За "Анатемата" и още нещо...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Re: За "Анатемата" и още нещо...

Мнениеот SHYNE » 13 мар 2010 12:15

staria явно не си толкова стар , всяка година си организираме честване на юбилея . сега че ти не си разбрал това е друг въпрос ,пък и не го правим да се доказваме на някого . а това дали ще ни има дали не в едно може да бъдеш сигурен Ботев Пловдив ще го има ;) може това да не ти се иска но това е друг въпрос ....
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 13 мар 2010 12:24

Jeff Ament написа: Това ми хареса.Много силна мисъл,поздравления!

Като човек с чувство за хумор мога да оценя иронията, жалко, че няма повече хора като теб :)
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 13 мар 2010 12:46

ziko kanari написа:faktite sa botev plovdiv chanpion 1929, 1967, vicechanpion 1963, 1986 , nositel na kupata 1962 1981, lokomotiv nositel na kupata 1983 tova e vsi4ko ot vachta istoria lokomotivci , drugoto e nelegalno vlizane v a grupa i premestvane na velbajd v plovdiv , fakti

Две титли, два пъти втори и две купи за 100 години - това ли е великата история с която толкова се гордеете и постоянно ни дрънкате за нея? То наистина може да се предава от уста на уста, защото много бързо и лесно се запомня.
Ти си лицемер и не уважаваш собствения си език като пишеш на латиница - факт!
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 13 мар 2010 13:09

staria написа:"Това, което направиха нашите днес е доказателство, че все още в България има свободна инициатива и воля да правиш нещата свободно и без организация отгоре. Това, което се случи днес на Източен 10 трябва да го посветим на всички лицемери и помияри в българския футбол и в българския "обществен" живот. Нека другите се радват и немеят пред парите и да се кланят на разни ДС-величия, да ближат задниците на ченгетата и мутрите. Свободните хора избират свободния живот. Може и да сме във В, Г, Ц група обаче сме сами на себе си. Нямаме си Батков, Георги Марков, Венци, Гигов, Титан АС, Коко Динев и Емилия обаче си имаме нашия си клуб такъв какъвто си го направим. Напред, мой Ботевъ!!!"

Това е цитат от форума на Ботев. Това е тема, за това колко велики и "свободолюбиви" са феновете им. След като разбраха, че никой не иска платени фенове, се оплакаха, че всички други били ченгета и мутри.... Интересно къде бяха по времето на брокерите? На това българина е измислил хубавата поговорка: "Кога яде кюфтета не те болеше главата, а...." Интересно и защо не се грижиха за така обичаният им патрон (за 95 % от тях съм сигурен, че не знаят къде и кога е роден и къде и кога е умрял) по време на 97, 96, 95, 94, 93 и така нататък годишнини, а точно на 98мата!!! Отговора е един: те изчезват от картата на футболна България и както знаем, всяко чудо за 3 дни, всички ще ги забравят. От това се страхуват и с право. Усетиха, че за кръвния враг е по-важен мача с морето отколкото поредната статия на малоумен папагал на тема Христолов. Интересно къде бяха епичните войни срещу него, когато ги спаси с помоща на покровителя си П. Стоянов (конската усмивка) от изпадане? Къде бяха докато имаше някой лев и плащаше на "свободолюбивите" (а може би алчните) им фенове? Без Ботев нямало Пловдив... Без Ботев нямало А Група!!! По-малоумни изказвания не бях чувал през живота си. Тези кандидати за мозъчен байпас ще кажат кой кога и къде ще го има!!! А група играе вече трети кръг без тях... е и? По-интересно първенство не сме гледали от години. Поне всички са еднакво слаби. Градския транспорт на Пловдив също върви. Хората ходят на работа, пазаруват, а Ботев го няма, как така? Имам молба към всички останали фенове: не им обръщайте внимание. С това само ги държите живи, а те отдавна са продали душите си. За мъртъвци или добро или нищо... а за АФДто и неговите фенове, добра дума нямам.

От както се помня винаги на 6 януари и на 2 юни сме ходили и сме поставяли венци и цветя, както от клуба, така и от феновете. От няколко години почнахме и да си почитаме рождения ден и винаги сме го отбелязвали по някакъв начин, това че тази година беше по-организирано и масово е още една стъпка в отвърждаването на тази традиция.

