ГРАД ПЛОВДИВ ЩЕ Е ВИНАГИ СВЪРЗАНА С БОТЕВ ... не го забравяйте ! Пожелавам ви всичко хубаво, но любовта на хората не можете да промените! Хората по стадиона - също .. винаги ще сме повече от вас - примирете се! Поздрави и само успехи, защото без вас в Пловдив няма да е интересно :)
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 06 апр 2010 01:19

Jeff Ament написа:Още едно мнение,надявам се,че не нахалствам. ;) Комунистите ли победиха Барселона,Байерн,Сарагоса и тн. в евротурнирите? :lol:

Естествено. Цола е нареждала лично какво да става и пак Цола е наредила Пашев да изтърве при 2-0.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 06 апр 2010 06:26

fire написа:
nik_bg1 написа:
fire написа:Вас ви няма откакто си отиде комунизма! И е нормално да ви няма повече НИКОГА! А в това че ви мразим и пеем против вас,не виждам никва реклама!!!!!! Напротив........!

Какъв комунизъм те гони през 1912год....Виж през 1936год. майче е имало...малоумник айде чао... :lol: :lol: :lol:

Т и явно си някво хлапе което нищо не знае! Вие имате НЯКВА история благодарение,именно на комунистите! През около 50-те гидини комунизъм са 99% от вашите "успехи" заради които ви има и вас "феновете"на този клуб! Преди това сте НИЩО в града ни а онази "титла" през 1929-та,съвсем не е републиканска а е просто титла спечелена от два зонални първенци която в наши дни ви се води "шампионска"! Това също много т вас не го знаят а може би не им оттърва да знаят!???

Изобщо нямам намерение да влизам в спорове с локомотивци ,но ти си МНОГО ПРОСТ !!!!!!
Много ме мързи пиша ,а и съм на работа ,но си много заблуден ГАЛФОН такъв.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 06 апр 2010 09:15

Жълтите в простотията си отричат себе си като фенове. Най-култовите отбори по света са култови, не защото имат много титли и победи, а главно заради култови мачове с градски или местен противник. И съвсем естествено е феновете на отборите да мразят другия отбор. Феновете на Ливърпул мразят Евертън и обратно, феновете на Торино мразят Ювентус и обратно, феновете на Партизан мразят Звезда и обратно, само феновете на Ботев не мразят никой. Това е поредното лицемерие в жълто. Казват, че пеем за тях - да в част от песните ни те присъстват, но те са тези, които имат цяла песен посветена на нас. Казват, че не ни мразят, но всъщност точно омразата на Ботевистите спаси Локомотив. Колеги в жълто - вашата липса на достойнство и лицемере много ни забавлява и продължавайте все така да "не ни мразите"
Ние сме истински фенове и не се притесняваме да кажем "Аз мразя Ботев"
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Trickstyle
Контакти:

Мнениеот Trickstyle » 06 апр 2010 09:37

fire написа:
sokkoban написа:Абе вие освен за "жълтурите" други песни имате ли? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Много сте ми смешни зомбита...
Никога не съм се интересувал от вас преди, дори не съм ви броял за живи но моето време(то беше до края на 90-те) нямаше такива зомбита във вашите редици :lol:
Хахахахаха По-здрави от Пловдив!!

..........Това че в една песен има коплет за най-омразния отбор,няма нищо лошо! Това го има във всички фенски песни,на всички големи отбори,за всички омразни клубове,и това е нормално!А за това дали имаме други песни..? Да,имаме ужасно много песни за разлика от вас, и те са си все НАШИ!.... И пак за разлика от вас! Това на клипа е нещо уникално и като го гледа Човек,настръхва! Винаги си се интересувал от нас и масираното ти учасие в темата го доказва! ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ,ОТБОРА НА ПЛОВДИВ!

Хахахаха!ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ БЕ?!К'ви песни к'ви 5 лева бе пич?За нормално ли го смяташ това да отидете на армията и нон-стоп да пеете песни против Ботев?!Това го можете само вие и марулите от Стара Загора.Нямам нищо против Локомотив,защото мачът между нас си има особен заряд.Но да говориш такива глупости просто не върви. И стига сте се радвали за това,че в момента нямаме отбор.Нали знаете,че един ден АБСОЛЮТНО всичко се връща? Днес сме ние,утре сте вие.Само,че дребните ви душички(на част от вас!) не могат да проумеят,че първо трябва да сме Пловдивчани,а след това да се разделяме на фенски маси.Айде сега flame-вайте ме колко ви душа иска.Честно казано все ми е тая.Айде със здраве.
SINCE 1912

