Стига сте обсъждали Бербатов.
На всички ни се иска да е голмайстор,да печели купи и отличия но явно няма да стане.
Върхът в кариерата му бяха годините в Тотнъм и може би миналата в Юнайтед.Много жалко защото имаШЕ(малко не ми се иска да го казвам) възможност да стане ако не по велик от Стоичков(Едва ли може да го стигне някой) поне да се изравни с него,но явно не трябва само да имаш голям талант(може би и да е по голям от на Стоичков) а и нещо повече,нещо специално да си роден за това така да се каже..
В момента в Юнайтед по добре играе може би само Рууни от него,но да не забравяме че той прави НАЙ-СИЛНИЯТ СИ СЕЗОН В КАРИЕРАТА..просто головете му липсват нищо друго трябва да се замисли върху това да стреля повече,но ми се струва че просто е загубил бързина..
Така че не съм на мнение че е провал,просто ме е яд за това което можеше да стане(надявам се и още може)..Въпреки че постигна МНОГО..
Гари Линекер: Бербатов трудно ще върне доверието от пейката.
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Гари Линекер: Бербатов трудно ще върне доверието от пейката.
blue avalanche написа:1.Тъй като явно не схващаш,ще го кажа направо.НЕ сравнявам Бербатов с легенди,защото той НЕ може да се сравни с нито един от тях.Точно това искам да покажа.Бербатов не е бил,не е и никога няма да бъде "легенда"!
2.Торес НЕ предпочете парите на Ман Сити и предподписа с Ливърпул.Недвед НЕ избяга от потъналия в Серия Б Ювентус.
3.Да,за съм от Левски и по твоята логика би трябвало да плюя и М.Петров,Ст.Петров...Можеш ли да цитираш мой коментар за тези двамата,в който ги ругая?М/у впрочем Бербатов не е вкарвал гол на Левски,защо да го мразя(даже мисля,че се спъна в тревата на 5 метра от голлинията).Колко ЦЕСЕКАРИ имаше,които го МРАЗЕХА в този момент?
Какъв ли е "ника" на Линекер?Сигурно е нещо "синьо".Няма друг начин.
"Значи си фен на максимата "По-добре пръв на село, отколкото последен в града!"
И Цезар е бил привърженик на тази максима.Имаш нещо против Цезар ли?
Какво против да имам Цезар?Ти как го виждаш това?

И колкото и да въртиш фактите са си факти!Торес предпочете (по твоята логика) парите на Ливърпул.Недвед [offtopic]ИЗБЯГА[/offtopic]( и колкото и да го отричаш няма да изчезне от историята) и предпочете парите на Юве.Както преди това беше избягъл заради пари от Спарта Прага, а преди това от Дукла Прага.
Тоти е малко на принципа : "Всички го искат и всеки вика на другият - ВЗЕМИ го ти.
Кристиано Занети?Човекът - 100 клуба?Или Хавиер Санети, който също не напуска Банфилд заради пари.МНОГО СЛАБ ДОВОД.
"Money Makes the World Go Round." - Taя максима чувал ли си я?Не я е казал някой от ранга на Цезар, но е доста точна.
Бате, точно ти беше един от хората, които оплюваха Стенли, като се направи на примадона и беше в слаба фоема.Ай не си криви душата.
Боли ме да ти не казвам кое, дали Бербатов ще го сравняват с Барези или не.А и не искам.Защото за мен Барези, Малдини, Гигс, Скоулс и всички такива не значат [offtopic]НИЩО[/offtopic].А това, че постоянно привеждаш постиженията на тези хора за да го сравниш с тях значи точно едно нещо - или е толкова добър, колкото тях или е максимум едно стъпало под тях.И колкото и да го преиначаваш си е так.

А това, че си от Левски просто доказва тезата ми.Нищо друго.
Това, че Линекер е подритвал топката във вратата, не значи че не може да се изказва неподготвен.
