Мнениеот Keanu^Reeves » 18 дек 2009 21:46
Нашият Любим отбор се казва - ЛЕВСКИ и носи името на Апостола, някой възприемат Левски като религия, други го възприемат като институция именно заради името. Всичко това звучи доста розово, ама реалността е друга. Значи първо нека стане ясно, че има голяма разлика между Ф.К. Левски - 1914, така както се казваше нашият любим отбор до преди 12 години и от друга страна ПФК Левски АД, както се казва нашият любим отбор през последните 12 години.
Ф.К. Левски - 1914 беше Публична Организация със спортна цел.
ПФК Левски АД е частна бизнес организация. В една Бизнес Организация, целта е да се произвежда определен продукт, който да се продава на потребителя/клиента. Ако произвеждания продукт не е качествен, следователно и продажбите ще намалеят и печалбата ще спадне! Проблема в случая е, че някои не осъзнават, че Левски е една бизнес организация, в която се извършва покупко-продажба на продукта футбол на стадион Герена и много ходят на мачове на Левски фанатизирани все още от идеята за Апостола и така тези привърженици, аз бих ги нарекъл потребители или клиенти не осъзнаат какво лошо качество продукт получават.
Аз примерно съм човек, който цени красивия футбол и ходя на стадиона, за да гледам красив футбол от страна на моя любим отбор. Щом няма добро качество продукт, следователно не могат да ме задължат да им платя 1 лев за билета, който ми искат!
Някои журналисти ми правят сравнение с Англия как винаги имало пълни стадиони! Е, да, ама там хората не са никак тъпи и ходят на стадионите, защото получават изключително високо качество! Миналата седмица, гледах по Ринг-Бг, мач на Мидълзбро от Чемпиъншип и забелязах, че трибуните бяха полу-празни! Едно време, когато Мидълзбро играеше във Висша Лига, редовно стадиона беше пълен! Следователно Феновете на Боро, никак, ама никак не са глупави и знаят като потребители на продукта Футбол какви претенции да имат, за да си заплатят билети или телевизионни права, за да наблюдават качествен продукт - футбол! И когато не го получават, просто не го купуват и не ходят на стадиона!