Бербатов напуска националния след квалификациите!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

СинТерор
Контакти:

Re: Бербатов напуска националния след квалификациите!

Мнениеот СинТерор » 14 окт 2008 22:34

Lyubooo написа:това наистина е статия в сти дон-чо балон-чо пфуу, или си играе

Абе на вас колко пъти да ви се казва, че това не е от *** :lol:

Потребителски аватар
cskathebest

Мнениеот cskathebest » 14 окт 2008 22:44

Ako se mahne ot BG zaedno sys semeistvoto mu 6te se po4uvstva mnogo dobre 4oveka!To v Bulgaria normalni hora ne ostanaha.NAbludavame pylna degradaciq ne samo na futbola, no i na cqlata dyrjava.FAKT e 4e vsi4ko vyrvi nadolu v tazi izmislena dyrjava, s izmisleni politici i folk zvezdi.Az sym se mahnal predi 3 godini ot BG i sega samo se prismivam na prostotiqta koqto davat po TV.Evala Berbo!!Velik si no tazi dyrjava ne te zaslujava!
CSKA CSKA CSKA CSKA CSKA

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 14 окт 2008 22:45

msm написа:
KellyB написа:Какво е направил за България това глезено хлапе? Нека вкарва голове като Лечков, спасява дузпи като Михайлов - при това във важни мачове! Нека тогава да говори!!!

Това важи за целия ни Нац.отбор, а не само за Бербатов. Кажете ми един от национала, който да е изнесъл на гърба си някой важен мач и тогава упреквайте само Бербатов.Не може един футболист да е цял отбор. Не може 10 футболисти да се защитават, а само един да се упреква ,че не е отбелязал гол. Футболът е колективна игра и резултатът зависи от всичките 11.

Не говорете за тая флирца бе ми Мартин не потопили Романците за 2 мин с 2 гола не изнесели тогава той мача или тая дъскорезница...Бербатов може да играе само покрай него като има футболисти който да му правят играта и да го извеждат на готово...
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

Потребителски аватар
cskathebest

Мнениеот cskathebest » 14 окт 2008 22:50

Не говорете за тая флирца бе ми Мартин не потопили Романците за 2 мин с 2 гола не изнесели тогава той мача или тая дъскорезница...Бербатов може да играе само покрай него като има футболисти който да му правят играта и да го извеждат на готово...[/quote]
Prost si kato na agneto maika mu!!!Ni6to 4udno 4e si Govedo!
CSKA CSKA CSKA CSKA CSKA

Vratarchety
Контакти:

Мнениеот Vratarchety » 14 окт 2008 22:58

Ейся ще ви изкажа най-точното мнение ,което може да се даде. Не отричам ,че Бербатов е добър футболист. Показва го само ,че в Англия.Там той се бори всячески за титулярно място и му казвам евала. Харесвах го в националния до преди 2,3 години ,когато беше футболист на Байер Леверкузен. Тогава той се бореше , шпагати , повеждаше отбора. Сега Бербатов не е за националния - причини . 1. - Изчерпан е за националния ! 2.Сигурно е титулярното му място - и 3 автогола да си вкара - другия мач пак е титуляр - ИМа ли смисъл да се бори ?!? ! , 3 - Стана много надменен - преди си признаваше грешките - а сега тръгва да казва за самокритици и който може да отиде да играе на негово място ! , 4-много литна из космоса ! Не ме разбирайте погрешно , че Бербатов е слаб - един от най-добрите в света е ама само в клубния си отбор , за националния е изчерпан футболист . Така ,че според мене трябва си замине . От 2 години е в застой с националния = на преминаването му в Тотнъм = на много пари от мачовете + заплата.

Потребителски аватар
klamer4o
Контакти:

Мнениеот klamer4o » 14 окт 2008 23:20

В тема спирт, опърдян мач или ШОК го чете тва :roll:

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 15 окт 2008 00:32

athom написа:Има един тънък момент, че той не може сам да бие противниците ни. ....
Бербатов реално до сега е играл само 2 мача с читав треньор в национала ...

Ето тези две неща не бива да забравяте, като става въпрос за Бербатов. Не разбирам защо само плюят Бербо, а никой не пита какво прави Пламен Марков начело на отбора?!?! Веднъж вече беше национален селекционер - някой помни ли две смислени атаки на отбора ни от онова време? Същото беше и при Стоичков, и при Младенов... Кога най-сетне ще назначат някой смислен треньор? Или Марков като издъни тия квалификации с няколко стратегически хикса с Грузия, Кипър и Черна Гора ще се върне пак Ицито за следващия квалификационен цикъл???

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 15 окт 2008 00:37

СинТерор написа:
Митко към съотборниците си: "Избутвам квалификациите и баста!"

Мегазвездата на българския спорт Димитър Бербатов е заминал днес бесен за Грузия, разкриха негови близки и съотборници. Митко бил толкова бесен от случващото се на негов гръб, че след като се запознал и с мнението на Йордан Лечков, направо отсякъл: "Избутвам и тези квалификации и баста, писна ми. Щом аз съм винавен за всичко да се оправят тогава без мен". Юношата на Пирин е подложен на неистова атака от страна на ръководните фактори на БФС, които се опитват да трупат управленски имидж на гърба на благоевградчанина. В неделя вечерта Бербатов бил попитан в прав текст от президента Борислав Михайлов защо, като е обиден на българските журналисти си го изкарва на националния отбор. Митко подивял от този въпрос и напуснал преждевременно вечерята.Вицето на Боби - Йордан Лечков, днес пък почти в прав текст обвини Бербо, че симулира, когато играе за държавния тим. Неслучайно звездата изригна на летището: "Който има да ми казва нещо и е мъж, да ми го каже в очите".
Деветката на Юнайтед обмислял тотална раздяла с България. Митко планира догодина сватба с Хубавата Елена, заради което се оглежда за още една къща в Манчестър. Там ще премести майка си, баща си, брат си и съпругата на последния и ще сведе до минимум контактите си с българи. Той бил обиден и от това, че наши сънародници раздухали в английските медии историята с баща му отпреди 30 години, когато Иван Бербатов влезе в затвора. "Не искам да се правя на Стоичков, ама ме принуждават да заеба всичко и да се махна от тук. Това българите сме наистина гадно племе", заявил разочарован на аерогара София Митко. Догодина той става на 28 години и, ако не се класираме за световното Бербатов преценил, че е най-добре да се концентрира в Юнайтед. "напук на това, което се пише у нас, там поне ме уважават", отсякъл Мистър 30 милиона паунда.

Несериозна клюк която дори не заслужава коментар
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Потребителски аватар
TEKSAS

Мнениеот TEKSAS » 15 окт 2008 00:41

АМ че то като гледам само лефскарите го плюят никои друг.Просто ко да кажа даите бижутера или Гонзо или Г.Христов на негово място и тогава на лефскарченцата няма да им е виновен деветката а тясната врата

Върни се в “Футбол - Свят”