На крива левскарска ракета, космосът и пречи!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

левскар07
Контакти:

Re: На крива левскарска ракета, космосът и пречи!

Мнениеот левскар07 » 25 фев 2010 22:01

bigbonusprize написа:
viroglav написа:Месечен баланс на ПФК Левски , връчен на Бареков от Батков за по голяма идентичност в интервюто им побликувано в http://www.bnews.bg/article-6241 ... И какво да видя като го спрях на пауза , за да разгледам по добре месечните разходи на ПФК Левски. В графа разходи - 15 000 лева направен разход за фенове. 15 000 лева за Гугутката , най - големия фен на ПФК Левски. Е , кои по точно фенове да се изправят срещу Батков ? Че то и феновете им на ПФК Левски са агенти и доносници. 8-)

нЕЩАСТНИКО, от 1961 год. съм левскар. През 1966 год. Добруджа влиза в А група, първи мач есента с цска. +Заболява" ме стомаха в 10.00 /тогава и в събота учехме/, учителката ме освобождава, бегом до гарата, влака е в 10.20. На стадион "Дружба" в тогава Толбухин Д-жа бие с 1:0,оцелява със спасена и след повторно изпълнение дузпа за цска. И знаеш ли, че каквито емиции съм изживявал, ти и триста години да живееш, няма да ти се случи това. Ако са живи, питай на баща ти бащата и него самия, какво е било да гледаш наживо футбол сред 50-60-70 000 /хиляди/ души. Да пропътуваш стотици км в едната и още толкова в другата посоки. Да се качиш на влака "Албена" в 21.00 часа с 8.00лв. билетче в купето с трима приятели, 2-та армейци, с литър зеленка /зе тебе-мента/и тесте карти, в около 2.30 ч. на Горна си купиш гореща баница. В 7.20 пристигнеш на гара Сф, в тоалетната си измиеш гурлясалите очи, закусиш шкембе чорба, и питаш за тролея за центъра, после позяпаме витрините, и когато трябва на стадион "В.Левски". И там, питай за там бащата на баща си.
И т.н. и стотици пъти т.н.
Боли ме пъпа, че батков е бил агент, и г.марков. Техни проблеми. А кой не е агент, от така наречените собственици на ф. клубове.
Но ти мишчо, мен не пипай. Тънък си, за да си ги мерим.
П.П. Впрочем, защо ми замирисваш на ...погледни в огледалото и виж се.

Потребителски аватар
julian_kondrad
Контакти:

Мнениеот julian_kondrad » 27 фев 2010 07:32

[//quote]

нЕЩАСТНИКО, от 1961 год. съм левскар. През 1966 год. Добруджа влиза в А група, първи мач есента с цска. +Заболява" ме стомаха в 10.00 /тогава и в събота учехме/, учителката ме освобождава, бегом до гарата, влака е в 10.20. На стадион "Дружба" в тогава Толбухин Д-жа бие с 1:0,оцелява със спасена и след повторно изпълнение дузпа за цска. И знаеш ли, че каквито емиции съм изживявал, ти и триста години да живееш, няма да ти се случи това. Ако са живи, питай на баща ти бащата и него самия, какво е било да гледаш наживо футбол сред 50-60-70 000 /хиляди/ души. Да пропътуваш стотици км в едната и още толкова в другата посоки. Да се качиш на влака "Албена" в 21.00 часа с 8.00лв. билетче в купето с трима приятели, 2-та армейци, с литър зеленка /зе тебе-мента/и тесте карти, в около 2.30 ч. на Горна си купиш гореща баница. В 7.20 пристигнеш на гара Сф, в тоалетната си измиеш гурлясалите очи, закусиш шкембе чорба, и питаш за тролея за центъра, после позяпаме витрините, и когато трябва на стадион "В.Левски". И там, питай за там бащата на баща си.
И т.н. и стотици пъти т.н.
Боли ме пъпа, че батков е бил агент, и г.марков. Техни проблеми. А кой не е агент, от така наречените собственици на ф. клубове.
Но ти мишчо, мен не пипай. Тънък си, за да си ги мерим.
П.П. Впрочем, защо ми замирисваш на ...погледни в огледалото и виж се.[/quote]

Поклон човеко
Няма недостатък в този живот,който да не може да бъде превърнат в преимущество.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 27 фев 2010 12:50

honda написа:... Аз част от службата си съм изкарал в легендарното поделение 24160 - гр Харманли( известно и като черния полк). Където бяхме около 1200 срочнослужещи всеки сам може да си отговори дали ВКР-то(доколкото си спомням беше капитан) може да " проведе приятелски и задушевен разговор" с всеки войник.

Господин Honda, и аз съм изкарал част от службата си в поделение 24160. Малко след като Тодор Батков е отбивал воинския си дълг. Може би се познаваме. Позволявам си едно уточнение. В полка имаше и втори служител на ВКР - старшина школник. С останалото съм напълно съгласен.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 27 фев 2010 13:18

Живко6461 написа:
honda написа:... Аз част от службата си съм изкарал в легендарното поделение 24160 - гр Харманли( известно и като черния полк). Където бяхме около 1200 срочнослужещи всеки сам може да си отговори дали ВКР-то(доколкото си спомням беше капитан) може да " проведе приятелски и задушевен разговор" с всеки войник.

Господин Honda, и аз съм изкарал част от службата си в поделение 24160. Малко след като Тодор Батков е отбивал воинския си дълг. Може би се познаваме. Позволявам си едно уточнение. В полка имаше и втори служител на ВКР - старшина школник. С останалото съм напълно съгласен.

Станахме трима пребивавали в 24160
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 фев 2010 16:07

Old_death написа:
Но за едно ще се съглася с Батков, тогава никой не те питаше, а и не се приемаше за нещо ненормално да служиш във ВКР. Дори беше престижно защото бяха малко на брой и си имаха доста привилегии.

Бъркаш се.Във всяко поделение имаше щатен офижер на служба във ВКР.И в нашето имаше един капитан.Той привикваше всички новобранци на задушевен разговор,в който най-накрая ставаше въпрос дали войника иска да слухти между наборите си за противодържавни и противопартийни приказки.По това време тия неща бяха едно и също.Никой не те караше на сила.И аз съм викан на такъв разговор,но се направих,че не разбрах за какво става въпрос.В тия среди не се влизаше насила,освен ако нямаше с какво да те рекетират(криминално досие или нещо от тоя род)!

Аз,пък,бях в ШЗО-то в Шумен и даже не знам кой е бил ВКР-то.И никой не ме е викал на задушевни разговори!
"...В тия среди не се влизаше насила,освен ако нямаше с какво да те рекетират(криминално досие или нещо от тоя род)!..."
Дрън-дрън!Според теб,в тия среди(в редиците на ВКР(ДС,пак според теб)),са "вкарвали" криминални типове(с криминални досиета) след "лека доза рекет".Ще падна направо! :? :? :?

Върни се в “Левски”