Последно при Стойчо Младенов ЦСКА игра бърз и резултатен футбол!!! И аз съм на мнението, че той е човекът, който може да оправи този разграден двор, в който се превърна любимият ни отбор!!! Трябва още сега да бъде назначен, да се запознае с качествата на играчите, за да е готов да направи една качествена селекция и подготовка!!! Той е истински червяен и се е доказал като треньор!!!
САМО ЦСКА!!!
Титани върнете незабавно Стойчо Младенов.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Титани върнете незабавно Стойчо Младенов.
Angoff написа:...да единствено нямаше късмет в Европа , Галатасарай ни разпра и имаше защо ... те бяха адски добър отбор а след този мач си взе поука и по-съвсем друг начин играехме в Европа ... мача с Блякбърн не ти ли хареса след 1-1 в Англия и тук от 0-3 изравнихме 3-3 на английски отбор и ако имаше още 5 мин обръщахме мача , това сигурно е единствения мач в , който останах доволен от отбадане и бях горд че съм от ЦСКА ... Тулуза и 2-та мача бяхме по-добрия отбор и наистина малшанс ни попречи да ги отсраним заслужено аз не виждам къде сме брали срам при Стойчо Младенов в Европа ...
Ангов ми взе думите от устата относно Стойчо и представянето на отбора в евротурнирите под негово ръководство....
Какъв срам сме брали с него в Европа - престанете да говорите глупости

Нито от Блекбълн , нито от Тулуза отпаднахме след загуба

То в Англия тогава ако не беше червения картон на Томаш щяхме да ги бием ама това е друга тема....И от Торпедо отбаднахме без загуба а с дузпи, не сме като синичките дето ги бият Тампере - тук простира и разни трактористи дето ги хванат

Значи ТИТАН-ите да избират :
1.Стойчо Младенов
2.Филип Филипов
3.Едуард Ераносян / Антон Велков
Личното ми мнение е, че в тая напечена ситуация в която можем да изпуснем като едното нищо евроквотата за тази година - само Стойчо може да ни отсрами като вдигне отбора и ги накара да започнат пак да бият наред.....

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Оставете един треньор да се докаже, като му дадете пълен картбланш! Заложете на българското и младото, както това направи Л.Пенев. Той може би е единствения треньор в България, който прояви характер и изгони "ГЛЕЗЛЬОВЦИТЕ".Стига с тия хазартни игри!
ЖАДНИ СМЕ ЗА УСПЕХИ В ЕВРОПА. ТОВА Е ЦСКА , НЕ Е ЛЕФФФСКИ. ТОЯ КЛУБ Е С ИСТОРИЯ.
ЖАДНИ СМЕ ЗА УСПЕХИ В ЕВРОПА. ТОВА Е ЦСКА , НЕ Е ЛЕФФФСКИ. ТОЯ КЛУБ Е С ИСТОРИЯ.
- IVAN.CIPRUS
- Контакти:
Както е тръгнало и цска са хванали пътя към историята.Но вашата история е много по тъжна.Във вашата история има записани резултати като 7:2; 7:1 ; 5:0 ; 8:0 и 4:0 загуба от Локо/Мз/ както и побоя над футболистите във столичен ресторант и побои пак над собствените си футболисти във Мездра.Името цска е замесено във много парични скандали,заради цска хиляди работници на Кремиковци останаха гладни и без работа.А ,ЛЕВСКИ е нещо друго ,единствен отбор от България играл във ШЛ/независимо от резултатите/единствен отбор от България стигнал до четвърт финали на КЕ. За това не говорете за нас като за история,сега и двата клуба са на едно дереже.Само дето ние сме ЛЕВСКИ и не бием нашите играчи каквото и да направят.А това е голяма разлика като все едно да сравняваш слон със колорадцки бръмбар.А за Троичо ,да трябва да се върне да се поугои и пак да избяга със викове че му продавали играчите зад гърба а той горкия нищо не знаел.Наи добрият вариянт е Стойчков за треньор,да ама той пък неще и да чуе за България и цска.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .
Този от горния поуст - виждам, че си филмиран, но поне се научи да пишеш грамотно преди да даваш мнения 

And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
IVAN.CIPRUS написа:Както е тръгнало и цска са хванали пътя към историята.Но вашата история е много по тъжна.Във вашата история има записани резултати като 7:2; 7:1 ; 5:0 ; 8:0 и 4:0 загуба от Локо/Мз/ както и побоя над футболистите във столичен ресторант и побои пак над собствените си футболисти във Мездра.Името цска е замесено във много парични скандали,заради цска хиляди работници на Кремиковци останаха гладни и без работа.А ,ЛЕВСКИ е нещо друго ,единствен отбор от България играл във ШЛ/независимо от резултатите/единствен отбор от България стигнал до четвърт финали на КЕ. За това не говорете за нас като за история,сега и двата клуба са на едно дереже.Само дето ние сме ЛЕВСКИ и не бием нашите играчи каквото и да направят.А това е голяма разлика като все едно да сравняваш слон със колорадцки бръмбар.А за Троичо ,да трябва да се върне да се поугои и пак да избяга със викове че му продавали играчите зад гърба а той горкия нищо не знаел.Наи добрият вариянт е Стойчков за треньор,да ама той пък неще и да чуе за България и цска.
Кой те пита тебе?
Гледай си твойто смешно тимче и треньорче...
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033