Мнение за играта на ЦСКА този полусезон!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

zaleza1
Контакти:

Re: Мнение за играта на ЦСКА този полусезон!

Мнениеот zaleza1 » 17 дек 2009 16:16

След края на миналия сезон не съм се надявал на нищо.Но когато започна този започнаха и мечтите.Като цяло от първенството не съм много доволен има много да наваксваме дори и за нашата футболна действителност.Но удоволствието което изпитах когат се возих в едно такси на път към вкъщи за да изгледам поне 2рото полувреме на мача с Динамо и Ники Александров изрева в ГОООООООООООЛ,това неможе да се сравни с нищо.Беше просто невероятно.Тогава те изпълва една емоция която трудно меже да се опише.Същата тази емоция ме накара и вчера при 3 на 0 за Рома в дъжда да си късам гласните струни.Благодаря че от време на време ни давате това чувство.Иначе пътя е само един НАПРЕД И НАГОРЕ.
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА

АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 17 дек 2009 16:23

POPCORN написа:
athom написа:Е сега ако не ти скочи целия син контингент на сайта със задължителното "А когато ние играхме в ШЛ ни се подигравахте че само сме падали"...

Бате въобще не ми пука тяхното мнение в момента.Нито може някой да ме подразни.Нито ме подразниха вчера когато пускаха зарята!ДА си мислят каквото искат и да правят каквото искат!

Ако правилно съм разбрал, по време на мача левскари са пускали заря :shock: Може ли повече инфо за какво точно става въпрос и наистина ли правилно съм разбрал :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

DidoManUtd
Контакти:

Мнениеот DidoManUtd » 17 дек 2009 16:26

Madridist написа:
POPCORN написа:
athom написа:Е сега ако не ти скочи целия син контингент на сайта със задължителното "А когато ние играхме в ШЛ ни се подигравахте че само сме падали"...

Бате въобще не ми пука тяхното мнение в момента.Нито може някой да ме подразни.Нито ме подразниха вчера когато пускаха зарята!ДА си мислят каквото искат и да правят каквото искат!

Ако правилно съм разбрал, по време на мача левскари са пускали заря :shock: Може ли повече инфо за какво точно става въпрос и наистина ли правилно съм разбрал :roll:

Да имаше заря, някъде зад сектор Б, след головете на Рома и естествено имаше мигновен отговор от сектор Г : И преди и сега, копи-пейст от ЦСКА.

cherven
Контакти:

Мнениеот cherven » 17 дек 2009 16:33

Да всички са доволни треньор,ръководство-това са ни възможностите,бюджета ни малък и тн. Ами на БАТЕ и Шериф да не са по големи?Вижте колко точки имат.Помните ли колко пъти ЦСКА е губил у дома с разлика от 3 гола?Аз лично не помня такъв мач.Че ние бихме Юве с 3:2 а пък в първенството тогава бяхме на 12-13 място,нищо че после ни отнеха победата служебно.Хората другаде не мрънкат излизат,играят без значение от къде е противника им.

zaleza1
Контакти:

Мнениеот zaleza1 » 17 дек 2009 16:44

Бате въобще не ми пука тяхното мнение в момента.Нито може някой да ме подразни.Нито ме подразниха вчера когато пускаха зарята!ДА си мислят каквото искат и да правят каквото искат![/quote]

Ако правилно съм разбрал, по време на мача левскари са пускали заря :shock: Може ли повече инфо за какво точно става въпрос и наистина ли правилно съм разбрал :roll:[/quote]

Да вчера си пускаха заря зад сектор Б,но тези малки души (не всчки фенове на левски са такива говоря за точно тези с зарята) не са дорасли дори за собствения си отбор те го дърпат на долу.
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА

АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 17 дек 2009 16:49

dani_z25 написа:Добре бе , викате , няма пари , няма футболисти , терени няма и т.н.Ма кой ни е виновен че парите ги даваме на някви недоказали се чужденци , то не бяха бразилци , сърби , молдовци...Юношите на отборите се пренебрегват.Кат ходиме по мачове и малкото което е останало от стадионите гледаме да го дочупиме.Не ми казвайте че Бате Борисов , Вентспилс , Шариф некви си таб са мега-богати отбори и страшилища.Ма те как записват точки , зимат победи...Фен съм на Левски , изратнах в този отбор , но това което се случва в последните 2-3 години със Левски и ЦСКА никога не е било.Мъка...

Бате първо тая година в ЦСКА няма нито един чужденец освен маркиниос?За какви шансове ми говориш?И точно се насраха по български!Помислиха се за големи футболисти, почнаха да ми пият!и какво ли още не!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 17 дек 2009 16:52

cherven написа:Да всички са доволни треньор,ръководство-това са ни възможностите,бюджета ни малък и тн. Ами на БАТЕ и Шериф да не са по големи?Вижте колко точки имат.Помните ли колко пъти ЦСКА е губил у дома с разлика от 3 гола?Аз лично не помня такъв мач.Че ние бихме Юве с 3:2 а пък в първенството тогава бяхме на 12-13 място,нищо че после ни отнеха победата служебно.Хората другаде не мрънкат излизат,играят без значение от къде е противника им.

