Левски извън Европа!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

blue_ power1
Контакти:

Re: Левски извън Европа!!!

Мнениеот blue_ power1 » 31 мар 2010 18:46

Голям майтап,ще се бориме за 3 място,ха ха ха....е такъв цирк скоро не е имало. :lol:

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 31 мар 2010 18:46

Boksiorcheto написа:Това заслужавате,Шопи! Щото сте и такива фенове. Аз съм от Локомотив Пловдив и днес ми стана жал,като видях гостуващата агитка на ЦСКА срещу Берое. Пълен смях,скръб и трагедия ;).Както и да го погледнете,вие сте си виновни. Има много по-истински отбори от вас и аз предпочитам да играе този,който заслужава,а не този,който трябвало да играе,защото бил Левски или ЦСКА. Дано тази година играят истински отбори,като Черно Море и Берое. Вместо да мислите положително вие веднага започвате : "Какво става?" "Що сме така?" "Ама как така няма да играе Левски... та тва е Левски той е длъжен да играе" . Играе този,който заслужава,а не този който трябвало да играе. Всяка година ви подпират съдийте и двата отбора. Малко ви е. С тези собственици и тази слаба организация,не става. То не е само да имаш пари,а и да си организиран. Все пак ви пожелавам успех и дано се оправите в близките години,защото България има нужда от вас,колкото и да не ми се иска ;).

Спокойно бе, пич. Ще хванеш рак от злоба. Кой е казал, че трябва да играе Левски в Европа само защото е Левски? Искам тук да ми намериш един, който е казал това.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 31 мар 2010 18:48

dodo7271 написа:
Boksiorcheto написа:Това заслужавате,Шопи! Щото сте и такива фенове. Аз съм от Локомотив Пловдив и днес ми стана жал,като видях гостуващата агитка на ЦСКА срещу Берое. Пълен смях,скръб и трагедия ;).Както и да го погледнете,вие сте си виновни. Има много по-истински отбори от вас и аз предпочитам да играе този,който заслужава,а не този,който трябвало да играе,защото бил Левски или ЦСКА. Дано тази година играят истински отбори,като Черно Море и Берое. Вместо да мислите положително вие веднага започвате : "Какво става?" "Що сме така?" "Ама как така няма да играе Левски... та тва е Левски той е длъжен да играе" . Играе този,който заслужава,а не този който трябвало да играе. Всяка година ви подпират съдийте и двата отбора. Малко ви е. С тези собственици и тази слаба организация,не става. То не е само да имаш пари,а и да си организиран. Все пак ви пожелавам успех и дано се оправите в близките години,защото България има нужда от вас,колкото и да не ми се иска ;).

Спокойно бе, пич. Ще хванеш рак от злоба. Кой е казал, че трябва да играе Левски в Европа само защото е Левски? Искам тук да ми намериш един, който е казал това.

Тука не,но чета в много различни сайтове ;). Аз не злобея,просто си изказвам мнението ;). Няма защо да злобея. Аз съм от отбор с традиции и много по-добра публика от вашата ;). Ходя на мачове и не ме интересува дали сме в А или Б група. Ние сме на стадиона на всеки мач,независимо дали ще паднем или ще бием.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Мнениеот levskar forever » 31 мар 2010 18:50

Аз пък предлагам да вземем формата на Холандското и Белгийското първенство.Първите 4-6 отбора да играят плейофи,кой ще ни представя в Европа.Така си мисля,че ще е най-добре.Също и един от изпадащите отбори да играе пейаут за оставане или за влизане.Какво ще кажете аз съм ЗА.
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 31 мар 2010 18:51

levskar forever написа:Аз пък предлагам да вземем формата на Холандското и Белгийското първенство.Първите 4-6 отбора да играят плейофи,кой ще ни представя в Европа.Така си мисля,че ще е най-добре.Също и един от изпадащите отбори да играе пейаут за оставане или за влизане.Какво ще кажете аз съм ЗА.

Така ти изнася ;). Ако бяхте 1-ви,едва ли щеше да искаш ;).
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 31 мар 2010 18:51

Тука не,но чета в много различни сайтове ;). Аз не злобея,просто си изказвам мнението ;). Няма защо да злобея. Аз съм от отбор с традиции и много по-добра публика от вашата ;). Ходя на мачове и не ме интересува дали сме в А или Б група. Ние сме на стадиона на всеки мач,независимо дали ще паднем или ще бием.[/quote]

Локо Пд има традиции, а Левски - не? Евала, после разправяй, че не злобееш. Карай по-спокойно, гледай си отбора и недей да се заяждаш просто ей така.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 31 мар 2010 18:51

levskar forever написа:Аз пък предлагам да вземем формата на Холандското и Белгийското първенство.Първите 4-6 отбора да играят плейофи,кой ще ни представя в Европа.Така си мисля,че ще е най-добре.Също и един от изпадащите отбори да играе пейаут за оставане или за влизане.Какво ще кажете аз съм ЗА.

Хаха, успя да разсмееш много добре. :lol:

golasimo
Контакти:

Мнениеот golasimo » 31 мар 2010 18:53

Като гледам Левски няма как да се оправи начело с тоя мустак , това няма как да стане . За тези които казват че ние имаме по-лесна програма , това в моента за Левски няма значение , защото за нас няма лесен мач , всичко е мъка та мъка . А пък за онези които казват , че искат да гледат берое и черноморец в ЕКТ , какво си мислят че ще направят , Актобе , Жунес и т.н. ще си ги дернат , абе нямам думи

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 31 мар 2010 18:57

golasimo написа:Като гледам Левски няма как да се оправи начело с тоя мустак , това няма как да стане . За тези които казват че ние имаме по-лесна програма , това в моента за Левски няма значение , защото за нас няма лесен мач , всичко е мъка та мъка . А пък за онези които казват , че искат да гледат берое и черноморец в ЕКТ , какво си мислят че ще направят , Актобе , Жунес и т.н. ще си ги дернат , абе нямам думи

Както ги драха Сампдория, Щутгарт и ПСВ ли?
Отборите ни са на едно ниво, така че стига с този песимизъм. Ще се представят също както ЦСКА и Левски, а може и по-добре.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 31 мар 2010 18:57

Лично аз даже съм доволен. Мустакатия пендел може и да напусне,а ако някой с акъл използва момента още сега може да се започне с играждането на нов отбор. Досега все липсата на време за добра подготовка ни пречеше. Е ето сега няколко месеца подготовка и налагане на юношите. Левски няма нищо за губене,само може да спечели
110 години любов!

Върни се в “Левски”