Левски-заблуда,интрига или просто един отбор.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски-заблуда,интрига или просто един отбор.
По темата уреден мач със славия,разбирам че за съжаление и ние имаме фенове който всеки момент могат да се откажат ото обора.Питам ви: когато бият уреден,когато падат играли слабпо,а вие когато бият сте истински фенове,но когато падат трябва да гоните някой.Например падаме ,издигасе плаката"Батков вън" но последният мач бихме нямаше го.ЩО ЗА ЛЕВСКАРИ ИМА! ПО ДОБРЕ ИДЕТЕ В БОРИСОВАТА ГРАДИНА, като гледам какво правят феновете май и там има хора който подкрепят отбора като вредат на отбора.
ЗАБЛУДА ИЛИ ИНТРИГА ЛИ???? Това си е нашият отбор - НАШИЯТ. Този който ни радва когато побеждава и ни е криво със дни като пада! Ами като е интрига тогава - теглете му една боя бе- цветове много. Стига вече с тия интриги - аман - ще ни изядат и вместо да се радваме на стадиона, ще се изколим бе хора - опомнете се докато не е късно
Сега е тежък момент за клуба, трудни времена дойдоха, ама ако си серем на чергата няма да стане по-добре, осъзнайте се. ГОРЕ главите и да се подкрепим, идват важни мачове, които ще решат много неща. Сега не е момента да се поддаваме на разни интригантчета и сами да си палим плевнята - ДА СЕ ОБЕДИНИМ - така както ИМЕТО, което носи отбора е обединявало и сближавало младо и старо в трудни времена, въпреки подлости и предателства от чужди и свои!!! Не позволявайте да ни скарат и насъскат един срещу друг! Заедно сме силни - сега е момента да го покажем и да отрежем злите езици

Сега е тежък момент за клуба, трудни времена дойдоха, ама ако си серем на чергата няма да стане по-добре, осъзнайте се. ГОРЕ главите и да се подкрепим, идват важни мачове, които ще решат много неща. Сега не е момента да се поддаваме на разни интригантчета и сами да си палим плевнята - ДА СЕ ОБЕДИНИМ - така както ИМЕТО, което носи отбора е обединявало и сближавало младо и старо в трудни времена, въпреки подлости и предателства от чужди и свои!!! Не позволявайте да ни скарат и насъскат един срещу друг! Заедно сме силни - сега е момента да го покажем и да отрежем злите езици

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Само Левски!!!
Стига интриги!!!
Стига негативизъм спрямо любимия отбор!!!
Локото СФ ще падне под колелата.
Прогнозата ми е поне два гола разлика!!!
Стискам палци!!!
Стига интриги!!!
Стига негативизъм спрямо любимия отбор!!!
Локото СФ ще падне под колелата.
Прогнозата ми е поне два гола разлика!!!
Стискам палци!!!
Никой истински левскар няма да пусне такава тема Левски заблуда?!С какво те заблудиха да си от този отбор?!Интригите ги правят хора покрай отбора...Чети и ще разбереш...Левски НЕ е обикновен отбор за истинските левскари...За другите може да е всичко.Проблемът си е техен...
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