Какво става в ЦСКА?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Какво става в ЦСКА?

Мнениеот delqnski47 » 30 дек 2009 16:28

deepblue1963 написа:
stannn написа:Едно не разбирам. Левскарите явно ги е яд, че някои мустакати не правят нищо за да подсилят отбора си. И искам да ги питам те кога за последно са плащали за даден играч. Айде всеки да си гледа отбора.

Ако Акалски,Илиев,Кики,Атанасов и други там "звезди" са "подсилване" на отбора,според теб,мерси!Предпочитам да си останем "слаби".Да не говорим колко "силен" стана ЦСКА с Тимонов,Манчев,Янев,Платини и др.,че това е дълга тема.Що се отнася до това,дали Левски си плаща-не сме ние,дето ни разнасят по съдилищата за неизплатени трансфери,заплати,комисионни и т.н.Да вадя ли списъка или вие си го знаете по-добре? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Определено са добри футболисти и като прибавим и новите след време разликата между нас и вас няма да е 5,а 55 тъй че от кво си ми седнал да ми коментираш?
И как ще ви съдят като отбора ви е фрашкан с бивши комунисти и агенти от Държавната Сигурност?Ама то ще дойде и вашия ред помни ми думата :!:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 30 дек 2009 17:51

Кашчей написа:Бе вие добре ги "купувате", ама дали и ги плащате :mrgreen:

не , Патков ги плаща ! :mrgreen:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 30 дек 2009 18:27

Просто не ми се говори. :shock:
Пълна трагедия сме!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 30 дек 2009 19:50

delqnski47 написа:
deepblue1963 написа:
stannn написа:Едно не разбирам. Левскарите явно ги е яд, че някои мустакати не правят нищо за да подсилят отбора си. И искам да ги питам те кога за последно са плащали за даден играч. Айде всеки да си гледа отбора.

Ако Акалски,Илиев,Кики,Атанасов и други там "звезди" са "подсилване" на отбора,според теб,мерси!Предпочитам да си останем "слаби".Да не говорим колко "силен" стана ЦСКА с Тимонов,Манчев,Янев,Платини и др.,че това е дълга тема.Що се отнася до това,дали Левски си плаща-не сме ние,дето ни разнасят по съдилищата за неизплатени трансфери,заплати,комисионни и т.н.Да вадя ли списъка или вие си го знаете по-добре? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Определено са добри футболисти и като прибавим и новите след време разликата между нас и вас няма да е 5,а 55 тъй че от кво си ми седнал да ми коментираш?
И как ще ви съдят като отбора ви е фрашкан с бивши комунисти и агенти от Държавната Сигурност?Ама то ще дойде и вашия ред помни ми думата :!:

Те вас да не ви съдят само в България?Или сме инфилтрирали и УЕФА,ФИФА,Лозана и каквото там ти дойде на ума?А може би сме ги купили?Що се отнася до това кой колко играе-видяхме ги и "старите" и "новите".Сега,поне,телевизията показва доста мачове.Тъй,че не очаквай от Акалски,Илиев и Кики да ни се разтреперят "калците".
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 дек 2009 20:58

suni написа:

Опитай се да си представиш, че Батков ме вълнува колкото ме вълнува и Борисов-дано успееш да надмогнеш цесекарското си мислене и да усетиш, че не сте само вие в тази държава.Виж, това, че постоянно вземате някого, но дали плащате или карате все на разсрочено.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Като чета за каква бройка футболисти става дума във вашия отбор съм смаян.С толкова много играчи, а да не можете да направите нищо запомнящо се в ЛЕ тази година си е направо престъпление.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 дек 2009 21:07

Като чета писанията тук... ако сега трябваше да вземете Стоичков от Харманли или Бербатов от Пирин-със сигурност същите оплювки щяха да се сипят и по тях.За вас май достойни за "свещената" фланелка са само играчи от ранга на Меси и нагоре :shock:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 30 дек 2009 21:13

