Много съм съгласен с последния пост!!! Повечето от младежите тука имат футболен мироглед от около 1995 година насам защото са млади.Но ако си гледал повечко формации на сините,много неща ти стават ясни от пръв поглед.
Не съм много съгласен само с разходките до Барселона и Манчестър.Мисля,че футбола в днешно време като стратегия и позиции изисква гросмайсторски интелект от треньорите,а и те вече като шахматистите вечер пред компютрите си разиграват какви ли не комбинации.Така,че от тази гледна точка нашите треньори има какво да учат и нека ходят на стажове.
НО ГОНЗО,ПРИ ВСИЧКИТЕ МИ СИМПАТИИ КЪМ НЕГО,НЕ СТАВА ЗА ТРЕНЬОР.Само с мотивация и мъжкарство не става.Че е честен,да,така е!
Но той не вижда играта както гросмайсторите четат по чернобялата дъска.А Левски има нужда от точно такъв човек.Само че,той ще е доста скъп.А Батков няма пари.Ето че стигнахме до позната песен.
А Батков няма да бъде изгонен от Левски със загуба от Цска,както прочетох в по-старите постове.Това ще стане с обществен натиск,а защо не и с някои от по-крайните методи на агитката на Ботев (ПД).
Подкрепяйки Гонзо , подкрепяте Батков!!!!!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Подкрепяйки Гонзо , подкрепяте Батков!!!!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9aQgL9djuE4[/youtube]
http://www.evailo.com
http://www.evailo.com
Тази тема за какво е?Не разбрахте ли, че с този собственик и тези играчи, който и да е треньор нищо няма да се получи. При нас има едни дето само се контузват, едни дето са играли в чужбина и са ги разкрили там и тука се правят на голямата работа, вечни таланти, на които вечно да им се дава шанс за да развият потенциала си, един дето не е играл футбол полувин година, но бил поддържал форма и 5-6 свестни момчета, които се чудя защо не са си били камшика от клуба.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
-
- Контакти:
Вижте,хайде да не изместваме темата-вчера слушах Лафчис и съм съгласен с него-не е задължително да се вземат чужденци(това настоящата ни селекция болезнено го доказва)!Необходими са:знаещ треньор,добър колектив,добра организация на управление и футболно качество,естествено!В момента имаме:учещ се треньор(недопустимо за отбор с претенции,може би само с Гуардиола можете да ме опровергаете,но той е изключение,а не правило!),лош колектив,в който все някого арестуват ПИЯН(!!!),все някой е сърдит,почти всички само за трансфери мислят(това за отбор като ЛЕВСКИ е невиждан абсурд),управлението е скрито в миша дупка и дори не се знае кой къде е,плаща ли,не плаща ли...А за качеството да говорим ли!?5 шести от футболистите са срам за синия екип!!!.....
С караниците тук усмивките по лицата на ЦСКА само стават по големи,я се стегнете и довечера мощна подкрепа за Левски!
Cesc Fabregas написа:drakona25 написа: Затова утре аз искам Левски да загуби мача,
Аз съм втрещен. Как може Левскар да иска да паднем с каквато и да било цел от ЦСКА?![]()
+1