Равносметка 2009 г. за Черно Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
b0sko*
Контакти:

Re: Равносметка 2009 г. за Черно Море

Мнениеот b0sko* » 29 дек 2009 11:55

[offtopic]Браво браво сини , дано сте доволни! Не стига че осрахте темата с нито едно адекватно мнение, ами и баннаха един от най-пеканите във форума! Гадни сини празници на вас! :evil:[/offtopic]
ОБИЧАМ ЧЕРНО МОРЕ

какво ли стана с предния ми профил - ticha.ultras

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 30 дек 2009 11:07

[offtopic]Моряци,жив съм и благодаря за подкрепата :mrgreen: .Знаете,че синята мафия с мене се беше захванала отдавна и знаете,че и този ник също е мой и се използва в точно такива ситуации.Весело посрещане на Новата 8-)[/offtopic]
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 дек 2009 13:45

[offtopic]
The Sailor Man написа:Моряци,жив съм и благодаря за подкрепата :mrgreen: .Знаете,че синята мафия с мене се беше захванала отдавна и знаете,че и този ник също е мой и се използва в точно такива ситуации.Весело посрещане на Новата 8-)
[/offtopic]

[offtopic]Каква синя мафия :mrgreen: От едно място се чува, че се води анти-синя кампания, сега мен ме изкараха член на синята мафия- оле мале :mrgreen: Сега последно какъв съм- за да знам, водач на анти-Левски кампанията, или партиен син член, който банира Стрелеца"безпричинно, ей тъй за профилактиката :mrgreen: :roll:[/offtopic]

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 дек 2009 16:41

Искам да пожелая на всички,весело посрещане не нова година и здраве и късмет на всички.И на отбора и на феновете му,които са тук и тези извън форума.И подкрепа за Стрелеца,защото той е най-големия ни рупор и нещата които казва,голяма част от тях,повечето от нас си ги мислят.И ги изразяват както намерят за добре.
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”