да ама явно Бате са напреде с матеряла!Взеха си 7 милиона от шампионската и ги вложиха където трябва!А ние ядеме баници!Биха и Литекс по точно ги разбиха?Не може ли разберете че дори в Малта футбола е на по-добро равнище от нашето и се работи много по професионално!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 дек 2009 16:53

POPCORN написа:
delqnski47 написа:
POPCORN написа:Здравейте фенове на червеният отбор!След вчерашния мач се чудих да плача ли, да се радвам ли....Ако трябва да съм честен преди началото на полусезона и мачовете в Европа не очаквах, че ще играем в Лига Европа, както и повечето от вас!Да ама на пък на всички ние влезнахме и играхме.Още преди началото на групите какви ли не глупости чувах, много лесна група, може да сме втори и такива глупости!Дори когато направихме 1 на 1 с Фулъм казвах на моите приятели, че трябва да сме доволни от спечелената точка и за всеки вкаран гол, защото да описвам разликата между България и Англия и Италия няма смисъл всички е знаем.Както винаги и ЦСКА и Левски тръгнаха с пълната кошница и накрая се оказа, че сме последни и съвсем заслужено!Но искам нещо да подчертая, ЦСКА се отитваше да играе футбол и да играе колкото може!Ето вчера жив пример...да Рома не бяха със всичките си титуляри, да не си даваха зор, но това е Рома и трявба най-после да се научиме, че дори юношите на Рома и Лацио са по-добри от нашите играчи.Така че няма много голямо значение с кои футболисти ще излезнат.Вчера ЦСКА имаше желание за победа, но нямаше опит и футболни аргументи да го направи!След първия гол се пречупихме както повечето отбори в България го правят!И като цяло не мога да не съм доволен!Доволен съм, че играхме в Европа както и големите отбори!Доволен съм, че за разлика от първенстото ЦСКА в повечето мачове се държа на ниво и се опитваше да играе футбол!Доволен съм, че във всичките мачове имаха желание за игра, за разлика от някой мачове в първенстото!Доволен съм че играхме в ЛИГА ЕВРОПА!Все пак малко или много нашите футболисти ни донесоха футболни емоции.Та ние преди една година не играхме в Европа и всичко това го гледахме смао по телевизията!Не може да не сме доволни!Знам, че половината играч1и в ЦСКА са смешни и като хора са мишки, но все пак искам да им благодаря, че ни радваха 2-3 месеца с мачовете си в Европа!Защото можеше да не се класираме и да гледаме, постнотт ни първенсто!Не ми пука какво мислят феновете на другите отбори!90% от отборите в България нямат да могат да стигнат дори до 3 кръг за влизане в Лига Европа!Важното е ние, феновете на ЦСКА да се радваме , че сме част от Европа макар и за малко!И че играем с такива големи отбори!

И аз съм а същото мнение!Според мен трябва да сне доволни все пак това са реалните възможности на отбора!
А отностно мача според мен беше грешка да се надиграваме с Рома!Тряваше да се затовриме отзад и НИЕ,а не ТЕ да ни чакат на контраатаки...

еми незнам човек кое е по-добре вече.сам видя, че първото полувреме играхме доста добре, много тичаха, раздаваха се, удари, подаваха си добре топката и тоя гол в 45 мин ги пречупи!Няма това е опита и не на последно място футболните качества!След втория гол беше ясно, че и напите ще спрат да играят нещо.Но преди пъврия гол си играха доста добре!Даже по едно време Рома си се защитаваха услиено :)Но това е важното е, че имаха желание !Това са ни възможностите на този етап!И не на последно място някой футболисти или трявба да се вземат в ръце или нямат място в ЦСКА!

Ние играхме първите 45 минути добре,но трябва да си даваме сметка за някои работи:
1.Безумна грешка е отбор,който е много под нивото на Рома да се надиграва с него :!: Срещу такива отбори се играе твърдо в защита и след това евентуална контраатака и стане нещо!
2.Рома е италиански отбор и нали си даваш сметка колега,техните контрички тип ''италиански'' колко са готини?Головете как станаха...
3.Играхме добре,но какво от това?Загубихме!И загубихме също коефицент,който ще ни трябва за следващата година!А на Рома не й трябваше победата и мача щеше да е минимум X ако не бяхме толкова отворени в играта!
Все пак...аз съм доволен от този сезон!Не беше перфектен,но пак имаше емоции и то много!Но не бива да бъдем толкова наивни и да търсиме офанзивни действия срещу такива отбори ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 17 дек 2009 16:57

1.Безумна грешка е отбор,който е много под нивото на Рома да се надиграва с него :!: Срещу такива отбори се играе твърдо в защита и след това евентуална контраатака и стане нещо!
2.Рома е италиански отбор и нали си даваш сметка колега,техните контрички тип ''италиански'' колко са готини?Головете как станаха...
3.Играхме добре,но какво от това?Загубихме!И загубихме също коефицент,който ще ни трябва за следващата година!А на Рома не й трябваше победата и мача щеше да е минимум X ако не бяхме толкова отворени в играта!
Все пак...аз съм доволен от този сезон!Не беше перфектен,но пак имаше емоции и то много!Но не бива да бъдем толкова наивни и да търсиме офанзивни действия срещу такива отбори ;)

еми да може би си прав!Таака играхем и с Динамо защитно ама ги излъгахме!От там насам почнахме да се надиграваме с отборите!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 дек 2009 17:05

POPCORN написа:

еми да може би си прав!Таака играхем и с Динамо защитно ама ги излъгахме!От там насам почнахме да се надиграваме с отборите!

Еми да това е начина!Ето примерно Левски като играха отворено в Шампионката Лига и гледай на какво ги направиха!Излязъл ми да се надиграва срещу Барселона,Челси,Вердер...смешна работа!Ето аз като гледам редовно английското първенство и как отборите в по долната таблица играят твърдо отзад срещу Манчестър,Ливърпул и останалите ми става ясно!И успяват да вземат точки срещу такива отбори независимо колко са силни!
Но да уважиме тактиката на Любо!Все пак аз адски много уважавам този човек и винаги съм го подкрепял и няма и да спра да го подкрепям!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”