И ПАК КАЗВАМ.МОЖЕ ДА НЕ Е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ФУТБОЛИСТ, НО НЕ Е И ТОЛКОВА СЛАБ, КОЛКОТО ГО ИЗКАРВАТЕ. МЯСТОТО МУ Е ТАМ, КЪДЕТО Е.ПРИ ГОЛЕМИТЕ.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
- blue avalanche
- Контакти:
Vojdek написа:blue avalanche написа:1.Тъй като явно не схващаш,ще го кажа направо.НЕ сравнявам Бербатов с легенди,защото той НЕ може да се сравни с нито един от тях.Точно това искам да покажа.Бербатов не е бил,не е и никога няма да бъде "легенда"!
2.Торес НЕ предпочете парите на Ман Сити и предподписа с Ливърпул.Недвед НЕ избяга от потъналия в Серия Б Ювентус.
3.Да,за съм от Левски и по твоята логика би трябвало да плюя и М.Петров,Ст.Петров...Можеш ли да цитираш мой коментар за тези двамата,в който ги ругая?М/у впрочем Бербатов не е вкарвал гол на Левски,защо да го мразя(даже мисля,че се спъна в тревата на 5 метра от голлинията).Колко ЦЕСЕКАРИ имаше,които го МРАЗЕХА в този момент?
Какъв ли е "ника" на Линекер?Сигурно е нещо "синьо".Няма друг начин.
"Значи си фен на максимата "По-добре пръв на село, отколкото последен в града!"
И Цезар е бил привърженик на тази максима.Имаш нещо против Цезар ли?
Какво против да имам Цезар?Ти как го виждаш това?Малко ни делят има няма 2000 години?Да не говорим, че като за човек провел толкова много битки в живота си, някак си не вярвам това да му е било кредото в живота.
По-скоро да го е казал/написал във връзка с някои от подчинените си или нещо подобно.
И колкото и да въртиш фактите са си факти!Торес предпочете (по твоята логика) парите на Ливърпул.Недвед [offtopic]ИЗБЯГА[/offtopic]( и колкото и да го отричаш няма да изчезне от историята) и предпочете парите на Юве.Както преди това беше избягъл заради пари от Спарта Прага, а преди това от Дукла Прага.
Тоти е малко на принципа : "Всички го искат и всеки вика на другият - ВЗЕМИ го ти.
Кристиано Занети?Човекът - 100 клуба?Или Хавиер Санети, който също не напуска Банфилд заради пари.МНОГО СЛАБ ДОВОД.
"Money Makes the World Go Round." - Taя максима чувал ли си я?Не я е казал някой от ранга на Цезар, но е доста точна.
Бате, точно ти беше един от хората, които оплюваха Стенли, като се направи на примадона и беше в слаба фоема.Ай не си криви душата.
Боли ме да ти не казвам кое, дали Бербатов ще го сравняват с Барези или не.А и не искам.Защото за мен Барези, Малдини, Гигс, Скоулс и всички такива не значат [offtopic]НИЩО[/offtopic].А това, че постоянно привеждаш постиженията на тези хора за да го сравниш с тях значи точно едно нещо - или е толкова добър, колкото тях или е максимум едно стъпало под тях.И колкото и да го преиначаваш си е так.![]()
А това, че си от Левски просто доказва тезата ми.Нищо друго.
Това, че Линекер е подритвал топката във вратата, не значи че не може да се изказва неподготвен.
И ПАК КАЗВАМ.МОЖЕ ДА НЕ Е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ФУТБОЛИСТ, НО НЕ Е И ТОЛКОВА СЛАБ, КОЛКОТО ГО ИЗКАРВАТЕ. МЯСТОТО МУ Е ТАМ, КЪДЕТО Е.ПРИ ГОЛЕМИТЕ.
От известно време ми прави впечатление,че "големите" играят на терена,а Бербатов е на пейката и се превръща в играч за печелене на време в 89-та минута.Вие в ЦСКА(още от времето на комунизма) винаги сте били на принципа,че критика=плюене и,че,който не е с нас е против нас,всички,които не ви харесват са от Левски и ви завиждат.Торес даде на Атлетико 6г. от кариерата си,214 мача,82 гола.Бербатов какво даде на Тотнъм преди да "избяга"?Санети остава 1 година повече в Банфийлд,въпреки,че го искат от Ривър Плейт и Бока Хуниорс.Така,че и в двата случая получаваш оценка "слаб".Чел си нещичко,но не си го допрочел.Малко за лиготиите на Бербатов:
"However, Berbatov, 26, said: "The fans love the club and they have been behind me ever since my first game. I appreciate them the most and I want to tell them that I am not going anywhere."
""I just want to say that I am here, I am happy here and I will help the club in any way I can."
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
England's national team ex-coach Terry Venables criticized the Bulgarian striker Dimitar Berbatov for his leaving Tottenham.
"Bulgarian strike ace Berbatov kept telling us he had a ‘dream'. Well, good for you Dimi, you had a dream with a few extra noughts added to your bank balance.
But don't you think Spurs had a dream too? Don't you think that when they bought you and helped you blossom into one of the best strikers in the world, you had a duty to reward them by helping them fulfil THEIR dream.
You got your way but your poisonous presence at the start of this season - the pouting, the brooding and the reluctance to play - has cost the club that believed in you.", writes Venables, who is a columnist in "The Sun".
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"The 27-year-old forward was dropped by Spurs boss Juande Ramos for Saturday's 2-1 home defeat to Sunderland after declaring the Bulgarian not 'focused enough' to warrant a place in the team.
Ramos' view that Berbatov's presence would 'not be good for the dressing room and the team effort' seems unlikely to change as the striker holds out for a move to Old Trafford."
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ако не можеш да си преведеш-обади се.
blue avalanche написа:От известно време ми прави впечатление,че "големите" играят на терена,а Бербатов е на пейката и се превръща в играч за печелене на време в 89-та минута.Вие в ЦСКА(още от времето на комунизма) винаги сте били на принципа,че критика=плюене и,че,който не е с нас е против нас,всички,които не ви харесват са от Левски и ви завиждат.Торес даде на Атлетико 6г. от кариерата си,214 мача,82 гола.Бербатов какво даде на Тотнъм преди да "избяга"?Санети остава 1 година повече в Банфийлд,въпреки,че го искат от Ривър Плейт и Бока Хуниорс.Така,че и в двата случая получаваш оценка "слаб".Чел си нещичко,но не си го допрочел.Малко за лиготиите на Бербатов:
E, не.Това вече преля чашашта.
Аз не съм от ЦСКА.Но продължаваш да ми затвърждаваш тезата.

И не съм и комунист.По-скоро либерал-реалист.
Казах ти да не ми обясняваш,кой на кой клуб какво е дал.Ти не.
Какво даде Фиго на Барса?Преди да отиде заради парите в Реал?
Kакво даде Зидан на ... избери си ти... преди да отиде в ... избери си ти...?
Какво даде Ибрахимович?
Кака, Шевченко, Буфон... айде да не изброявам.
Или и те не са си тръгнали за да се пробват в по-голям отбор или за повече пари?
Само за справка, няколко бг примери:
Гонзо в Рен.
Гъргоров в ЦСКА.
И въобще какво значи "даде на клуба си"???Все едно не е взел милиони заради това, че е ритал топка?
Да ти кажа само, "бизнес етика" е оксиморон.А футбола е бизнес.
Tова е все едно аз да подритвам в Славия и да дойдат от Левски или ЦСКА и да ми кажат ела при нас.Какво ли да избера?Ти какво ще избереш?
А Бербатов даде на Тотнъм:
1.102 мача 46 гола.(което като коеф. е толкова, колкото Торес)
2.30 000 000 паунда.С които, ако Бербатов беше толкова слаб и лесно-заменим играч колкото го изкарваш, щяха да си намерят и да си купят 2ма такива.

Айде стига ти толкова.Не мога повече.Ти си живееш в света на конспирациите.Всички са от ЦСКА щом не са от Левски.А пък щом защитават и Бербатов - значи са комунисти.Има ли смисъл тогава?
- blue avalanche
- Контакти:
Vojdek написа:
E, не.Това вече преля чашашта.
Аз не съм от ЦСКА.Но продължаваш да ми затвърждаваш тезата.

И не съм и комунист.По-скоро либерал-реалист.
Казах ти да не ми обясняваш,кой на кой клуб какво е дал.Ти не.
Какво даде Фиго на Барса?Преди да отиде заради парите в Реал?
Kакво даде Зидан на ... избери си ти... преди да отиде в ... избери си ти...?
Какво даде Ибрахимович?
Кака, Шевченко, Буфон... айде да не изброявам.
Или и те не са си тръгнали за да се пробват в по-голям отбор или за повече пари?
Само за справка, няколко бг примери:
Гонзо в Рен.
Гъргоров в ЦСКА.
И въобще какво значи "даде на клуба си"???Все едно не е взел милиони заради това, че е ритал топка?
Да ти кажа само, "бизнес етика" е оксиморон.А футбола е бизнес.
Tова е все едно аз да подритвам в Славия и да дойдат от Левски или ЦСКА и да ми кажат ела при нас.Какво ли да избера?Ти какво ще избереш?
А Бербатов даде на Тотнъм:
1.102 мача 46 гола.(което като коеф. е толкова, колкото Торес)
2.30 000 000 паунда.С които, ако Бербатов беше толкова слаб и лесно-заменим играч колкото го изкарваш, щяха да си намерят и да си купят 2ма такива.

Айде стига ти толкова.Не мога повече.Ти си живееш в света на конспирациите.Всички са от ЦСКА щом не са от Левски.А пък щом защитават и Бербатов - значи са комунисти.Има ли смисъл тогава?[/quote]
1.Не съм казал,че Бербатов е единствения,който си е продал "душата на дявола" за пари.АЗ ти дадох примери(Шевченко,Оуен,Макманаман и др.),така че не ми ги цитирай като аргумент.
2.По въпроса за това,което е дал на Тотнъм:ти това прочете ли го
"England's national team ex-coach Terry Venables criticized the Bulgarian striker Dimitar Berbatov for his leaving Tottenham.
"Bulgarian strike ace Berbatov kept telling us he had a ‘dream'. Well, good for you Dimi, you had a dream with a few extra noughts added to your bank balance.
But don't you think Spurs had a dream too? Don't you think that when they bought you and helped you blossom into one of the best strikers in the world, you had a duty to reward them by helping them fulfil THEIR dream.
You got your way but your poisonous presence at the start of this season - the pouting, the brooding and the reluctance to play - has cost the club that believed in you.", writes Venables, who is a columnist in "The Sun"."
Ако имаш проблем с превода от английски,само кажи,ще ти го преведа.
Буфон казваш.Когато отборът му беше изхвърлен от Серия А и заплатата му беше намалена,той не можеше ли да отиде при "чичко паричко"?Или него никой не го иска,сигурно,защото е слабак?Жуниньо защо игра 8г. за Лион?Сигурно никой не го е искал,щото е бездарник.
3."30 000 000 паунда.С които, ако Бербатов беше толкова слаб и лесно-заменим играч колкото го изкарваш, щяха да си намерят и да си купят 2ма такива."Вече съжаляват,че не са го направили.За твое сведение,Руни беше купен от Евертън за 25.6 млн. лири,сравнен с 31млн. лири за Бербатов.
4."Всички са от ЦСКА щом не са от Левски.А пък щом защитават и Бербатов - значи са комунисти."
Кой първи подхвана темата,че щом съм от Левски,най-нормалното нещо е да "мразя" и"завиждам" на цесекаря Бербатов?
- papi-chulio-7
- Контакти:
aloha^guy написа:Ами нормално за тази форма - ще си остане на пейкатаПък и на мене ми харесва играта без него ,защото е бърза и динамична - ЛИЧНО И СУБЕКТИВНО мнение ! По-добре да вземат Рибери - тогава ще сме машина
Абе ти чел ли си какво е казал Руни за Бербатов,че когато той на терена играта е спокойна ,видял ли си как играят заедно.К`ви сте хора против сънародника ни т`ва неможа да разбера.
- blue avalanche
- Контакти:
papi-chulio-7 написа:aloha^guy написа:Ами нормално за тази форма - ще си остане на пейкатаПък и на мене ми харесва играта без него ,защото е бърза и динамична - ЛИЧНО И СУБЕКТИВНО мнение ! По-добре да вземат Рибери - тогава ще сме машина
Абе ти чел ли си какво е казал Руни за Бербатов,че когато той на терена играта е спокойна ,видял ли си как играят заедно.К`ви сте хора против сънародника ни т`ва неможа да разбера.
А ти видя ли ги как играят без него?
A ти не го мразиш, а?
Видяхме ги всички как играят "без него".Ама и Роналдо не игра в тоя мач.И Фърдинанд и Видич.И Тевез, ако трябва да сме точни.
Което да не би да значи, че са по-добър отбор без тях?
Различни мачове - различна тактика.Ако не си го схванал още - по-добре не се обаждай.
Я кажи Бербатов да не ти е взимал парите като си бил малък?
Видяхме ги всички как играят "без него".Ама и Роналдо не игра в тоя мач.И Фърдинанд и Видич.И Тевез, ако трябва да сме точни.
Което да не би да значи, че са по-добър отбор без тях?
Различни мачове - различна тактика.Ако не си го схванал още - по-добре не се обаждай.
Я кажи Бербатов да не ти е взимал парите като си бил малък?

Нали ми даваше пример с великия Роби Кийн, как се върнал в Тотнъм, защото видял, че няма да се справи в Пуул
Смешник! Сега даже и в Тотнъм не го щат "Капитанът на Тотнъм Роби Кийн ще премине в Селтик като преотстъпен до края на настоящия сезон, след като мине медицински прегледи на Паркхед. 29-годишният Роби Кийн изгуби титулярното си място в Тотнъм под ръководството на Хари Реднап и с преминаването си в шотландския гранд разчита да играе редовно и може би да се завърне на Уайт Харт Лейн през лятото." Видях колко разбираш от футбол, у теб говори само омразата!

Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
- blue avalanche
- Контакти:
Btovfan80 написа:Нали ми даваше пример с великия Роби Кийн, как се върнал в Тотнъм, защото видял, че няма да се справи в ПуулСмешник! Сега даже и в Тотнъм не го щат "Капитанът на Тотнъм Роби Кийн ще премине в Селтик като преотстъпен до края на настоящия сезон, след като мине медицински прегледи на Паркхед. 29-годишният Роби Кийн изгуби титулярното си място в Тотнъм под ръководството на Хари Реднап и с преминаването си в шотландския гранд разчита да играе редовно и може би да се завърне на Уайт Харт Лейн през лятото." Видях колко разбираш от футбол, у теб говори само омразата!
Как мога да мразя някого,който ми е безразличен?Май някой хора не могат да проумеят как може да има хора в света,които да не припадат в екстаз от "гениалните хрумвания" на Барби.Р.Кийн си тръгва от Тотнъм през парадния вход,Бербатов беше махнат(продаден),за да не трови атмосферата в отбора с неговите цупотения и лиготии през целия трансферен прозорец.Чак ли си,СМЕШНИК?