Официално: Локомотив Мездра - ЦСКА 4:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Parmalat

Re: Официално: Локомотив Мездра - ЦСКА 4:0

Мнениеот Parmalat » 23 мар 2010 11:42

dakelata написа:До края на сезона ще има ново нахлуване.. Ако играем така и срещу Подуене ще има нахлуване! :?

При повторно нахлуване!(Дано не стане)Санкциите ще са още по жестоки ако са фенове на ЦСКА.Тогава вече наистина е възможно изваждане на отбора от А група и падане с 1 дивизия надолу(Б група).Не е нормално това нахлуване на стадиона!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 23 мар 2010 11:44

Red Hot написа:Определено твърдя че това беше провокация на която феновете се хванаха. Батков си върна за резила с Казанската афера, по гаден начин напълно отговарящ на агентурното му минало. Ако искаме да станем шампиони има само един начин, бием всички от тук до края. А за Мездра мога само да кажа, че това не е стадион и ако Лицензионната комисия го одобри и за следващата година, аз лично ще направя снимков материал който ще изпратя до Лицензионната комисия на УЕФА.
И пак казвам ние сме си виновни, защото играхме отвратително слабо.

Как ще коментираш изказването на вашите фенове, че нахлуването е било планирано, но след края на мача? Това сигурно пак Батков и Левски са виновни... Вашият стадион е по-зле от този в Мездра, но се играят мачове... И аз съм за строги критерии при лицензирането. Като трябва всички мачове ще се играят на 4, 5 стадиона, но поне да са безопасни за зрителите и футболистите...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

venom

Мнениеот venom » 23 мар 2010 11:44

Parmalat написа:
dakelata написа:До края на сезона ще има ново нахлуване.. Ако играем така и срещу Подуене ще има нахлуване! :?

При повторно нахлуване!(Дано не стане)Санкциите ще са още по жестоки ако са фенове на ЦСКА.Тогава вече наистина е възможно изваждане на отбора от А група и падане с 1 дивизия надолу(Б група).Не е нормално това нахлуване на стадиона!

Кой ще влезе срещу 300 ушеви? Нали ще го съдерат от бой. Няма абсолютно никакъв шанс да стане.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 23 мар 2010 11:45

след като всички почти са лесно разпознаваеми от снимки и видео, не мисля че има проблем да бъдат осъдени и от друга страна разпознати от вас кой какъв е , а Панку в интервюто казва други неща които не кореспондират с теорията че някой ви е направил номер.

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Мнениеот black&white » 23 мар 2010 11:46

Според мен мачът трябваше да се ДОИГРАЕ. Не знам дали правилникът го позволява, обаче. Но ако е имало такава възможност, мисля, че това щеше да е най-добре, защото:
1. доиграването не анулира резултата и така тактиката фенове да нахлуват на терена, за да прекратят мач, в който резултатът не е в полза на техния отбор, се обезсмисля. А в момента се създава доста опасен прецедент.
2. фенове на други отбори, прикрити като фенове на конкретен отбор, няма да могат да използват тази тактика, за да докарат служебна загуба на този отбор.
3. доиграването на мача щеше да даде равни шансове на всички отбори в битката и за първото място, и за оставането в групата. Определено мисля, че Локо Пловдив е доста ощетен от решението на СТК. Колкото и слабо да играха ЦСКА, мачът едва ли щеше да завърши с победа на Мездра. А така Мездра взима безценни 2 или 3 точки.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 23 мар 2010 11:46

venom написа:Кой ще влезе срещу 300 ушеви? Нали ще го съдерат от бой. Няма абсолютно никакъв шанс да стане.

В Ловеч не ви спряха полицаите... Като сте си го наумили, трудно се спира...

venom

Мнениеот venom » 23 мар 2010 11:48

bigbonusprize написа:
venom написа:Кой ще влезе срещу 300 ушеви? Нали ще го съдерат от бой. Няма абсолютно никакъв шанс да стане.

В Ловеч не ви спряха полицаите... Като сте си го наумили, трудно се спира...

В Ловеч не стигнахме до терена. Стигнаха 4-5 човека, които после цяла седмица са пикали кръв и едва ли ще повторят.

VoyagerX
Контакти:

Мнениеот VoyagerX » 23 мар 2010 11:49

Ами нали идеята на това наказание е самите агитки да не допускат нахлуване, какво има неясно. При 1500 души агитка, примерно, колко "фена" на друг отбор трябва да има, за да провокират нахлуване на терена, че да ощети гостуващият отбор ???

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 23 мар 2010 11:52

Ще ви кажа само едно. Търсете вината единствено и само в себе си. Иначе нищо няма да постигнете и ще продължавате да бъдете посмешище за цивилизованите фенове. Самозаблуждаването, че това е дело на друго агитки и тн е абсолютна глупост. Хора, били на мача, казаха, че нахлуването е било планирано от феновете на ЦСКА, продено от безобразната игра при гостуванията. Не виждам защо продължавате да казвате на черното бяло...

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Мнениеот XTaz » 23 мар 2010 11:54

наказанието е ок. Така трябва и да бъде.
Изкаванията на ръководството и на някой образи са абсолютна наглост.
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

Върни се в “ЦСКА”