Титани върнете незабавно Стойчо Младенов.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Расате
Контакти:

Re: Титани върнете незабавно Стойчо Младенов.

Мнениеот Расате » 01 апр 2010 08:19

Последно при Стойчо Младенов ЦСКА игра бърз и резултатен футбол!!! И аз съм на мнението, че той е човекът, който може да оправи този разграден двор, в който се превърна любимият ни отбор!!! Трябва още сега да бъде назначен, да се запознае с качествата на играчите, за да е готов да направи една качествена селекция и подготовка!!! Той е истински червяен и се е доказал като треньор!!!
САМО ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 01 апр 2010 13:16

Angoff написа:...да единствено нямаше късмет в Европа , Галатасарай ни разпра и имаше защо ... те бяха адски добър отбор а след този мач си взе поука и по-съвсем друг начин играехме в Европа ... мача с Блякбърн не ти ли хареса след 1-1 в Англия и тук от 0-3 изравнихме 3-3 на английски отбор и ако имаше още 5 мин обръщахме мача , това сигурно е единствения мач в , който останах доволен от отбадане и бях горд че съм от ЦСКА ... Тулуза и 2-та мача бяхме по-добрия отбор и наистина малшанс ни попречи да ги отсраним заслужено аз не виждам къде сме брали срам при Стойчо Младенов в Европа ...

Ангов ми взе думите от устата относно Стойчо и представянето на отбора в евротурнирите под негово ръководство....
Какъв срам сме брали с него в Европа - престанете да говорите глупости :evil:
Нито от Блекбълн , нито от Тулуза отпаднахме след загуба :!:
То в Англия тогава ако не беше червения картон на Томаш щяхме да ги бием ама това е друга тема....И от Торпедо отбаднахме без загуба а с дузпи, не сме като синичките дето ги бият Тампере - тук простира и разни трактористи дето ги хванат :lol:

Значи ТИТАН-ите да избират :

1.Стойчо Младенов
2.Филип Филипов
3.Едуард Ераносян / Антон Велков

Личното ми мнение е, че в тая напечена ситуация в която можем да изпуснем като едното нищо евроквотата за тази година - само Стойчо може да ни отсрами като вдигне отбора и ги накара да започнат пак да бият наред..... :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

zahi1976
Контакти:

Мнениеот zahi1976 » 01 апр 2010 13:25

Оставете един треньор да се докаже, като му дадете пълен картбланш! Заложете на българското и младото, както това направи Л.Пенев. Той може би е единствения треньор в България, който прояви характер и изгони "ГЛЕЗЛЬОВЦИТЕ".Стига с тия хазартни игри!
ЖАДНИ СМЕ ЗА УСПЕХИ В ЕВРОПА. ТОВА Е ЦСКА , НЕ Е ЛЕФФФСКИ. ТОЯ КЛУБ Е С ИСТОРИЯ.

Потребителски аватар
IVAN.CIPRUS
Контакти:

Мнениеот IVAN.CIPRUS » 01 апр 2010 19:58

Както е тръгнало и цска са хванали пътя към историята.Но вашата история е много по тъжна.Във вашата история има записани резултати като 7:2; 7:1 ; 5:0 ; 8:0 и 4:0 загуба от Локо/Мз/ както и побоя над футболистите във столичен ресторант и побои пак над собствените си футболисти във Мездра.Името цска е замесено във много парични скандали,заради цска хиляди работници на Кремиковци останаха гладни и без работа.А ,ЛЕВСКИ е нещо друго ,единствен отбор от България играл във ШЛ/независимо от резултатите/единствен отбор от България стигнал до четвърт финали на КЕ. За това не говорете за нас като за история,сега и двата клуба са на едно дереже.Само дето ние сме ЛЕВСКИ и не бием нашите играчи каквото и да направят.А това е голяма разлика като все едно да сравняваш слон със колорадцки бръмбар.А за Троичо ,да трябва да се върне да се поугои и пак да избяга със викове че му продавали играчите зад гърба а той горкия нищо не знаел.Наи добрият вариянт е Стойчков за треньор,да ама той пък неще и да чуе за България и цска.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 01 апр 2010 21:23

Този от горния поуст - виждам, че си филмиран, но поне се научи да пишеш грамотно преди да даваш мнения ;)
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 01 апр 2010 21:52

IVAN.CIPRUS написа:Както е тръгнало и цска са хванали пътя към историята.Но вашата история е много по тъжна.Във вашата история има записани резултати като 7:2; 7:1 ; 5:0 ; 8:0 и 4:0 загуба от Локо/Мз/ както и побоя над футболистите във столичен ресторант и побои пак над собствените си футболисти във Мездра.Името цска е замесено във много парични скандали,заради цска хиляди работници на Кремиковци останаха гладни и без работа.А ,ЛЕВСКИ е нещо друго ,единствен отбор от България играл във ШЛ/независимо от резултатите/единствен отбор от България стигнал до четвърт финали на КЕ. За това не говорете за нас като за история,сега и двата клуба са на едно дереже.Само дето ние сме ЛЕВСКИ и не бием нашите играчи каквото и да направят.А това е голяма разлика като все едно да сравняваш слон със колорадцки бръмбар.А за Троичо ,да трябва да се върне да се поугои и пак да избяга със викове че му продавали играчите зад гърба а той горкия нищо не знаел.Наи добрият вариянт е Стойчков за треньор,да ама той пък неще и да чуе за България и цска.

Кой те пита тебе?
Гледай си твойто смешно тимче и треньорче...
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Върни се в “ЦСКА”