Кашчей написа:Като чета писанията тук... ако сега трябваше да вземете Стоичков от Харманли или Бербатов от Пирин-със сигурност същите оплювки щяха да се сипят и по тях.За вас май достойни за "свещената" фланелка са само играчи от ранга на Меси и нагоре :shock:

Еми нормално тая фланелка са я носели велики футболисти ;) Прославили ЦСКА и България
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 дек 2009 21:55

lisynger написа:
Кашчей написа:Като чета писанията тук... ако сега трябваше да вземете Стоичков от Харманли или Бербатов от Пирин-със сигурност същите оплювки щяха да се сипят и по тях.За вас май достойни за "свещената" фланелка са само играчи от ранга на Меси и нагоре :shock:

Еми нормално тая фланелка са я носели велики футболисти ;) Прославили ЦСКА и България

И всички те са тръгнали от нулата, а не са се родили гениални футболисти.Вие искате при вас да не идват недоказани, но талантливи, а именно такъв беше и Стоичков , беше и Бербатов и още много други.Вие сляпо вярвате на недоказан треньор като Чичовото, но не вярвате на това, че в България може да израстне футболист, ако попадне на треньор.

Та да те питам пак-щяхте ли да приемете безрезервно онова неизвестно момче от Харманли, ако трябваше сега да го купувате?Помисляли сте си, колко съдби сте провалили и вие, феновете, с постоянните си критики, освирквания и оплюване?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 30 дек 2009 22:07

Кашчей написа:
suni написа:

Опитай се да си представиш, че Батков ме вълнува колкото ме вълнува и Борисов-дано успееш да надмогнеш цесекарското си мислене и да усетиш, че не сте само вие в тази държава.Виж, това, че постоянно вземате някого, но дали плащате или карате все на разсрочено.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Като чета за каква бройка футболисти става дума във вашия отбор съм смаян.С толкова много играчи, а да не можете да направите нищо запомнящо се в ЛЕ тази година си е направо престъпление.

Аз не знам, дали всички като теб, биха могли да надмогнат антицесекарското? Вие фенове ли сте, или финансови инспектори? Айде да си говорим за спорта като такъв. Какво те вълнува, плащаме ли или не? Отборите си имат ръководства и ще се разберат. Ако ще и за кило ракия да ги вземем. Щом ни ги дават, какъв е проблема?..... И не се смайвай толкова. В ЛЕ се играе с 11бр. футболисти, а не с 50. Апропо, знаеш ли колко броя картотекирани футболисти има в Рома, Фулъм и Базел? - първи състав, дублиращ и т.н.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 дек 2009 09:56

msm написа:Аз не знам, дали всички като теб, биха могли да надмогнат антицесекарското? Вие фенове ли сте, или финансови инспектори? Айде да си говорим за спорта като такъв. Какво те вълнува, плащаме ли или не? Отборите си имат ръководства и ще се разберат. Ако ще и за кило ракия да ги вземем. Щом ни ги дават, какъв е проблема?..... И не се смайвай толкова. В ЛЕ се играе с 11бр. футболисти, а не с 50. Апропо, знаеш ли колко броя картотекирани футболисти има в Рома, Фулъм и Базел? - първи състав, дублиращ и т.н.

Май пак не си разбрал какво имам предвид, но то си е нормално за ортодоксален фен.
Не ми давай за пример Рома, Фулъм или който и да е западен отбор, защото те надали имат задължения към местните данъчни институции.Както и надали всичките им футболисти са взети на лизинг, или за бутилка уиски.

[offtopic]Направи ми много неприятно впечатление, че ти, Олд Деат и Славия Форевър ме обсъждахте в една тема, когато бях без право на достъп(без информация защо и докога, но това е едно от "правилата" на модериране тук явно).Дали това не беше нарушение на правило номер....да го каже този, който ги знае наизуст?![/offtopic]
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”