Фенербахче иска Бербатов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Фенербахче иска Бербатов

Мнениеот L_Messi » 14 яну 2010 14:21

Бербатов е част от огромното количество "пълнеж" в Юнайтед. В.дер Саар, Евра, Рууни - това са наистина класните играчи там. Бих добавил и Гигс, но при него вече годинките си казват своето. Личи си, че с напускането на Роналдо и донякъде Тевез, класата на отбора спадна.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 14 яну 2010 14:27

Отдавна съм казал,че Бербатов не е за Юнайтед.Да,той е един изключително талантлив и качествен футболист,но стилът на Манчо не е за него.Той не може да издържи на темпото им на игра и забавя атаките на отбора.Според мен,в Испания Бербатов ще покаже какъв футболист е,но трябва да се махне от Манчестър,там просто залязва като футболист.На Юнайтед му трябват футболисти като Рууни,като Тевез от миналите сезони,да не говорим за Криси.В сегашния си вид,се надявам да ги изядем в Шампионската лига,както във всичките ни досегашни сблъсъци в Европа 8-)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

venom

Мнениеот venom » 14 яну 2010 18:18

И аз искам Меси в ЦСКА, ама тия работи не стават така.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 14 яну 2010 19:45

runnersa написа:
_RoKi_ написа:Да напусне МЮ,да-но чак пък в Турция 8-) 8-) Не ми се вярва,по-скоро някой отбор като Евертън например ще го вземе

принципно си прав, но може би в Фенерите ще е по добре отколкото в някой средняшки или недай си боже посредствен английски тим защото при Фенерите пак ще може да играе ШЛ от време навреме а при Евертън ще я види ама през крив макарон ;)
Може при "фенерите" да е по-добре,но какво ще остане от що годе формата и качествата,които има...Защото може да е всякакъв,но е много добър футболист,нищо че не го харесвам 8-) Да,може би ще играе,но какво от това-а и специално за Евертън,резултатите в ЛЕ говорят достатъчно...Тъй че по-добре в отбор средняк в Англия,от колкото при Фенербахче,мое мнение 8-)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 14 яну 2010 20:20

venom написа:И аз искам Меси в ЦСКА, ама тия работи не стават така.

[offtopic]По-вероятно е Меси да купи цска отколкото цска да купи Меси :lol:[/offtopic]
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 14 яну 2010 22:10

demy27 написа:И за там не става :)

А ти за къде ставаш ?
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 14 яну 2010 23:01

Eдва ли Фенербахче ще извади 5 милиона евро за Бербатов... :mrgreen:
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

ing.hristozminkov
Контакти:

Мнениеот ing.hristozminkov » 14 яну 2010 23:12

Re: бербо в юнайтед

Мнениеот ing.hristozminkov на 30 Авг 2008 15:13

AtiLaRulz написа:според мене трябва да му се даде номер 9 и манчестар ако не вземат берба не могат да вземат нито 1 трофеи ! :!:

Против юнайтед съм и се надявам да отиде там. Та нали Бербо носи на отборите в които играе купа след купа. С цска взе купата на (моля някой да ми помогне), а сетих се за най-добър ревльо. После в Леверкузен (хайде пак ми помогнете), за най-добра поддържаща роля. Второ място и няколко ЗАГУБЕНИ финала. И най накрая в Тотнъм, о чудо купата на лигата, т.е. на резервните отбори. А някой знае ли на кой турнир великият нападател е станал голмайстор? (няма такъв). А някой може ли да ми каже за негов важен, решителен гол. За гол срещу голям отбор (освен дузпата на ЧЕЛСИ и срещу третия отбор на Арсенал). Момчето наистина има качества, например да бъде резерва на Рууни и да играе в мачове без значение за юнайтед. Ей хора това е ман. ю. там не търпят ревльовци и сърдитковци. Имат си и кой да вкарва на посредствени отбори. На тях им трябват силни характери, а това не се отнася за Бербатав.

Това го написах в същия този форум, но ( виж датата) ..........
Не ти трябва да си пророк за да предвидиш нещо такова.
Просто да разбираш малко от футбол и да изчакаш другите да проумеят истината.
Не че не е добър футболист, но на фона на другите кръгли нули, той е нула и половина.

НАЙ-ПОСЛЕ СЛЕПИТЕ ПРОГЛЕДНАХА.
СИНЯ Е ЗЕМЯТА ОТ НА ЛЕВСКИ ЗНАМЕНАТА!!!

Върни се в “Футбол - Свят”