Сега когато Левски е слаб и , и падна от Литекс - на всеки му е удобно да налива масло в огъня и да сее вражда и бунт налииииииииии жалки люде

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
.Така казвахте и преди 3 години.Нали и тогава се радвахте,злорадствахте,бяхте сигурни,че ЦСКА ще изчезне.Ама не стана нали?И не ми изтъквайте познатите глупости на Михайлов,че той ни спасил от изхвърляне и сега видиш ли трябва да му се радваме.Само че ЦСКА се спаси и нещата се промениха.Сега вие сте в ролята на давещият се само,че май вас няма кой да ви спаси.И момчето,което е писало поста за това,че феновете на Левски не си мърдат пръста е право.Феновете на ЦСКА и тези на Ботев ви показаха как се действа.Ако искате отбора ви да остане предприемете такива действия,за да покажете,че наистина ви боли за този отбор.Иначе тая жълтина може и да стане реалност.Както добре знаем изкуствено създаден-естествено изчезнал
torbalani написа:Вироглав ли си какъв си не знам,ама недей да говориш глупости.ХОДИ СИ ГИ говори тея в друг форум и се радвайте на щуротиите дето говориш.Левски винаги ще го има неависимо от баткоф или кактоф,но за вас не е сигорно.Както добре знаем изкуствено създаден-естествено изчезнал
bobonikolov написа:.Така казвахте и преди 3 години.Нали и тогава се радвахте,злорадствахте,бяхте сигурни,че ЦСКА ще изчезне.Ама не стана нали?И не ми изтъквайте познатите глупости на Михайлов,че той ни спасил от изхвърляне и сега видиш ли трябва да му се радваме.Само че ЦСКА се спаси и нещата се промениха.Сега вие сте в ролята на давещият се само,че май вас няма кой да ви спаси.И момчето,което е писало поста за това,че феновете на Левски не си мърдат пръста е право.Феновете на ЦСКА и тези на Ботев ви показаха как се действа.Ако искате отбора ви да остане предприемете такива действия,за да покажете,че наистина ви боли за този отбор.Иначе тая жълтина може и да стане реалност.Както добре знаем изкуствено създаден-естествено изчезнал
L_Messi написа:bobonikolov написа:.Така казвахте и преди 3 години.Нали и тогава се радвахте,злорадствахте,бяхте сигурни,че ЦСКА ще изчезне.Ама не стана нали?И не ми изтъквайте познатите глупости на Михайлов,че той ни спасил от изхвърляне и сега видиш ли трябва да му се радваме.Само че ЦСКА се спаси и нещата се промениха.Сега вие сте в ролята на давещият се само,че май вас няма кой да ви спаси.И момчето,което е писало поста за това,че феновете на Левски не си мърдат пръста е право.Феновете на ЦСКА и тези на Ботев ви показаха как се действа.Ако искате отбора ви да остане предприемете такива действия,за да покажете,че наистина ви боли за този отбор.Иначе тая жълтина може и да стане реалност.Както добре знаем изкуствено създаден-естествено изчезнал
Какъв пример пък са ни дали феновете на ЦСКА? Събраха се 200 човека да викат "К*р за Левски" под диригентството на Дучето на езерото Ариана. Добре че се намери поредната мутренска фирма в лицето на Титан, която да ви реанимира.
viroglav написа:sini bogove написа:viroglav написа:
Дефинирай думата "народ" и на кой по точно "народ" е ПФК Левски... , защото очевидно не става дума за народа на България.
Отбор създаден от обикновенни хора по нормален начин,Отбор с най-много фенове в България!
Обикновенни хора ??? А кои хора са необикновенни тогава ? Сигурно някои с по четири крака и рога на главата. Кой начин е нормален за създаване на отбор ? ПФК Левски със сигурност не е отбора с най - много фенове в България. Можеш да си сигурен в това , другото е чиста проба пропаганда. И от тук твърдението , че ПФК Левски е отбор на народа олеква толкова , че дори едно перце от врабче тежи повече от него. Най - голямата фенска маса на ПФК Левски е в квартал Подуяне , може би около 90 % от сините фенове. В който и да е друг от големите градове на България има повече фенове на отборите на местно ниво , отколкото има ПФК Левски въобще. Това е истината и тя няма как да бъде променена с никакви ДС инструменти и измислени от комунистите лъжи. ПФК Левски е просто отбора на властите в България , на които дължите титлите и купите , с които се кичите.
L_Messi написа:Последно по темата за феновете на Левски. Факт е, че нетърпимостта на голяма част от феновете към Батков е неколкократно изразявана, не съм видял някой да се притеснява да я изрази, или пък да му се налага да се крие зад нечий чужд гръб, за да го направи. Феновете на Левски са доста добри в това да подкрепят отборът си.
И нека не правим неподходящи сравнения, защото Левски не е регионален отбор от типа на Берое, където, за разлика от ЦСКА, наистина феновете подгониха Банев и той просто си взе шапката и ги остави на произвола на съдбата, нито пък сме в окаяното състояние, в което беше ЦСКА по време на Лицензгейт.
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, ikar, kabaka, metodito и 39 госта