Как трябва да изглежда ЦСКА пролетта !
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Как трябва да изглежда ЦСКА пролетта !
Абе, при "балоните" излезе информация, че Андоне ще гони Галчев, въпреки, че тази медия не е надежден източник, определено започвам да се притеснявам... 

[quote="ЕМИЛ"]Караджов
Виданов....Котев........Митрески.....................Минев
Петре...........К.Янев.........Морозс...................Ив.Стоянов
Маркиньос
с този състав и от Първа атомна ще паднат
Чавдаров
Стоянов-Митревски-Попов-Минев
Петре-Маркиньос-Галчев-Стоянов
Делев-Платини
Виданов....Котев........Митрески.....................Минев
Петре...........К.Янев.........Морозс...................Ив.Стоянов
Маркиньос
с този състав и от Първа атомна ще паднат
Чавдаров
Стоянов-Митревски-Попов-Минев
Петре-Маркиньос-Галчев-Стоянов
Делев-Платини
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Гуу написа:Абе, при "балоните" излезе информация, че Андоне ще гони Галчев, въпреки, че тази медия не е надежден източник, определено започвам да се притеснявам...
аз четох че Д.Илиев щял да си го вращат на локото за сметка на Муши
Гуу написа:Абе, при "балоните" излезе информация, че Андоне ще гони Галчев, въпреки, че тази медия не е надежден източник, определено започвам да се притеснявам...
ами в novsport.com излезе интервю с шефа на Пирин, който казва друго, а именно, че ЦСКА ще разчита на Галчев
Обаче..........кофти В. Илиев подписал с румънци. Продаваме И. Иванов и остава Котев и Попов като варианти, с Митрески. Тъча пък в Славия щял да ходи - да им е честит

k_oleto написа:Гуу написа:Абе, при "балоните" излезе информация, че Андоне ще гони Галчев, въпреки, че тази медия не е надежден източник, определено започвам да се притеснявам...
ами в novsport.com излезе интервю с шефа на Пирин, който казва друго, а именно, че ЦСКА ще разчита на Галчев
Обаче..........кофти В. Илиев подписал с румънци. Продаваме И. Иванов и остава Котев и Попов като варианти, с Митрески. Тъча пък в Славия щял да ходи - да им е честит
Апостол Попов е много по-добрият вариант. Още си спомням какви чудесни мачове изигра в края на миналия полусезон. Не мисля, че Кирчо Котев има какво повече да даде на ЦСКА, определено съм убеден, че усилено ще му бъде търсен отбор.
------------------------------------------------------Караджов------------------------------------------------------
Тодоров/Минев- ---------------- Митрески --------------------------- Попов/Котев -----------------------Стоянов
------------------------------------------------ Коста Янев----------------------------------------------------------
Петре ------------------------------ Панку ------------- Маркинъос --------------------------- Стоянов---------------
-------------------------------------------------Платини/Гранден----------------------------------------------------
Тодоров/Минев- ---------------- Митрески --------------------------- Попов/Котев -----------------------Стоянов
------------------------------------------------ Коста Янев----------------------------------------------------------
Петре ------------------------------ Панку ------------- Маркинъос --------------------------- Стоянов---------------
-------------------------------------------------Платини/Гранден----------------------------------------------------

Като шампион трябва да изглежда. 

- Cherven_poboinik
- Контакти:
Гранден също ми остава мъгла .. много шум се вдигна контузи се и не може да се разбере що за стока е ... Дано не почнем като миналата година - Огромни очаквания и след първия мач да се изложим .. Дано Андоне си разбира от работата ... 

[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]
Хора изумявате ме. Какви са тия състави ала Любо Пенев. Наби ще играем по нападателно. Как може да слагате Тошко Янчев и Морозс като халфове.
На вратата е мисля, че е ясно, че ще е Чавдаров
Защитата аз поне я виждам така след като Валентин Илиев няма да се връща.
Минев---------Митрески----------Попов----------Трифонов/Коцето Стоянов
След последните трансфери трябва да играем без дефанзивен халф
Петре------Галчев------Коста Янев-----Иван Стоянов / Делев
В нападение поне аз се колебая, но все пак мисля, че ще се заложи на
------------------------------Панку------------------------------------------------
----------------------------Платини-----------------------------------------------
На вратата е мисля, че е ясно, че ще е Чавдаров
Защитата аз поне я виждам така след като Валентин Илиев няма да се връща.
Минев---------Митрески----------Попов----------Трифонов/Коцето Стоянов
След последните трансфери трябва да играем без дефанзивен халф
Петре------Галчев------Коста Янев-----Иван Стоянов / Делев
В нападение поне аз се колебая, но все пак мисля, че ще се заложи на
------------------------------Панку------------------------------------------------
----------------------------Платини-----------------------------------------------
[center]
[/center]

Караджов
К.Стоянов---------Попов---------Митревски---------Минев
Петре----------Галчев---------Янчев---------И.Стоянов
-----------Панку----------Платини
Гранде ще е огромен провал ...
К.Стоянов---------Попов---------Митревски---------Минев
Петре----------Галчев---------Янчев---------И.Стоянов
-----------Панку----------Платини
Гранде ще е огромен провал ...