Зафето не издържа теста
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Зафето не издържа теста
Ха сега Илиев каза, че са играли за 1000лв премия на човек, а Ники Александров го пита, понеже се знаело че ЦСКА играели за по 5000лв на човек, колкото срещу Левски. Е ако е вярно за какво говорим. 5000лв., моите уважения, колко от тук пишещите ги изкарват, мисля че няма да са много ? Ма явно и това не е достатъчно на някои.....футболисти. Пък може и те да не са виновни...просто толкова да могат.Но мисля, че могат много повече, а защо не го показват.....
Боримечката написа:Със Живков и А.Караиванов в ръководството толкова.Супер некомпетентно ръководство,работещо стихийно и нерационално!
Та тея двамата са виждали топка само на руска салата!
Направете си генерална равносметка и дайте спокойствие на клуба!Извикайте специалист и му дайте поне 1,5-2 шанс!
На едно мнение сме. Както съм споделял в други теми, проблема в българския футбол е липсата на търпение.
Собствениците искат моментални резултати, което е невъзможно.
Не ви е виновен нито Зафиров (треньор от 2 дена), нито Андоне (треньор за 2-3 месеца), нито Л. Пенев (треньор за 10 месеца). Виновни са Титаните - те сменят треньори и играчи като носни кърпички.
Пак повтарям за да се изгради един добър отбор са нужни относително постоянен състав и един и същ треньор за поне 2 години.
- Обичам Батков
- Контакти:
Всички собсвеници наливали пари в отбора,добре де, кой ги изсмука тея пари дето ги е имало.Кой луд ще налива пари в губещо предприятие, ако не се изпират пари и вършат далавери.Колко е печалбата на отборите от билети,реклама и др. Казвм ви титаните изобщо не милеят за ЦСКА, те просто перат пари!
[/quote]pepino_po написа:Аз с никой не се заяждам. Просто се дразня на такива индивиди като тоя LSFC1914, дето имат повече постове във форума на ЦСКА, отколкото в този на Левски. По принцип не отговарям на такива, но сега и аз да си задам въпросчетата.
Та днес ЦСКА игра 1/4 финал за купата на България, Левски къде игра????
Виж ,момче..така сме се осрали и вие и ние,че тоя въпрос е толкова неуместен,като въпроса-а вие защо биете негрите...

РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ
Че Титаните правят мега грешки - правят.
Ама айде тия дето много знаят да обвиняват да кажат кой искаше да се нагърби с дълговете на ЦСКА след Лупи.
Много е лесно да кажеш - вън, ама кой ще влезе? Май няма желаещи!
Ама айде тия дето много знаят да обвиняват да кажат кой искаше да се нагърби с дълговете на ЦСКА след Лупи.
- Обичам Батков
- Контакти:
tishko написа:Че Титаните правят мега грешки - правят.
Аз не питам кой се нагърби,а кой изяде парите!
pepino_po написа:С това съм напълно съгласен! И темата е съвсем различна, но съгласи се, че доста от нас сега са афектирани от мача и когато се появи един подобен кретен и започне да говори глупости на някой може и да не му издържат нервите и да му отговори. Както виждаш от тогава тоя смешник не е написал и един ред.
Не се нервете...литекс ще ни отсрами в Европа

РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ
А Любо Пенев беше много лош !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Support only your local team !
Титани връщайте Стойчо. Писна ми вече от вашата некомпетентност.
Писна ми от тези ваши треньорски експерименти.
Ако не върнете Стойчо и в Европа няма да се класираме.
Писна ми от тези ваши треньорски експерименти.
Ако не върнете Стойчо и в Европа няма да се класираме.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
Лошото е че ЦСКА няма игрови облик.Води се по играта на по-слабите отбори с които играе.
Играчите се вижда че не са добре физически и тактически подготвени-влизат по трима в един а двама противници си подават между петима наши - направо абсурд.
Трябва треньор с възможности който да работи спокойно и да създаде игрови стил.Зафиров нареди грешно състава с това съм съгласен - въпреки че той е поставен в много тежка ситуация и трябва да му се даде шанс за да се разбере има ли потенциал.
Играчите се вижда че не са добре физически и тактически подготвени-влизат по трима в един а двама противници си подават между петима наши - направо абсурд.
Трябва треньор с възможности който да работи спокойно и да създаде игрови стил.Зафиров нареди грешно състава с това съм съгласен - въпреки че той е поставен в много тежка ситуация и трябва да му се даде шанс за да се разбере има ли потенциал.
Последна промяна от moje_bi на 31 мар 2010 18:47, променено общо 1 път.