metodito написа:...А спортните журналисти в БНТ са най-добрите...
Много свежо чувство за хумор!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
metodito написа:...А спортните журналисти в БНТ са най-добрите...
South_Park написа:добре БНТ не си струва , съгласен съм , а Бехар ТВ(БТВ) струва ли си - 8 часса турски сериали на ден , промиващи мозъците на "хората" с цел да се издокарат колко са добри и толерантни и да ги приемат в ЕС , след турските сериали , следва чалго-просташко предаване на плешивия наркоман , в който поповете се усмиват и се представят като пияници и прошляци (странно не съм забелязал да се представя ходжа по този начин) ,кани се Ахмед Доган и се казва "По-хуваво в Кърджали да се говори на турски , отколкото Атака да влезе в парламента" , представя се Райна Княгиня като "Райна Стюардеса" , раздават се Ферарита и Хамъри с лека ръка , вместо да се помогне на някой нуждаещ, също на Коледа въпросната ТВ ,винаги започва с ПАПАТА(откога сме католици) , а наскоро и със Св.Валентин(????) Бтв е най-небългарската телевизия , но явно и вие сте такива щом я харесвате
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
AnalBreaker написа:Така си е. И аз съм го забелязъл отдавна. Вчера тоя Никито Ибришимов как се вживяваше в коментара на БордърКроса сякаш коментираше мач между Иран и Мексико от СП.
metodito написа:....
БНТ ако изчезне утре, БТВ и про(ста)бг ще ги настигнат след 50 години. Това е една от малкото реално обществени медии в България.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта