Сайтът на Берое: Иво Иванов има договор до 2011 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Сайтът на Берое: Иво Иванов има договор до 2011 г.

Мнениеот L_Messi » 18 яну 2010 14:53

bigfish написа:
L_Messi написа:
bigfish написа:Не ти ли стана ясно, че самия Иво вчера каза на ръководството на клуба, че Гонзо пак му е звънял да му предлага договор? За втори път този трансферен прозорец. И е толкова лесно да се докаже това...

Ами докажете го и осъдете Левски във ФИФА, кво само пускате фишеци :lol:

И до там може да се стигне. Въпрос на добра воля беше да се обърне малко внимание, та да се усетят. Нужно ли е да се излага цялата държава заради непремерените действия на някого. А и вероятно Гонзо не е виновен, че Батков го лъже, че е говорил с ръководството на Берое.

Ако наистина има нередовни неща, то те трябва да се вадят на показ и да се дава публичност. Но само да се вдига шум от недоказани твърдения е тъпо. Лично на мен отдавна ми е писнало от подобни неща от типа "тоя казал на оня, оня звъннал на другия" и.т.н.

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 18 яну 2010 14:57

L_Messi, не ме разбирай грешно. Аз не съм в ръководството на Берое, просто съм информиран за събитията напоследък. Според мен вместо да скачате на това, че някой е казал истината трябва да сте недоволни на Батков и Гонзо (не знам кой от двамата е виновен), за това, че пускат лъжи в медийното пространство. А ние е нормално да сме недоволни, че се мътят главите на наши футболисти. Така загубихме един тази зима, некоректно е.

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 18 яну 2010 15:19

bigfish. Гонзо го е казал, пише някой. Но въпреки това коректно казва само, че иска този футболист в отбора си и посочва какъв е реда. Прочети отново целият теккст, а не да вадиш в контекста само удобна на тебе фраза. И по-спокойно квалифицирай с думата "лъжа".
Преди да бъде продаден Бербатов в Ман. Юн. ако си спомняш, в кой ли отбор не го пращаха журналисти, кой ли менаджър не беше го пазарил. Това е и част от играта, от която спечелиха двама. Познай кои, давам ти джокер - не Sir-а.
По-горе колега изписа точно - става въпрос за ... мъни.
Последна промяна от левскар07 на 18 яну 2010 15:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 18 яну 2010 15:19

bigfish написа:L_Messi, не ме разбирай грешно. Аз не съм в ръководството на Берое, просто съм информиран за събитията напоследък. Според мен вместо да скачате на това, че някой е казал истината трябва да сте недоволни на Батков и Гонзо (не знам кой от двамата е виновен), за това, че пускат лъжи в медийното пространство. А ние е нормално да сме недоволни, че се мътят главите на наши футболисти. Така загубихме един тази зима, некоректно е.

Значи, Гонзо каза, че иска да вземе Иво Иванов. И затова аз трябва да му се сърдя?

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 18 яну 2010 15:24

bigfish написа:deepblue1963, чудя се като фен на Левски на тебе приятно ли ти е да те лъжат, че ще взимате играч, за който дори не сте направили оферта? Всички дължими пари на нашите играчи бяха изплатени миналата седмица (на Иво още преди Коледа именно заради опитите на Гонзо да го убеждава). Повече от ясно е че няма как да го вземете без да платите. След като няма официална оферта за теб правилно ли е треньора ви да се изпъчи и да каже пред медиите, че иска Иво и преговаряте?

И от чисто морална гледна точка. Ако утре отборът Х се обади на някой ваш футболист и започне да се договаря с него зад гърба на ръководството ви (пример от не далечното минало Станислав Ангелов) ти как ще реагираш?

Ето изказването на Гонзо:
"„Вариантът да вземем Иво Иванов не е отпадал никога, като такъв”, отсече Гонзо. „Това, което сме говорили с г-н Батков е, че той трябва да се разбере с ръководството на Берое. Дори и да не стане този трансфер, аз ще разполагам с четира класни стопера в лицето на Милиев, Топузаков, Бензукан и Генев. Да, аз искам Иво Иванов в Левски”."
Аз не виждам нищо незаконно,а ти?За коя част от това изказване,по-точно,трябва да се "сърдя" на Гонзо или Батков?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 яну 2010 15:28

L_Messi написа:Значи, Гонзо каза, че иска да вземе Иво Иванов. И затова аз трябва да му се сърдя?
\

Не, не трябва естествено, но като фен на този отбор е редно да го запиташ хипотетично, след като искаш ти отправили оферта.

Утре излиза спортно-техническия директор на отбора "Х" и казва искам Сеск Фрабегас в отбора ми, но оферта не съм му правил - не е сериозно и професионално, и не искам да вярвам, че клуб като ПФК Левски в тези отношения върви към посредственост.

"„Вариантът да вземем Иво Иванов не е отпадал никога, като такъв”, отсече Гонзо. „Това, което сме говорили с г-н Батков е, че той трябва да се разбере с ръководството на Берое.

Ето ти го разковничето. Защо трябва да се разбира Иванов с Берое, не трябва ли да се разберат Левски и Берое?
Изображение

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 18 яну 2010 15:37

"„Вариантът да вземем Иво Иванов не е отпадал никога, като такъв”, отсече Гонзо. „Това, което сме говорили с г-н Батков е, че той трябва да се разбере с ръководството на Берое.

Ето ти го разковничето. Защо трябва да се разбира Иванов с Берое, не трябва ли да се разберат Левски и Берое?МНОГО ТОЧЕН ЦИТАТ!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 18 яну 2010 15:40

PFC Litex написа:

Ето ти го разковничето. Защо трябва да се разбира Иванов с Берое, не трябва ли да се разберат Левски и Берое?

Всъшност, учудвашо добре го е казал Гонзо, а именно:"Вариантът да го вземем". Значи наистина имат интерес, но за да отправят оферта трябва да бъде изпълнено някакво условие (примерно продажба на някой наш играч). Колкото до второто изречение, аз лично си признавам, че го изтълкувах в смисъл, че Батков трябва да се разбере с ръководството на Берое, но явно съм сбъркал. В такъв случай, сигурно става дума за неизплатени заплати, които Иванов е имал да получава и съответно е можел да разтрогне.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 18 яну 2010 15:43

PFC Litex написа:
L_Messi написа:Значи, Гонзо каза, че иска да вземе Иво Иванов. И затова аз трябва да му се сърдя?
\

Не, не трябва естествено, но като фен на този отбор е редно да го запиташ хипотетично, след като искаш ти отправили оферта.

Утре излиза спортно-техническия директор на отбора "Х" и казва искам Сеск Фрабегас в отбора ми, но оферта не съм му правил - не е сериозно и професионално, и не искам да вярвам, че клуб като ПФК Левски в тези отношения върви към посредственост.

"„Това, което сме говорили с г-н Батков е, че той(т.е БАТКОВ) трябва да се разбере с ръководството на Берое."
Я пак?Къде пише,че Иванов трябва да се разбере с Берое?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 18 яну 2010 15:49

Гледам тече игра с награди - какво е искал да каже Гонзо. Да вкараме в цялата схема двете обаждания до Иво вчера и да се замислим...

Върни се в “Берое”