Че паданието на Българския футбол съвпадна с падението на Ботев е ФАКТ. Не казвам, че е така, защото Ботев е зле. Но БОТЕВ като един типичен и традиционен представител на българския футбол е реален и най-виден показател за случващото се в страната.

А как може да молиш другите да не ни обръщат внимание, като ти самия постоянно го правиш, хахахах?! Поне бъдете искренни със самите себе си и не се борете срещу собствените ви инстикти и идеали.
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

Боксъорът
Контакти:

Мнениеот Боксъорът » 13 мар 2010 13:36

silverbg написа:Първо, тая статия е предимно за Христолов. Второ, изнесена е в медия, аз лично журналиста не го знам кой е, но предполагам, че е ботевист. ТРЕТО и най-важно, в нея няма нищо както за клуба Локо Пд, така и за феновете му (като изключим часта за Сандокана, която незнам дали е верна, но е абсолютен факт че хората го разпознават за ваш фен).

Така че кво сте ревнали за последното изречение, КОЕТО Е ЗА ХРИСТОЛОВ и си е факт. Поредната дребнавост от ваша страна или по-скоро добро оправдание да зачекнете любимата си тема, а тя несамнено е БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!

Silver bg, дааааа аз несъмнено живея за да мразя Ботев нали?! :lol: :lol: Ти въобще знаеш ли на кой свят си от вчерашното напиване по случай рожденния ви ден? Не ме интересува вашият клуб,но не искам само да ми се правите на велики,защото изглеждате просто жалки ;). Пожелавам ви успех да се върнете там,където ви е мястото. Останалото всичко си зависи от вас. После пишете,че ние сме комплексари! Като съм такъв комплексар,я виж дали имам и 1 пост в форума на Ботев. Аз не пиша в вашия форум,но много от вас пишат в нашия. После кой избивал комплекси.... смешни сте ми направо! :twisted:

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 13 мар 2010 13:39

Ми виж кви теми има във форума ви, как да не пише човек.

А че сме велики спор няма... :)

Боксъорът
Контакти:

Мнениеот Боксъорът » 13 мар 2010 13:45

silverbg написа:Ми виж кви теми има във форума ви, как да не пише човек.

Велики сте бе,ама на приказки :) :) :) . Като сте толкова велики,защо толкова време сте под Митково робство? :mrgreen:

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 13 мар 2010 14:13

silverbg написа:Ми виж кви теми има във форума ви, как да не пише човек.

Тази тема е резултат от една друга,във вашия форум /който чета редовно/ ;) По-точно от една статия постната там.Имам доста приятели ботевисти,някои от тях даже виждам ,че са писали тук .Съжалявам,ако съм ги засегнал,но с тях на маса сме говорили за тези неща и сме наричали нещата с истинските им имена,без заучени патетични и високопарни фрази.И съм убеден в това,което казвам - никой от нас,от Локомотив Пловдив,не е виновен за това,което се случва с Ботев Пловдив.Автора на тази статия "търси под вола теле".Тъпо,все едно да обвиниме канарите,за това,което Галя Топалова стори с нас и да пишем,че носила жълто-черно шалче /тя не че не беше с такова шалче,ама то беше на Миньор Пк ;) /
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 13 мар 2010 14:20

Поради адски много обстоятелства:

- положението в България - беззаконие, щуробаджинащина - дълги години Селския нарашува сумати закони, трупа дългове, не плаща заплати, лагери и т.н. и няма кой да му каже нищо. Трябваше да бием тъпана адски силно та някой да ни обърне внимание.

- положението в българския футбол - Селския е само един от големите проблеми, верно най-големия за нас. Без ясен проект за развитието футбола в последните 15 години се развива абсолютно хаотично, средство за пране на пари, за изява на разни мутри и т.н. Няма сериозни фирми, които да наливат пари. Няма желаещи да развиват спорта.

- финансовото положение в Пловдив - града с годините все повече изостава, почти няма сериозни бизнесмени. Да напомня, че и вие сменихте сумата президенти, но нито един пловдивчанин.