Trickstyle
Контакти:

Мнениеот Trickstyle » 06 апр 2010 09:43

fire написа:
Jeff Ament написа:Снимката не съм я сложил със зла умисъл,съвсем добронамерено,така можете да видите и нашата гледна точка. ;)

Вашата гледа точка е, БЕЗПОМОЩНОСТ И КОМПЛЕКСАРЩИНА! Вие лежите на 50 годишните си стари лаври и оттам....нищо повече....макар че и за 50-те години "червена" подкрепа не сте постигнали нищо особено! На времето и С лавия бяха огромен клуб с огромна публика. и Академик София и Спартак Пловдив,но какво....?! Те не реват на всеки като вас и не избиват комплекси с миналото си!!!.........

То по тая логика и Велбъжд са голям отбор? Вихрен също? Айде стига с глупостите.Имате една титла при Жоро Илиев и немогат да ви затворят устите.Славия,Академик и Спартак Пловдив са си големи клубове и в момента.Не знам защо си ги отписал така...И разбери най-накрая олигофренче,че никой от нас не избива комплекси.Вие сте тези за които мачът между нас е "МАЧЪТ НА ГОДИНАТА",за нас е просто поредния...вие сте тези които пеете по 10 песни против Ботев и една за Локото.И не забравяйте вие сте тези които където и да отидете,на който и да е стадион ви посрещат с ЦИГАНИ...Като ще се дразним да се дразним...
SINCE 1912

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 06 апр 2010 11:26

demy27 написа:Жълтите в простотията си отричат себе си като фенове. Най-култовите отбори по света са култови, не защото имат много титли и победи, а главно заради култови мачове с градски или местен противник. И съвсем естествено е феновете на отборите да мразят другия отбор. Феновете на Ливърпул мразят Евертън и обратно, феновете на Торино мразят Ювентус и обратно, феновете на Партизан мразят Звезда и обратно, само феновете на Ботев не мразят никой. Това е поредното лицемерие в жълто. Казват, че пеем за тях - да в част от песните ни те присъстват, но те са тези, които имат цяла песен посветена на нас. Казват, че не ни мразят, но всъщност точно омразата на Ботевистите спаси Локомотив. Колеги в жълто - вашата липса на достойнство и лицемере много ни забавлява и продължавайте все така да "не ни мразите"

Ти не мразиш Ботев!Мразиш единствено себе си!Но как може да го разбереш след като мисълта ти работи циклично! :lol:
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 06 апр 2010 11:32

demy27 написа:Жълтите в простотията си отричат себе си като фенове. Най-култовите отбори по света са култови, не защото имат много титли и победи, а главно заради култови мачове с градски или местен противник. И съвсем естествено е феновете на отборите да мразят другия отбор. Феновете на Ливърпул мразят Евертън и обратно, феновете на Торино мразят Ювентус и обратно, феновете на Партизан мразят Звезда и обратно, само феновете на Ботев не мразят никой. Това е поредното лицемерие в жълто. Казват, че пеем за тях - да в част от песните ни те присъстват, но те са тези, които имат цяла песен посветена на нас. Казват, че не ни мразят, но всъщност точно омразата на Ботевистите спаси Локомотив. Колеги в жълто - вашата липса на достойнство и лицемере много ни забавлява и продължавайте все така да "не ни мразите"

Кой да мразя бе, олигофрен като половината ми приятели са локомотивци :!: :?:

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 06 апр 2010 12:38

sokkoban написа:

Кой да мразя бе, олигофрен като половината ми приятели са локомотивци :!: :?:

И аз имам приятели от Ботев, но те имат достойнство и самите те признават, че много от приказките и действията на феновете на Ботев са крайно лицемерни. И всъщност май не мразя толкова Ботев, колкото лицемерието което някои негови фенове демонстрират.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Smurf_The_Best
Контакти:

Мнениеот Smurf_The_Best » 06 апр 2010 12:57

Добре де, като не ни мразите и не ви пука за нас 'що сте накацали по форума ни ? Оставете ни да си леем "КОМПЛЕКСАРЩИНАТА" и да се "ЗАЛЪГВАМЕ" ;) , че като гледам на къде е тръгнала темата ...
" ти си МНОГО ПРОСТ !!!!!!" , "ГАЛФОН такъв." , "Жълтите в простотията си ... " и т.н , ще ударим пак до роднини. :)

Върни се в “Локо Пловдив”