- Самия Селския - да не се лъжем оказа се много сериозен противник. Селски хитрец забогатял поради обстоятелства, а не с труд. Най-важното е, че няма какво да губи, няма срам. Ботев му върши страхотна работа, защото заради него е постоянно в медиите, така се смята за важен. Не му пука за репутация, алчен, в повечето случаи с абсолютно нелогични действия. Той просто няма база за сравнение с който и да е друг президент в България. С много класи над всички останали олигофрени.

- естествено и ние самите имаме вина - на няколко пъти през годините мислихме, че нещата ще се оправят "со кротце", поради това че в клуба работиха хора като Ясен Петров (докато още го уважавахме), Коцето Видолов, Бакалов и не започнахме по-решителни действия още тогава. Това няма нищо общо с разни 500лв. и тем подобни глупости, които някой се опитват да лансират. Просто в онези времена все още имахме надежда Селския да се вразуми и да продаде клуба. Но да отбележа, че недоволство и действия винаги си е имало, не по различни от тези, който вие бяхте предприели срещу Галка или говедата срещу Батков. После когато нещата станаха "и со малко кютек" и вече имаше виден резултат се подлъгахме по случките с Гергов, с Кръстева.

Най-важен е именно Селския - никой друг отбор в България не се е изправял със субект като този, затова и някой да ни поучава и да ни дава акъл си е направо смешно.

модераторе, абсолютно съм съгласен с теб, че Локо Пд не ни е виновен, ама и не смятам, че автора на статията е искал да каже това. Пак казвам, че никъде не е споменат Локо Пд като клуб или като общество от фенове.

Боксъорът
Контакти:

Мнениеот Боксъорът » 13 мар 2010 14:33

silverbg написа:Поради адски много обстоятелства:

- положението в България - беззаконие, щуробаджинащина - дълги години Селския нарашува сумати закони, трупа дългове, не плаща заплати, лагери и т.н. и няма кой да му каже нищо. Трябваше да бием тъпана адски силно та някой да ни обърне внимание.

- положението в българския футбол - Селския е само един от големите проблеми, верно най-големия за нас. Без ясен проект за развитието футбола в последните 15 години се развива абсолютно хаотично, средство за пране на пари, за изява на разни мутри и т.н. Няма сериозни фирми, които да наливат пари. Няма желаещи да развиват спорта.

- финансовото положение в Пловдив - града с годините все повече изостава, почти няма сериозни бизнесмени. Да напомня, че и вие сменихте сумата президенти, но нито един пловдивчанин.

- Самия Селския - да не се лъжем оказа се много сериозен противник. Селски хитрец забогатял поради обстоятелства, а не с труд. Най-важното е, че няма какво да губи, няма срам. Ботев му върши страхотна работа, защото заради него е постоянно в медиите, така се смята за важен. Не му пука за репутация, алчен, в повечето случаи с абсолютно нелогични действия. Той просто няма база за сравнение с който и да е друг президент в България. С много класи над всички останали олигофрени.

- естествено и ние самите имаме вина - на няколко пъти през годините мислихме, че нещата ще се оправят "со кротце", поради това че в клуба работиха хора като Ясен Петров (докато още го уважавахме), Коцето Видолов, Бакалов и не започнахме по-решителни действия още тогава. Това няма нищо общо с разни 500лв. и тем подобни глупости, които някой се опитват да лансират. Просто в онези времена все още имахме надежда Селския да се вразуми и да продаде клуба. Но да отбележа, че недоволство и действия винаги си е имало, не по различни от тези, който вие бяхте предприели срещу Галка или говедата срещу Батков. После когато нещата станаха "и со малко кютек" и вече имаше виден резултат се подлъгахме по случките с Гергов, с Кръстева.

Най-важен е именно Селския - никой друг отбор в България не се е изправял със субект като този, затова и някой да ни поучава и да ни дава акъл си е направо смешно.

модераторе, абсолютно съм съгласен с теб, че Локо Пд не ни е виновен, ама и не смятам, че автора на статията е искал да каже това. Пак казвам, че никъде не е споменат Локо Пд като клуб или като общество от фенове.

мноого ама много добре написано,очарован съм! Евала ти правя и съм съгласен с абсолютно всичко,което каза.

Върни се в “Локо Пловдив”